0850 333 0388 Ücret öğren

Merhabalar,

İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümünü tamamladım ve Marmara Üniversitesi Klinik Psikoloji alanında uzmanlığımı aldım. Terapi sürecinde; kişinin yaşadığı belirtilerle beraber, bu belirtilerin altında yatan duygusal ihtiyaçlara, beden duyumlarına ve ilişkisel örüntülere de odaklanan bütüncül bir yaklaşım benimsemekteyim.

Şema Terapi, Somatik Deneyimleme, İntegral Somatik Yaklaşım ve EMDR ekollerini çalışmalarıma entegre ederek; travma, kaygı, yas, ilişkiler, bağlanma sorunları, duygusal zorlanmalar, depresyon, obsesif kompulsif belirtiler, somatik belirtiler, iş ve okul hayatı zorlukları ve yaşam krizleri alanlarında yetişkin ve ergenlerle çalışmaktayım.

Terapi sürecinde güvenli, yargısız ve kişinin kendi ritmine alan tanıyan bir ilişki kurmayı önemsemekte; kişilerin ihtiyaçlarına göre kendileriyle daha derin bir bağ geliştirmelerine eşlik etmekteyim.

Kli. Psk. İrem Akyüz

Ödeme yöntemleri

• Nakit

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Kl. Psk. İrem Akyüz adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle