Pınartepe Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı, Beyaz Plaza Büyükçekmece/ İstanbul, Büyükçekmece, İstanbul
- Sigortası olan hastalar
Pınartepe Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı, Beyaz Plaza Büyükçekmece/ İstanbul, İstanbul
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Metropolitan Okul Olgunluğu Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Moxo Dikkat Ölçme Testi
Klinik Psikolog İrem Akkan Danışmanlık Merkezi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Sanat Terapisi
SCL90-R Psikolojik Belirti Tarama Testi
Yale-Brown Obsesyon Kompulsiyon Derecelendirme Ölçeği
Yas Terapisi
Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri
Şema Terapi
e....
Uzun zamandır geçmeyen mide ağrılarım ve bulantılarım vardı. Stresle bağlantılı olduğu ortaya çıktı. Ve terapiye başladım. Üç aydır İrem hanımla görüşüyoruz ve ağrı ve bulantılarım azaldı artık daha iyi durumdayım. Terapi ile kaygımın sebeplerini çözmeye başladıkça hafiflediğimi fark ettim.
do...
Yaklaşık 3 aydır gidiyorum kaygılarım vardı onlarda bayağı azalma yaşadım beni çok iyi yönlendirdi
• Klinik Psikolog İrem Akkan Danışmanlık Merkezi • Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri •
a....
Bedenimde çıkan egzamalar ve yaralar nedeniyle doktorlara gittim ve her doktor bana psikolojik olduğunu söyledi. Ardından ben de İrem hanımla seanslara başladım ve sürecin neyden kaynaklandığını bulunca yaralarım düzelmeye başladı artık daha konforlu bir hayatım var. Sürecime devam edeceğim.
es...
Dünyama çiçekler açtırdınız
İyi ki bu süreçte yol arkadaşı oldunuz bana
• Klinik Psikolog İrem Akkan Danışmanlık Merkezi • Randevu •
d.....
15 yaşında kızım için başvurdum, ergenlik dönemi sorunları yaşıyorduk, şu anda daha iyi hissettiğini söylüyor. 2 aydır görüşüyorlar.
C
ca...a
Kendime dahi anlatamadığım konuları benden önce anlamaya çalışılması büyük bi samimiyetle dinlenilmesi tedavi sürecimin çok iyi olumlu yönde ilerlemesinede yardımcı olunması hayata tekrardan mutlu bir şekilde bakmama kendimi yeniden sevmeme benimle ilgisi olmana konularda kendimi suçlamam gerektiğine yardımcı olundu
• Klinik Psikolog İrem Akkan Danışmanlık Merkezi • Psikoloji Randevusu •
Panik atak için başlamıştım ve çok memnun kaldım. İrem hn. desteği sayesinde ataklarım çok azaldı. Daha önceden beni çok zor durumda bırakan krizleri artık kontrol edebilmeye başladım. Hayatım üzerindeki kontrolümün arttığını hissetmek çok güzel bir duygu.
• Online Danışmanlık • •
m....
İrem hocayı tavsiye üzerine buldum. Kaygı düzeyin oldukça yüksekti, sürekli insanları ve çevremi kontrol etme ihtiyacı hissediyordum. Hem yoruluyor hem de bunu yapmadığım da rahatsız hissediyordum. Beni zorlayan noktaya gelmişti. Yorgundum, enerjimi doğru kullanamıyordum. Seanslarımız hala devam ediyor.
a....u
5 aydır İrem hanım ile çalışıyorum temizlik takıntım vardı ve şu anda çok daha az kafama takıyorum temizlik yapmayı, süreçten çok memnunum
er...y
ADHD ile mücadelemde İrem Hanım'ın yardımıyla büyük bir fark yarattık. Çok memnun kaldım.
• Klinik Psikolog İrem Akkan Danışmanlık Merkezi • ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi •
Kl. Psk. Uzm. İrem Akkan isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Kl. Psk. Uzm. İrem Akkan, Psikoloji. Size Kl. Psk. Uzm. İrem Akkan tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi, Psikoloji Randevusu, Normal Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Aile Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi, Bireysel Terapi.
Kl. Psk. Uzm. İrem Akkan adresi nerede?Kl. Psk. Uzm. İrem Akkan şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Pınartepe Mahallesi Yavuz Sultan Selim Bulvarı, Beyaz Plaza Büyükçekmece/ İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Kl. Psk. Uzm. İrem Akkan isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Kl. Psk. Uzm. İrem Akkan uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Kl. Psk. Uzm. İrem Akkan isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Kl. Psk. Uzm. İrem Akkan, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Kl. Psk. Uzm. İrem Akkan hangi dilleri konuşuyor?Kl. Psk. Uzm. İrem Akkan ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Kl. Psk. Uzm. İrem Akkan isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Kl. Psk. Uzm. İrem Akkan tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Kl. Psk. Uzm. İrem Akkan hakkında ne düşünüyor?Toplam 58 hasta / danışan, Kl. Psk. Uzm. İrem Akkan hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Kl. Psk. Uzm. İrem Akkan hangi sigortaları kabul ediyor?Kl. Psk. Uzm. İrem Akkan tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.