Cinsel Bağımlılık, İstanbul
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Abbasağa Mah. Ihlamur Yıldız Cad. No:2 D:4, İstanbul • Harita
Uzm. Kl. Psk. Sena Kabul
Barbaros Mah. Akzambak Sok. Uphill Towers No:3 B Blok Kat 7 D:38, İstanbul • Harita
Mind Psychology Center
Lavanta sokak no : 16/9 Hasanpaşa mahallesi Etap İş Merkezi A blok Daire : 9 Kat : 3, İstanbul • Harita
Theralife Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Özel Çakmak Erdem Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji
, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Akupunktur · Daha fazlaAlemdağ Cad. Sezer Sk. No:3-5 Ümraniye - İstanbul, Ümraniye • Harita
Özel Çakmak Erdem Hastanesi
Bulgurlu, Market Sokak, Üsküdar/İstanbul, Türkiye, İstanbul • Harita
Özel Sağlık Hizmet Birimi Klinik Psikolog Saliha Yücebaş Arslan
Fenerbahçe Mahallesi Bağdat Caddesi No:216A/23 İrfan Bey Apartmanı, İstanbul • Harita
Psk. Ceyda Kosova
Atlas Üniversitesi Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Diyetisyen, Psikoloji, Akupunktur · Daha fazlaBarbaros Mah, H. Ahmet Yesevi Cad, No: 149 Güneşli - Bağcılar / İstanbul, Bağcılar • Harita
Atlas Üniversitesi Hastanesi
Kadıköy, İstanbul • Harita
Klinik Psikolog Beliz Ereren
Süveybe Tekin Muayenehanesi
Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Psikiyatri, Psikoloji
, Dil ve konuşma terapisi, Aile danışmanlığı, Psikolojik danışma ve rehberlik · Daha fazla -
Halkalı Merkez Mah. 1. İkitelli Cd. No:2 Meydan Halkalı Evleri A Blok Daire 96, 34303, İstanbul • Harita
Psk. Kübra Demirci
Kadıköy, İstanbul • Harita