Klinikler İstanbul
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazlaFevzi Çakmak Mah, Tevfik İleri Cd No:105 üstkaynarca, Pendik • Harita
Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik
Ataköy 9. Kısım E-5 Çobançeşme Yanyol Caddesi Selenium Retro B Blok Daire 221, Bakırköy • Harita
Ceyda Güvenç Muayenehanesi
İstanbul Türk Onkoloji Vakfı Yeniköy Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon
, Genel cerrahi, Kadın hastalıkları ve doğum, Psikiyatri · Daha fazlaAcıbadem Mahallesi Köybaşı Cad. Mübaşir S. No:2, İstanbul • Harita
İstanbul Türk Onkoloji Vakfı Yeniköy Tıp Merkezi
Sarıgazi Yaşam Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum
, Radyoloji · Daha fazlaİnönü Mahallesi Eski Ankara Cad. No:71/57 Kat:2, İstanbul • Harita
Sarıgazi Yaşam Tıp Merkezi
Bağdat Cad. Nizampalas Apt. No:296 D 3 Caddebostan, İstanbul • Harita
Minimed Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Merkezi
Acıbadem Mahallesi Bal Sokak, No: 20/A, Kadıköy / Istanbul, İstanbul • Harita
Medi-Care Polikliniği
Pendik Bölge Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazlaDoğu Mah. Nevbahar Sokak No:1 (Tavşantepe Metro Durağı Yanı), Pendik • Harita
Pendik Bölge Hastanesi
Sarı Psikolojik Danışma Merkezi
Psikoloji, Pedagoji, Aile danışmanlığı
, Psikolojik danışma ve rehberlik, Çocuk gelişimi · Daha fazlaAtatürk Mahallesi, Ataşehir Bulvarı 7/1, Gardenya Plaza Kat:10, No:62 (Ataşehir Acıbadem Hastanesi Karşısı, Metropol İstanbul AVM yanı) Ataşehir / İstanbul, Ataşehir • Harita
Sarı Psikolojik Danışma Merkezi
Mevsim Diş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Protetik diş tedavisi
Tevfik İleri Caddesi Fevzi Çakmak Mahallesi No:68\A , Üst Kaynarca, Pendik • Harita
Mevsim Diş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği
Başakşehir Mahallesi Hürriyet Bulvarı No:131 /A, İstanbul • Harita
Özel Dentaliva Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Sante Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Aile hekimliği, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaFener Kalamış Caddesi No:32, Kadıköy / İstanbul, Kadıköy • Harita
Sante Tıp Merkezi
Clinique Dent Beaute
Çocuk endokrinolojisi, Diş hekimi, Ortodonti
, Periodontoloji, Diş hastalıkları ve tedavisi, Endodonti, Oral i̇mplantoloji · Daha fazlaSun Plaza Kat:1 Bilim Sokak No:5 Maslak, Sarıyer • Harita
Clinique Dent Beaute
NPİSTANBUL Beyin Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji
, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Spor hekimliği, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji · Daha fazlaSaray Mah. Ahmet Tevfik İleri Cad. No:18, Ümraniye, Ümraniye • Harita
NPİSTANBUL Beyin Hastanesi
İstanbul Onkoloji Hastanesi
Tıbbi onkoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Diyetisyen · Daha fazlaCevizli Mah. Talatpaşa Cad. No :75, Maltepe • Harita
İstanbul Onkoloji Hastanesi
İsmetpaşa Mahallesi Eski Edirne Asfaltı Caddesi No:683, Sultangazi • Harita
Beyaz Işık Diş Polikliniği Sultangazi Şubesi
Medicana Çamlıca Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi mikrobiyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji · Daha fazlaAlemdağ Caddesi No: 103 Namazgah, Üsküdar • Harita
Medicana Çamlıca Tıp Merkezi
Bağdat Cad. No: 257 Caddebostan-Kadıköy, Kadıköy • Harita
Veni Vidi Göz Merkezi Caddebostan
Cumhuriyet Mahallesi, Gürpınar Yolu Caddesi No:2/87 Keleş Plaza (Perlavista Avm Yanı), Büyükçekmece • Harita
Giza Eğitim ve Danışmanlık Merkezi
Effective Psychotherapy&Counseling (Efective psikoterapi)
Psikoloji, Psikolojik danışma ve rehberlik
Zuhratbaba Mahallesi Kent Sokak No:1 D:4, Bakırköy • Harita
Effective Psychotherapy&Counseling (Efective psikoterapi)
Maltepe Ersoy Hastanesi
İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Ortodonti, Çocuk diş hekimliği (pedodonti) · Daha fazlaAltayçeşme Mah. Varna Sok.No:16, İstanbul • Harita
Maltepe Ersoy Hastanesi