2024 yılında İstanbul Kent Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun oldum. İnsanların kendilerini daha iyi anlamalarına ve yaşamlarında karşılaştıkları zorluklarla başa çıkmalarına destek olma isteğiyle bu alanda çalışmaktayım.
Mesleki gelişimime katkı sağlamak adına; İstanbul Arel Üniversitesi bünyesinde Şema Terapi , Resim Analizi ve Oyun Terapisi; İstanbul Esenyurt Üniversitesi 'nde Çocuk Testleri Uygulayıcı eğitimi ; Nişantaşı Üniversitesi 'nde psikoloji alanına yönelik eğitim ve seminer programlarına katıldım. Ayrıca Pozitif Bilimler Akademisi'nden aldığım Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimi ile kendimi geliştirmeye devam ediyorum.
Danışmanlık sürecinde , danışanlarıma kendilerini rahatça ifade edebilecekleri , yargılamadan dinlendiklerini hissedecekleri güvenli bir alan sunmayı önemsiyorum. Her bireyin hikayesinin kendine özgü olduğuna inanarak , süreci kişiye özel şekilde ilerletmeyi hedefliyorum. Eğer siz de kendinizi daha iyi anlamak , yaşadığınız zorluklara farklı bir bakış açısı geliştirmek ve bu süreçte destek almak isterseniz , birlikte çalışabiliriz.
İstanbul, İstanbul
Psk. İlayda Şimşek
İstanbul, İstanbul
- Sigortasız hastalar/danışanlar
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. İlayda Şimşek adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
İlayda Şimşek isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İlayda Şimşek, Psikoloji. Size İlayda Şimşek tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
İlayda Şimşek adresi nerede?İlayda Şimşek şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan İlayda Şimşek isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İlayda Şimşek online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
İlayda Şimşek isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İlayda Şimşek bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İlayda Şimşek ile iletişime geçmenizi öneririz.