Klinikler İstanbul
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Özel İlke Hastanesi
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon
, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp · Daha fazlaYıldırımbeyazıt Cad. No:56 Yenibosna, Bahçelievler • Harita
Özel İlke Hastanesi
Dr.Tevfik Sağlam Caddesi Murat Apt. No: 5/4 Dikilitaş, Bakırköy • Harita
Psikoloji Elika Danışmanlık Merkezi
Özel Yunus Emre Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaMimar Sinan Mah. Otopark Arkası Sk. No:18, Üsküdar • Harita
Özel Yunus Emre Hastanesi
Maslak Mahallesi Maslak Meydan Sokak No:1/1 Beybi Giz Plaza, Sarıyer • Harita
Urban Dental Clinic
Özel Elif Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hastalıkları ve tedavisi · Daha fazlaKüçükköy Kat Karabekir Mah. No:11 867 Sokak, İstanbul • Harita
Özel Elif Tıp Merkezi
Nispetiye Mahallesi Peker Sokak Gök Apt. No:15/3 Etiler, Beşiktaş • Harita
Sima Psikolojik Danışmanlık Merkezi
Ali Kuşçu Mahallesi Millet Cad. No:47, İstanbul • Harita
Fatih Özel Laçin Polikliniği
Özel Pendik Hospital
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji
, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen · Daha fazlaDoğu Mahallesi Bilge Sokak No:1, Pendik • Harita
Özel Pendik Hospital
Memorial Bahçelievler Hastanesi
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk ürolojisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi genetik, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Akupunktur, Jinekolojik onkoloji cerrahisi · Daha fazlaBahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:227, Bahçelievler • Harita
Memorial Bahçelievler Hastanesi
Özel Dentram Ağız ve Diş Sağlığı
Ağız diş ve çene cerrahisi, Diş hekimi, Ortodonti
, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Endodonti, Protetik diş tedavisi · Daha fazla -
Mimar Sinan Mahallesi Mimar Sinan Caddesi No:59/A, Çekmeköy • Harita
Dent Group Çekmeköy Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi
Halaskargazi Caddesi No:209 Kipman Apt. D:8B, Şişli • Harita
Septum Dental Şişli Diş Kliniği
Mevlana Mahallesi Sultan Ahmet Caddesi No:3 Delta Plaza A1 Blok K:9 D:20 (Beylikdüzü Bauhaus Yanı), Esenyurt • Harita
Psikolium Danışmanlık ve Koçluk Merkezi Beylikdüzü
Özel Yaşar Hastanesi - Bakırköy
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen · Daha fazlaİncirli Cad.No:22, Bakırköy • Harita
Özel Yaşar Hastanesi - Bakırköy
Hakkı Yeten Cd. No:9 Kat:1 34365 Fulya, Şişli/İstanbul, İstanbul • Harita
Fulya Romatem Fizik Tedavi Ve Rehabilitasyon Hastanesi
Kayra Psikoloji
Psikiyatri, Psikoloji, Aile danışmanlığı
, Psikolojik danışma ve rehberlik · Daha fazlaMerdivenköy Mah. Fahrettin Kerim Gökay Cad. No:163/13 Can Apartmanı, Kadıköy • Harita
Kayra Psikoloji
Özel Dayıoğlu Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kadın hastalıkları ve doğum, Acil tıp, Diyetisyen, Ortodonti, Diş hastalıkları ve tedavisi, Mezoterapi · Daha fazlaMimar Hayrettin Mahallesi İstanbul Cad. No:305 Altınşehir Servet İş Merkezi Kat 1, İstanbul • Harita
Özel Dayıoğlu Tıp Merkezi