Merhabalar,
İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji bölümünü tamamladım ve Marmara Üniversitesi Klinik Psikoloji alanında uzmanlığımı aldım. Terapi sürecinde; kişinin yaşadığı belirtilerle beraber, bu belirtilerin altında yatan duygusal ihtiyaçlara, beden duyumlarına ve ilişkisel örüntülere de odaklanan bütüncül bir yaklaşım benimsemekteyim.
Şema Terapi, Somatik Deneyimleme, İntegral Somatik Yaklaşım ve EMDR ekollerini çalışmalarıma entegre ederek; travma, kaygı, yas, ilişkiler, bağlanma sorunları, duygusal zorlanmalar, depresyon, obsesif kompulsif belirtiler, somatik belirtiler, iş ve okul hayatı zorlukları ve yaşam krizleri alanlarında yetişkin ve ergenlerle çalışmaktayım.
Terapi sürecinde güvenli, yargısız ve kişinin kendi ritmine alan tanıyan bir ilişki kurmayı önemsemekte; kişilerin ihtiyaçlarına göre kendileriyle daha derin bir bağ geliştirmelerine eşlik etmekteyim.
Kli. Psk. İrem Akyüz
Ödeme yöntemleri
- Nakit
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Kl. Psk. İrem Akyüz adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
İrem Akyüz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem Akyüz, Psikoloji. Size İrem Akyüz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, EMDR Terapi, Bireysel Terapi, Yetişkin Terapisi, Eklektik Yaklaşım, Çocuk ve Ergen Psikolojisi, Davranış Bozuklukları, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite, Randevu.
İrem Akyüz adresi nerede?İrem Akyüz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Teşvikiye İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem Akyüz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, İrem Akyüz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda İrem Akyüz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İrem Akyüz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
İrem Akyüz hangi dilleri konuşuyor?İrem Akyüz ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İrem Akyüz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem Akyüz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
İrem Akyüz hangi sigortaları kabul ediyor?İrem Akyüz tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Yapı Kredi Sigorta, Güneş Sigorta, Ak Sigorta, Demir Hayat Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Garanti BBVA Sigorta, AIG Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.