- Depresyon ,
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Standardize Mini Mental Test
C
ca...n
Yurtdışında yaşıyorum ve uzun zamandır zorluk çekiyorum. Yurtdışında insan çok yalnız hatta yokmuş gibi hissediyor en azından ben böyle hissediyordum yıllardır. Psikoloğa ihtiyacım olduğunu reddediyordum ama arkadaşımın tavsiyesiyle izel hanımdan randevu aldım. Kendisi de yurt dışında yaşama deneyimi olan biri ve beni anlıyor. Onun desteği çok iyi geliyor. 2 aydır seans alıyorum ve nihayet nefes aldığımı hissediyorum. İyi ki varsınız izel hocam, Allah sizden razı olsun.
Psk. İzel Güngör
Kıymetli yorumunuz için teşekkür ederim
d.....
İzel hanımla 4. seansımızı yaptık. Kendisi çok cana yakın biri ve iyi bir dinleyici. Dikkat eksikliği ve hiperaktivite tanım vardı ve daha şimdiden hayatımı düzenlemede çok iyi bir yol katettim. Daha ilk seansta kendim için doğru olan terapisti seçtiğime emin olmuştum. Umuyorum daha uzun süre devam edeceğiz.
• Online Danışmanlık • •
U
uf...
İzel hocamdan 2 sene önce bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine randevu aldım ve geçen 2 sene boyunca kendisiyle yaptığımız seanslar hayatımı tekrardan yoluna koydu diyebilirim. Ailevi problemlerimle, anksiyetemle ve gece uykusuzluğumla mücadelemde kendisinin katkısı çok oldu. Gerçek manada dinlendiğimi ve fikrimin önemli olduğunu seanslar sırasında hissettim. Okumam için önerdiği kitaplar ve verdiği ödevler de günlük hayatımı düzene sokmamda çok yardımcı oldu. Önümüzdeki zamanlarda kendisinden cinsel terapi de almayı düşünüyorum.
Yorumunuz için teşekkür ederim
4 aydır aldığım terapi de İzel hocayla birlikte çok yol kattettiğimi hissediyorum. Samimi ve sıcak enerjisiyle beni güven de ve rahat hissettiriyor. Ergenliğimle birlikte başlayan terapi sürecinde bir çok doktor ile karşılaştım ancak hiç biriyle uzun vadeli bir seans sürecimiz olmadı, onlarda beni tedirgin eden ya da gerçek olmayan bir şeyler vardı tabii yaş aldıkça bunun empati olduğunu öğrendim, işte İzel hocadan aldığım seanslarda beni devam ettiren şey empati yargılanmaktan korkmadığım anlardı.
Teşekkür ederim
C
ca...n
Uyku problemlerim vardı, hayatım çok düzensizdi. Hep halsizdim kendimi çok depresif hissediyordum. İzel Hanım ile randevularımdan sonra (ki hala devam ediyoruz) hem gündelik hayatım, uyku düzenim, beslenmem düzene girdi. Hem depresif ruh halimden arındım hem de sorumluluklarımı ertelememeye başladım. Sizin de memnun kalacağınıza çok eminim.
• Online Danışmanlık • •
Yorumunuz için teşekkür ederim
İzel Güngör isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İzel Güngör, Psikoloji. Size İzel Güngör tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Standardize Mini Mental Test, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi, Online Terapi.
İzel Güngör adresi nerede?İzel Güngör şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan İzel Güngör isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda İzel Güngör online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda İzel Güngör isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İzel Güngör, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
İzel Güngör hangi dilleri konuşuyor?İzel Güngör ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
İzel Güngör isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İzel Güngör bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan İzel Güngör ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar İzel Güngör hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, İzel Güngör hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İzel Güngör hangi sigortaları kabul ediyor?İzel Güngör tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.