İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom, İstanbul
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Suadiye Mahallesi, Şemsettin Günaltay Caddesi, No:93 Kat:1 Daire:2, Kadıköy • Harita
Anez Psikoloji
İstanbul • Harita
Uzm. Dyt. Gamze Taş Yavuz
Merkez Mahallesi Burcu Sokak No:9, Kağıthane • Harita
Kızılay Kağıthane Hastanesi
Çamlık Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:16, 34782, Çekmeköy, İstanbul, Türkiye, İstanbul • Harita
Özel Çamlık Tıp Merkezi
Bereketzade Medresesi Sk. No:7, İstanbul • Harita
Avusturya Sen Jorj Hastanesi
İntermed Çiftehavuzlar Polikliniği
Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji
, Dermatoloji, Kadın hastalıkları ve doğum · Daha fazlaCemil Topuzlu Caddesi No:46/1 Çiftehavuzlar, Kadıköy • Harita
İntermed Çiftehavuzlar Polikliniği
Akşemsettin Mahallesi Balipaşa Caddesi No:84, Fatih • Harita
Dyt. Zeynep Altuncu
Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji
, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi, Dil ve konuşma terapisi, Sertifikalı medikal estetik, Oral i̇mplantoloji, Girişimsel radyoloji · Daha fazlaAtakent Mahallesi 4. Caddesi No:36, Küçükçekmece • Harita
Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi
Yenişehir, İstanbul • Harita
Şemsettin Günaltay Cad Kernek Apt No 1 K 1 D 11 Bostancı, İstanbul • Harita
Gri Diyet Ofis
Cevizli Mah, Zuhal Cad, Ritim İstanbul A1 Blok, İstanbul • Harita
GH Diyet- Sağlıklı Yaşam Merkezi
Yavuztürk Mahallesi Karadeniz Caddesi Uluhan Sokak Yazıcı Apartmanı No:2 Daire:1, İstanbul • Harita
Yeşilköy, İstanbul Caddesi No:82, 34149 Bakırköy/İstanbul, İstanbul • Harita
Acıbadem International Hastanesi