Kardiyoloji
Kazımdirik Mah. No 9 Ege Üniversitesi, Bornova • Harita
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Gzt.Hasan Tahsin Cd. 253 Sk. No:43, Konak • Harita
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Üniversiteler Mahallesi Rıfat Börekçi Caddesi No: 9 Çankaya/ANKARA, Ankara • Harita
Ankara Bilkent Şehir Hastanesi
Altınçay Mah. 624. Sk. No:20 Antakya, Hatay • Harita
Antakya Özel Yaşam Cerrahi Tıp Merkezi
Kocaeli Gebze Fatih Devlet Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazlaOsman Yılmaz Mah. İlyas Uzuner Cad. No:1, Gebze • Harita
Kocaeli Gebze Fatih Devlet Hastanesi
Dikkaldırım Mah. Çekirge Zübeyde Hanım Cad. No:5, Osmangazi • Harita
Özel Doruk Bursa Hastanesi
Özel Karaman Mümine Hatun Hastanesi
Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Pratisyen · Daha fazlaMansurdede Mah. Atatürk Bulvarı 076 Sokak No:1, Karaman • Harita
Özel Karaman Mümine Hatun Hastanesi
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, İmmünoloji, Tıbbi onkoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaTıbbiye Cad. No: 40, Üsküdar • Harita
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Tunceli Devlet Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diş hekimi · Daha fazlaMoğultay Mah. Hastane Cad., Tunceli • Harita
Tunceli Devlet Hastanesi
Kırıkkale Hacı Hidayet Doğruer Devlet Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Göz hastalıkları
, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Aile hekimliği · Daha fazlaYenidoğan Mah. Zafer Cad., Kırıkkale • Harita
Kırıkkale Hacı Hidayet Doğruer Devlet Hastanesi
Özel Alfa Göz Tıp Merkezi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Nöroloji
, Genel cerrahi, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen · Daha fazlaKorutürk Mahallesi Mithatpaşa Caddesi No: 247/A, Balçova • Harita
Özel Alfa Göz Tıp Merkezi
Türk Kızılay Özel Kartal Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Diyetisyen, Psikoloji · Daha fazlaYukarı Mahallesi Kızılay Bulvarı No:30, Kartal • Harita
Türk Kızılay Özel Kartal Hastanesi
Afyon Özel Fuar Hastanesi
Kardiyoloji, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Gastroenteroloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi · Daha fazlaYenice, Yenice Mahallesi Fuar Alanı, Afyon • Harita
Afyon Özel Fuar Hastanesi