Psk. İpek İmamoğlu

Psikoloji · Daha fazla

İzmir 2 adres

İpek İmamoğlu; lise öğrenimini, Kula Anadolu Lisesi’nde birincilikle tamamlamıştır. Yaşar Üniversitesi Psikoloji bölümünü burslu olarak kazanıp yüksek onur derecesiyle tamamlamıştır. Lisans eğitimi boyunca çeşitli akademik ve klinik stajlar yapmıştır. Aynı zamanda birçok mesleki eğitime katılım sağlamıştır. Bunlar sırasıyla;

-EMDR 1. Düzey Eğitimi, Davranış Bilimleri Enstitüsü
-Aile ve Evlilik Terapisi Eğitimi 1. Düzey (Kuramsal Eğitim), İlişki Pusulası Aile Çalışmaları Enstitüsü
-Aile ve Evlilik Terapisi Eğitimi 2. Düzey (Uygulamalı Eğitim), İlişki Pusulası Aile Çalışmaları Enstitüsü
-Aile ve Evlilik Terapisi Eğitimi 3.Düzey (Süpervizyon), İlişki Pusulası Aile Çalışmaları Enstitüsü
-Bilişsel Davranışçı Terapilerin Klinik Uygulamaları Temel Düzey & İleri Düzey, DATEM
-İçsel Aile Sistemleri Terapisi Eğitimi, Zeliha Babayiğit
-İçsel Aile Sistemlerinde Zorlayıcı Yanlar ile Çalışmak, Zeliha Babayiğit
-İçsel Aile Sistemleri Terapisi ve Yeme Bozuklukları, Zeliha Babayiğit
-İçsel Aile Sistemleri Terapisinde Çiftler ve Bağlanma ile Çalışmak, Zeliha Babayiğit
-Bağımlılıkta BDT Uygulamaları

Mansuroğlu, Bayraklı, İzmir 35030

• Sigortası olan hastalar

Üçyol

Röportaj

İpek hanıma tavsiye üzerine ulaştım. Önceki olumsuz psikolog görüşmelerimden sonra tam güvenimi ve motivasyonumu yitirdiğim sırada tanıştık ve çok samimi bir enerji aldım ipek hanımdan. Öfke kontrol bozukluğu, dikkat eksikliği ve gelecek kaygısı sorunlarım ile başvurdum . İçimi rahatça dökebiliyor düşüncelerimi ve duygularımı yargılanmadan doğal ve akıcı bir şekilde anlatabiliyorum. yakın bir arkadaşımla ama aynı zamanda profesyonelliğini asla bırakmayan bir işinde son derece iyi terapist ile keyifli vakit geçiriyorum. Hem iç dünyamıza ve bilinç altımıza doğru bir yolculuk yapıyor hemde geçmiş travmalarımızı çözümlüyoruz birlikte ve her seansta kendim ile ilgili daha önce hiç farketmediğim gizli noktalarımı buluyorum. Bir sonraki seansa hep daha fazla istekle ve merakla gidiyorum kendimi keşfetme travmalarımdan arınma yolculuğumda bana rehber oldu.

• Psikolog İpek İmamoğlu  •

• B

Zorlu bir dönemden geçerken İpek hanımdan yardım almaya karar verdim ve 3 ayın sonunda artık hayatımdaki problemlerle başa çıkma konusunda daha sağlıklı kararlar verebiliyorum. Günümüz Türkiye’sinde akıl sağlığını korumak için herkesin destek alması gerektiği düşüncesindeyim sadece doğru zihinlerle buluşmak önemli bu konuda İpek hanım çok doğru bir yol gösteren.

• C

Kendim doğru yerde olduğumu hissediyorum çünkü güzelce dinleniyorum içimi dökebiliyorum anlaşılıyorum ve sonrasında ki çözümlemeler gerçekten açıklayıcı ve yol gösterici oluyor daha bilinçli bir şekilde ayrılıyorum.

• Psikolog İpek İmamoğlu Psikoloji Randevusu  •

İpek Hanım, profesyonel bir yaklaşımla hem empatik hem de çözüm odaklı bir destek sunuyor. Seanslarda kendimi rahatça ifade edebileceğim güvenli bir ortam yaratıyor, yargısız ve anlayışlı tavırlarıyla süreç boyunca bana rehberlik ediyor. Kendi iç dünyamı daha iyi anlamamı sağlarken kişisel gelişimime katkı sunuyor. Sorunlarımla başa çıkabilmem için pratik ve etkili stratejiler öneriyor, bu da günlük hayatımda olumlu değişimler yaratıyor. Onunla çalışmak, kendimi daha güçlü ve daha huzurlu hissetmemi sağladı.

• Psikolog İpek İmamoğlu Diğer  •

• Ş

Öfke problemi ve geçmiş travmalarımla ilgili destek almak için ulaştım İpek Hanım’a, bugünüme yansıyan geçmişteki travmalarımın üzerinde yoğunlaşarak terapiye devam ediyoruz. Birkaç seans ile çözümlenecek sorunlarımız yok maalesef, Henüz yolun başındayız ve önerdiği yöntemler ile kendimi anlamaya başlıyorum

• B

İpek hanımla yaklaşık olarak 5 aydır devam etmekteyiz. İlk başta psikologlara olan güvenimi tazeleyip, sorunsuz sandığım hayatımda yaşadığım sıkıntıların sebeplerini göstermekte çok başarılı oldu. Kendisinin içten yapısı, dürüst ve bilimsel temellere dayanan bakış açısı yaşadığım sıkıntılara farklı pencereden bakmamı sağladı. Her seansımızda farklı bir şeyler öğreniyorum ve farkındalığım günden güne artıyor.

• B

Ipek Hanım ile geçirdiğimiz 3 aylık bir terapi süresince sorularıma anlamlı cevaplar bulduğum, hayata bakış açısı anlamında zenginleştiğim bir deneyim edindim. Kendisi her zamanki güler yüzü ve empatisiyle bana çok yardımcı oldu.

• Online Danışmanlık  •

Kendimi bulmak için terapiye başladım. Her seans benim için, kendim adına adımlar atmak ve farkındalık kazanmak anlamında çok verimliydi. İnişli çıkışlı ruh halimin azaldı ve artık daha huzurluyum.

• Online Danışmanlık  •

İpek hanıma tavsiye üzerine ulaştık. Eşimle evliliğimizi yıpratan sorunlarda üçüncü ve objektif bir göz oldu bize. Bilgisi ve işini severek yapması bizi de süreç içerisinde çabalamaya itti. İpek hanımın tespit ve detaylı açıklamalarıyla aramızdaki sorunları anladık, nasıl çözebiliriz noktasında da çok şey öğrendik. Emekleri için minnettarız.

• Psikolog İpek İmamoğlu  •

• Ö

İpek hanımla geçen yıl görüşmemizde hayatımda yaşadığım problemlerde bana yol göstermişti. Kısa bir seans sürecimiz olmasına rağmen kendimi daha iyi hissetmiştim. Bazı konularda tekrar yaşadığım problemler için kendisine tekrar danışacağım.

• Psikolog İpek İmamoğlu Randevu  •