Genel Cerrah

Hekim/Uzman aradığınız şehri seçin
  • Esenyurt Kolan Tıp Merkezi

Genel cerrahi, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları

, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Acil tıp, Diş hastalıkları ve tedavisi · Daha fazla

Atatürk Mahallesi Atatürk Cad. No:44 Kıraç, Esenyurt Harita

Esenyurt Kolan Tıp Merkezi

• Acıbadem Kapadokya Tıp Merkezi

Genel cerrahi, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Ortopedi ve travmatoloji

Karaseki Mahallesi, Nevşehir Harita

Acıbadem Kapadokya Tıp Merkezi

• Gaziantep Özel Deva Hastanesi

Genel cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji · Daha fazla

Bekirbey Mah. Tüfekçi Yusuf Bul. No : 98, Gaziantep Harita

Gaziantep Özel Deva Hastanesi

• Özel Ofm Antalya Hastanesi

Genel cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazla

Yükseliş Mah. Mehmet Akif Cad. (Dokuma Cumartesi Pazarı Karşısı) No:96 Kepez / ANTALYA, Antalya Harita

Özel Ofm Antalya Hastanesi

• Özel Atakent Cihan Hastanesi

Genel cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazla

Yenişehir Mah. Başak Cad. Özden Sok. No: 33, İzmit Harita

Özel Atakent Cihan Hastanesi

• Ankara Özel Bilgi Hastanesi

Genel cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kalp ve damar cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri · Daha fazla

İnönü Mah. Batı Cad. No: 99 Batıkent, Yenimahalle Harita

Ankara Özel Bilgi Hastanesi

• Kayseri Özel System Hospital

Genel cerrahi, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazla

Gevher Nesibe Mahallesi Gök Geçidi No:15, Kocasinan Harita

Kayseri Özel System Hospital

• Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi

Genel cerrahi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenterolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Tıbbi ekoloji ve hidroklimatoloji, Psikiyatri, Çocuk romatolojisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi · Daha fazla

İzmir Yolu Görükle Kampüsü, Nilüfer Harita

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi

• Konya Beyhekim Devlet Hastanesi

Genel cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Acil tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazla

Yazır Mevkii Toki Konutları, Selçuklu Harita

Konya Beyhekim Devlet Hastanesi

• Pendik Anadolu Tıp Merkezi

Genel cerrahi, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum · Daha fazla

Doğu Mahallesi Altındal Sokak No:3 34890 Pendik/İstanbul, Pendik Harita

Pendik Anadolu Tıp Merkezi

• Özel Doruk Bursa Hastanesi

Genel cerrahi, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Metabolik cerrahi · Daha fazla

Dikkaldırım Mah. Çekirge Zübeyde Hanım Cad. No:5, Osmangazi Harita

Özel Doruk Bursa Hastanesi

• Acıbadem Maslak Hastanesi

Genel cerrahi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenterolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Jinekolojik onkoloji cerrahisi · Daha fazla

Büyükdere Cad.No:40 Maslak, Sarıyer Harita

Acıbadem Maslak Hastanesi

• Özel Manavgat Yaşam Hastanesi

Genel cerrahi, İç hastalıkları, Ortopedi ve travmatoloji

, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen · Daha fazla

Hasan Fehmi Boztepe Caddesi No:176, Manavgat Harita

Yusufpaşa Mah Köprübaşı, Şanlıurfa Harita

Urfa Özel Dünya Hastanesi

• Osmaniye Özel Sevgi Tıp Merkezi

Genel cerrahi, İç hastalıkları, Nöroloji

, Gastroenteroloji cerrahisi, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp · Daha fazla

Alibeyli Mah. Ahmet Alkan Cad. No:12, Osmaniye Harita

Osmaniye Özel Sevgi Tıp Merkezi

• Kocaeli Derince Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Genel cerrahi, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazla

İbni Sina Mah. Sopalı Mevkii, Derince Harita

Kocaeli Derince Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

• Özel Akademi Tıp Merkezi

Genel cerrahi, İç hastalıkları, Nöroloji

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Pratisyen · Daha fazla

Fatih Mahallesi Velioğlu Caddesi No: 74, Bağcılar Harita

Özel Akademi Tıp Merkezi