- Travma ,
Dinamik Psikoterapiler
EMDR Terapi
Çözüm Odaklı Terapi
Uzm. Kln. Psk. Hatice Kübra Bolat
Üniversite sınavı dönemimde bir süre terapi yaptık çok memnun kaldım sınav kaygısı ile ilgili çok iyi çalışmalarla stres ve kaygı yönetimimi sağladı mutlaka tavsiye ederim
• başka bir yer • Diğer •
Z
ze...z
Sizinle yol almak çok güzeldi bana çok iyi geldi verdiğiniz bilgiler doğrultusunda güzel bir yol katettim
• Online Danışmanlık • Çözüm Odaklı Terapi •
O
o.....
OKB rahatsızlığım dolayasıyla kendisiyle yaklaşık bir yıl görüştüm. Kendimi anlaşılmış hissettim kompisyonlarım ve takıntılarım ile ilgili çok yardımcı oldu, benzer rahatsızlığı olan herkes gönül rahatlığı ile görüşebilir.
• Online Danışmanlık • •
Kendisine bir yil once danistim, kaygi sorunlari olan biriydim . Yaptigimiz gorusmeler beklentimi fazlasiyla karsiladi , problemin gerekli aciklamalarini detaylarini anlatarak bilgi sahibi olmami sagladi . Tedavi surecinde kendimi daha iyi ve rahat hissetmeye basladigimi fark ettim, suan eskisinden cok daha iyiyim neredeyse kaygiyla ilgili bir sorunum yok. Verdigi fikirler ve tedavi surecinin etkisi bu durumun devamliligini sagliyor .
s....h
Kendisine iş hayatımda yaşadığım bir problemle alakalı terapi için başvurmuştum yaşadığım bu süreci nasıl ilerletebileceğim konusunda ya da yaşadığım bir sorunun üzerinden nasıl gelebileceğimi seanslarında fark ettirdi kendisine bu süreçte bana destek oldu.
• Medipol Mega Üniversite Hastanesi • Randevu •
a....p
Terapi sürecini çok iyi yöneten bir psikolog kendimi anlaşılmış hissettim sıkıntılarımla başa çıkmamda çok yardımcı oldu
• Online Danışmanlık • •
Hatice Kübra Dur isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hatice Kübra Dur, Psikoloji. Size Hatice Kübra Dur tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Çözüm Odaklı Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Yetişkin Terapisi, Dinamik Psikoterapiler.
Hatice Kübra Dur adresi nerede?Hatice Kübra Dur şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Zuhuratbaba, Özgürlük Meydanı BAKIRKÖY İstanbul
- Kazım Karabekir, 1/9. Sk. No:25 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hatice Kübra Dur isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hatice Kübra Dur online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hatice Kübra Dur isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hatice Kübra Dur, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Hatice Kübra Dur hangi dilleri konuşuyor?Hatice Kübra Dur ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hatice Kübra Dur isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hatice Kübra Dur bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hatice Kübra Dur ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hatice Kübra Dur hakkında ne düşünüyor?Toplam 6 hasta / danışan, Hatice Kübra Dur hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hatice Kübra Dur hangi sigortaları kabul ediyor?Hatice Kübra Dur tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.