Psk.
Çocuk Gelişimi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
İzmir 1 adres
Psikolog İbrahim SEZGİN, 2020 yılında Girne Amerikan Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nden mezun olmuş ve akademik yolculuğunu 2025 yılında tamamlayacağı İstanbul Üniversitesi Çocuk Gelişimi Bölümü ile çift lisans uzmanlığına taşımıştır. Klinik temellerini Manisa Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi'nde attıktan sonra, kariyerine Türk Silahlı Kuvvetleri'nde subay psikolog olarak devam etmiş ve bu kritik süreçte 1200'ü aşkın danışana destek vererek kriz yönetimi ve terapi tecrübesini zirveye taşımıştır. Ardından Gentan Genetik Hastalıklar Değerlendirme Merkezi'nde 2 yıl boyunca kurum çalışanlarına uzun soluklu bireysel terapi ve kurumsal destek sağlayarak uzmanlığını pekiştirmiştir. Aile Danışmanlığı eğitimi ile çift ve aile dinamiklerine odaklanan Sezgin, EMDR, Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) ve Çözüm Odaklı Terapi gibi kanıtlanmış ekolleri kullanarak; travma, anksiyete, kişilik bozuklukları, yeme bozuklukları ve 15 yaş üstü ergen performansı gibi alanlarda dönüşüm odaklı hizmet sunmaktadır. Ruh sağlığı alanında 5 yıldır düzenli olarak çalışan Sezgin, şu anda Menta Psikoloji ve Danışma Merkezi'nde aktif olarak danışan kabul etmektedir.
- Depresyon
Travma Terapisi
Yas Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
Alsancak Menta Psikoloji Ofisi
Perk Apt, Kültür, 1434. Sk. No:2 Kat:2 Daire:9, 35220 Konak/İzmir, Konak, İzmir 35220
- Sigortası olan hastalar
- Sigortası olan hastalar
g....
Son zamanlarda duygusal bir çöküş yaşadım, ayrılık acısı çok yoğundu. İbrahim beyin seansları sayesinde adım adım toparlanmaya başladım. Sorduğu sorularla kendimi daha iyi tanıdım, stresle başa çıkma teknikleri öğrendim. Sıcakkanlı, yargılamayan bir uzman. Tavsiye ediyorum
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
fa...e
İlk defa bir psikoloğa gittim. Profesyonel bir yaklaşımla karşılaştım.
• Alsancak Menta Psikoloji Ofisi • EMDR Terapi •
Teşekkürler.
ar...r
Hamilelik sürecinde duygularım çok yoğun olduğu için anlaşılamadığımı hissediyordum. Doğum korkusu başladı. İbrahim beyle bunun için görüşmeye başladık. Kendisi gayet alanda uzman biri desteğini çok fazla hissettim. Tavsiye ederim.
Psk. İbrahim Sezgin
Güzel yorumunuz için teşekkür ediyorum.
Y
ya...n
Dolandırıldığım bir evre yaşadım ve çok zor zamanlardan geçtim İbrahim hocam bana bu konuda çok destek verdi. İnsan hersey bitti zannediyor ama öyle değil. İbrahim hocayı dinleyin her şey daha kolay oluyor.
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
Psk. İbrahim Sezgin
Güveniniz beni onunlandırdı teşekkürler.
Ö
ön...r
İbrahim hoca ile tanıştığımda içinden çıkamadığım bir karmaşanın içindeydim ama sorunlarımın ne olduğunu tam olarak bilmiyordum. Kendisiyle yaptığımız görüşmelerde bu düğümleri beraber çözdük. Aslında beni neyin yorduğunu stresimin ve kaygımın nereden kaynaklandığımı onun rehberliğinde anladım. Mesleki bilgisi ve yaklaşımı gerçekten çok güven verici. Kendisinden çok memnunum.
Psk. İbrahim Sezgin
Teşekkürler güzel yorumunuz için.
em...r
Karımla beraber çift terapisi için İbrahim Bey'den destek alıyoruz. İkinci görüşmemiz oldu. Kendisi işinde başarılı ve tarafsız bir uzman. Şimdilik memnunuz.
• Online Danışmanlık • Çift Terapisi •
Teşekkürler.
nu....
Akademik kariyerin getirdiği yoğun zihinsel baskı ve eşlik eden OKB süreciyle başa çıkmaya çalışırken İbrahim Bey ile tanıştım. Seanslara başladığımızdan beri kendimi çok daha dengeli ve iyi hissediyorum. Takıntılarımın iş ve özel hayatım üzerindeki etkisini yönetmeyi öğrenmek, akademik çalışmalarıma odaklanmamı da kolaylaştırdı. Mesleki bilgisi ve profesyonel yaklaşımıyla güven veren bir uzman, kesinlikle tavsiye ederim.
• Alsancak Menta Psikoloji Ofisi • Randevu •
Psk. İbrahim Sezgin
Güzel yorumunuz için teşekkürler.
em...r
Çift terapisi için İbrahim Bey ile görüşmeye başladık. İkinci seansımızı tamamladık ve süreç beklediğimizden çok daha iyi ilerliyor. Eşimle birbirimizi anlamaya başladığımızı hissediyorum. İbrahim Bey'in yaklaşımı ve desteği bize çok güven verdi. Kendisinden çok memnunuz, bu yolda kendisiyle devam etme kararı aldık. Bizim gibi sorun yaşayan çiftlere öneririm.
• Online Danışmanlık • Aile Terapisi •
Güzel yorumunuz için teşekkürler
d.....
Depresif bir süreçten geçiyordum, İbrahim Bey ile görüşmeye başladık. Kendisinden çok memnun kaldım, bana iyi geldi. Seanslara devam ediyoruz, tavsiye ederim.
• Alsancak Menta Psikoloji Ofisi • Randevu •
Psk. İbrahim Sezgin
Süreciniz devam ediyor. Sizler için her şeyin daha iyi olacağına inanıyorum.
m....e
Oğlum doğduğundan beri her şeyi tek başıma sırtlanmaya çalışmaktan ve yetersizlik hissiyle mücadele etmekten çok yorulmuştum. İbrahim Bey ile görüşmeye başladığımdan beri bu yükün hafiflediğini hissediyorum. Bir anne olarak sorumlulukları eşimle paylaşmayı ve kendime alan açmayı sayesinde öğrendim. Benim için çok daha huzurlu bir dönem başladı. Uzmanlığı ve yaklaşımıyla kesinlikle güven veren bir psikolog, herkese tavsiye ediyorum.
Güzel yorumunuz için teşekkürler
İbrahim Sezgin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İbrahim Sezgin, Psikoloji, Çocuk Gelişimi. Size İbrahim Sezgin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Cattell 3a Zeka Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Fobilerden Kurtulmak.
İbrahim Sezgin adresi nerede?İbrahim Sezgin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Perk Apt, Kültür, 1434. Sk. No:2 Kat:2 Daire:9, 35220 Konak/İzmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan İbrahim Sezgin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, İbrahim Sezgin uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda İbrahim Sezgin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İbrahim Sezgin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
İbrahim Sezgin hangi dilleri konuşuyor?İbrahim Sezgin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İbrahim Sezgin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İbrahim Sezgin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İbrahim Sezgin hakkında ne düşünüyor?Toplam 56 hasta / danışan, İbrahim Sezgin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İbrahim Sezgin hangi sigortaları kabul ediyor?İbrahim Sezgin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.