Klinikler İstanbul
Cevizli Mahallesi Tugay Yolu Cd. No:12 Nuvo Dragos A blok D 7, Maltepe • Harita
Clinica Dragos Psikoterapi ve Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Özel Radixdent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Anesteziyoloji ve reanimasyon, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi
, Ortodonti, Periodontoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti · Daha fazlaKordonboyu Mahallesi Hürriyet Caddesi Radix Plaza No:60, Kartal • Harita
Özel Radixdent Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Özlem Özcan Muayenehanesi
Diş hekimi, Ortodonti, Periodontoloji
, Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti) · Daha fazlaYıldızposta Caddesi Çiğdem Apartmanı No:11 Kat : 3 Daire : 16 Esentepe Gayrettepe, Şişli • Harita
Özlem Özcan Muayenehanesi
Caferağa Mahallesi Sakız Sokak No:10/2B - ŞUBE, Kadıköy • Harita
Yakaza Psikolojik Danışmanlık Merkezi - Şube
Vatan Medipol Üniversitesi Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Tıbbi mikrobiyoloji, Diyetisyen, Diş hekimi, Protetik diş tedavisi · Daha fazlaMolla Gürani Mahallesi Vatan Cad. Halıcılar Köşkü Sk. No:11 Aksaray, Fatih • Harita
Vatan Medipol Üniversitesi Hastanesi
Unkapanı Medipol Üniversitesi Diş Hastanesi
Nöroloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp
, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Diş hekimi, Ortodonti, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Ağız diş ve çene radyolojisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi · Daha fazlaAtatürk Bulvarı No27 Fatih/İstanbul, İstanbul • Harita
Unkapanı Medipol Üniversitesi Diş Hastanesi
Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji
, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi, Dil ve konuşma terapisi, Sertifikalı medikal estetik, Oral i̇mplantoloji, Girişimsel radyoloji · Daha fazlaAtakent Mahallesi 4. Caddesi No:36, Küçükçekmece • Harita
Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi
Alemdağ Şifa Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Genel cerrahi, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hastalıkları ve tedavisi, Çocuk diş hekimliği (pedodonti) · Daha fazlaMeclis Mahallesi Atatürk Caddesi No:123, Sancaktepe • Harita
Alemdağ Şifa Tıp Merkezi
Medicana Airport Medical Center
İç hastalıkları, Göz hastalıkları, Acil tıp
, Pratisyen, Diyetisyen · Daha fazlaTayakadın Mh. Terminal Cd. No: 1 D: 760494 İstanbul Havalimanı, Arnavutköy • Harita
Medicana Airport Medical Center
Ataköy 7-8-9-10 Mahallesi Hanımeli Çiçeği Sokak A14/13, Bakırköy • Harita
Tempus Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi
Aziz Mahmud Hüdayi Mah. Tepsi Fırını Sk. No:3, Üsküdar • Harita
Özel Doğan Diş Polikliniği
Kıbrıs Kolan British Hospital
Alerji hastalıkları, Nefroloji, Beyin ve sinir cerrahisi
, Ortopedi ve travmatoloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Diyetisyen, Diş hekimi, Akupunktur · Daha fazlaAtatürk Caddesi No:13 Eski Girne Yolu, Lefkoşa • Harita
Kıbrıs Kolan British Hospital
Özel Tasarım Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Diş hekimi, Ortodonti, Periodontoloji
, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti · Daha fazlaBarbaros Mahallesi Sütçü Yolu Caddesi No:74/1, Ataşehir • Harita
Özel Tasarım Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Özel ADC Alfa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Protetik diş tedavisi
, Ağız yüz ve çene cerrahisi · Daha fazlaDefterdar Mahallesi Edirnekapı Rami Caddesi No:6/A, Eyüp • Harita
Özel ADC Alfa Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi
Via Hospital Sancaktepe
İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikoloji, Akupunktur · Daha fazlaSarıgazi Mah. Osmangazi Cd. No:34, Sancaktepe • Harita
Via Hospital Sancaktepe
Balmumcu Mahallesi Gazi Umur Paşa Sokak No:32/1 Balmumcu Plaza 2, Beşiktaş • Harita
Atölye Eğitim Spor Danışmanlık