2015 yılında psikolog olarak Yeni Levent Rehabilitasyon ve Fizik Tedavi Merkezi’nde çalışmaya başlamıştır. Burada özel eğitim gerektiren çocukların belirtilerini ve gelişim düzeylerini gözlemlemiş, ailelerine destek sunmuştur. Ayrıca eğitim koordinatörü olarak görev almıştır.
2015 yılında ayrıca 'Psikolojim Psikolojik Danışmanlık' merkezinde klinik psikolog olarak bireysel terapi yürütmüştür. Bu süreçte Bilişsel Davranışçı Terapi ekolünü benimseyerek çocuk, ergen ve yetişkinlere yönelik terapötik süreçlerini sürdürmüştür. Pandemi sonrasında online terapi ile devam etmiştir.
2017 yılında Üsküdar Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programını bitirdi. Yüksek lisans tezi ‘’ Yetişkin Seperasyon Anksiyetesinin Somatik Belirtilere Etkisi’dir.’’
2017 yılında özel bir okulda Rehberlik ve Psikoloji Danışmanı olarak göreve başlamış, daha sonra İlkokul Müdürü ve son olarak Kampüs Müdürü olarak görev yapmıştır. Bu süre zarfında öğrenci rehberliği, psikolojik danışmanlık ve kurumsal yönetim alanlarında aktif rol alarak, öğrencilerin ve personelin psikolojik ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik çözümler üretmiştir.
Psikolojik danışmanlık, psikoterapi ve eğitim hizmetlerini bilimsel verilere dayalı yöntemler kullanarak, etik prensipleri gözeterek ve hizmet verdiği birey ve kurumların ihtiyaçlarını temel alarak sunmaktadır. Aynı zamanda çeşitli psikolojik testler ve terapi tekniklerinde uzmanlaşmış olup, birçok profesyonel derneğe üyedir.
- Depresyon
Ön Görüşme
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
İlişki Terapisi
Uzman Klinik Psikolog İrem Kuloğlu
Kaygılarımla başa çıkmakta çok zorlanıyordum. İrem Hanım’la görüşmelere başladıktan sonra nefes aldığımı hissettim. Çok ilgili, çok anlayışlı. Bana gerçekten iyi geliyor.
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
K
k.....
Eşimle birlikte uzun zamandır kendi kendimize çözemediğimiz sorunlarımız vardı ve artık bir çıkmaza girdiğimizi düşünüyorduk. Sizinle seanslara başladığımız ilk günden itibaren kendimizi güvende ve anlaşılmış hissettik. Her seansta ikimizi de yargılamadan, özenle dinlemeniz; duygularımızı ifade edebilmemiz için bize sakin ve samimi bir alan açmanız bizim için çok kıymetliydi.
Söyledikleriniz, verdiğiniz örnekler ve yönlendirmeler sayesinde hem kendi davranışlarımızı hem de birbirimizi daha iyi anlamaya başladık.
Bu süreçte sabrınız, anlayışınız ve profesyonelliğiniz harikaydı. İlişkimizi güçlendirmemize vesile olduğunuz için minnettarız.• Klinik Psikolog İrem Kuloğlu • Randevu •
C
ca...
Panik ataklarımın hayatımı zorlaştırdığını sanıyordum ama aslında kendimi zorlayan da bendim. İrem Hanım’la tanışınca bunu fark ettim. Onunla yollarımızın kesişmesi benim için gerçekten bir dönüm noktası oldu. Şimdi kendimi daha huzurlu ve güçlü hissediyorum.
• Klinik Psikolog İrem Kuloğlu • Randevu •
ş....m
İlişkimiz 4 yıldır sürüyordu ama evlilik sürecine yaklaştıkça birbirimizi anlamakta zorlanmaya başladık. Sürekli tartışıyor, ne söylesek yanlış anlaşılıyordu. İrem Hanım’la yaptığımız seanslarda birbirimizi dinlemeyi, sakin kalmayı ve aslında ne anlatmak istediğimizi fark ettik. Şimdi iletişimimiz çok daha sağlıklı ve birbirimize karşı anlayışımız arttı. İyi ki bu süreçte onunla çalışmayı seçmişiz.
• Klinik Psikolog İrem Kuloğlu • Randevu •
İrem Hanım ile terapi sürecimden çok memnunum. 4 yaşında bir kızım var. İrem Hanım’ın nazik, anlayışlı ve profesyonel yaklaşımı bana çok yardımcı oldu. Kızımla daha sağlıklı bir iletişim kurmamı sağladı ve onun duygusal ihtiyaçlarını daha iyi anlamama yardımcı oldu. İrem Hanım’ın rehberliği sayesinde kendimi çok daha güvende hissediyorum. Kesinlikle tavsiye ederim.
• Online Danışmanlık • •
Y
y.....
İrem Hocamdan oğlumun son zamanlarda okulda ve evde yaşadığı davranış problemleri ve sosyal çekinceleri yüzünden destek aldım. İlk görüşmemizden itibaren samimi ve güven verici bir süreç yaşadık. Oğlum için uygulanan oyun terapileri ve benimle yapılan destek görüşmeleri sayesinde çocuğumun davranışlarında belirgin bir değişme gözlemledim. İrem Hanımla çok başarılı bir süreç geçirdik. Şuan biz oğlumla normale döndük, ama yine de ara ara İrem Hanımla mutlaka görüşüyoruz. Bu nedenle, ben çevremdeki herkese gönül rahatlığıyla hocamı tavsiye ediyorum.
• Online Danışmanlık • Diğer •
e...
Bir arkadaşımın tavsiyesiyle ulaştım. Bazı dönemler yoğun anksiyete yaşıyorum bir anda yüzüstüne çıktı ve ne yapacağımı tam bilemiyordum. Sebeplerini, tetikleyen noktaları ve bunlarla nasıl baş edeceğimi çalıştık büyük ilerleme kaydettik ve çok güzel farkındalıklar elde ettim. İletişim dili ve enerjisi seansları iple çekmeme sebep oldu. Mutlaka tavsiye ederim
P
p...
İrem Hanım'a sosyal çevremden arkadaş tavsiyesi ile ulaştım. İçsel dünyamda aşamadığım sorunlarım vardı bu sorunlarıma kendimle yüzleşip aşacak gücü bulmama yardımcı oldu, oluyor da sadece seans anında değil istediğim her an ulaşabiliyor olmam çok önemli.
Kısacası İrem Hanım kalbime su serpti ve beni rahatlattı çevremdeki herkese tavsiye ediyorum.
Yollarımızın denk gelmiş olmasından çok mutluyum.• • •
Ö
ö...
Son zamanlarda her şeyi ertelemekten dolayı mutsuzluğa sürüklenmeye başladığımın farkında bile değildim. Ancak ailemin ısrarıyla psikoloğa başlamaya karar verdim ve İrem Hanıma annem ulaştı. Benim için kendini birine anlatıyor olmak çok zordu. Zoru başardık, İrem Hanımla geçirdiğim süreç oldukça başarılıydı. Bu süreçte kendimi daha iyi hissetmeye başladım ve kendimde olumlu değişiklikler görmeye başladım. Çevremdeki herkese İrem Hanımı kesinlikle tavsiye ederim, benim için büyük bir destek kaynağı oldu.
g...
Bir arkadaşımın tavsiyesi ile ulaştım. Kaygı bozukluğu ve öfke kontrol problemim için başvurdum. Yaklaşık bir yıldır kendisiyle görüşüyorum. Çok memnunum ve uzun zamanlar devam etmeyi düşünüyorum.
İrem Kuloğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem Kuloğlu, Psikoloji. Size İrem Kuloğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Benton Görsel Bellek Testi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Yetişkin Terapisi, Cinsel Terapi, Evlilik Terapisi.
İrem Kuloğlu adresi nerede?İrem Kuloğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Nisbetiye No:33 Daire:1 İstanbul
- Ortaköy Dereboyu Caddesi Mecidiye Mahallesi İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem Kuloğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, İrem Kuloğlu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda İrem Kuloğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İrem Kuloğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
İrem Kuloğlu hangi dilleri konuşuyor?İrem Kuloğlu ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İrem Kuloğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem Kuloğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İrem Kuloğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, İrem Kuloğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İrem Kuloğlu hangi sigortaları kabul ediyor?İrem Kuloğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.