Prof. Dr. Mahmut Akyüz, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olmuştur. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin Sinir Cerrahi Anabilim Dalında uzmanlığını tamamlayan Mahmut Akyüz, Memorial Antalya Hastanesinde hastalarına hizmet vermektedir. '

Ödüller:

Türk Nöroşirurji Derneği BOARD Sınav Birinciliği, 2001

Yetişkin
Çocuk

Memorial Antalya Hastanesi

Zafer Mahallesi, yıldırım beyazıt cad. N:91, Dokuma,07025 Kepez/Antalya, Kepez, Antalya 07025

• Sigortası olan hastalar

Zafer Mahallesi, yıldırım beyazıt cad. N:91, Dokuma,07025 Kepez/Antalya, Antalya

• G

Mahmut Hocama babamın boyun fıtığı, kanal daralması, kireçleme şikayetlerine çözüm ararken ulaştık. Doktor doktor gezdiğimiz bir süreçti. Uzun araştırmalar sonucunda, birçok hastasının da önerisiyle hocamla yollarımız kesişti . Hastalığımızın ilerlemiş olması, uzun bir ameliyat geçirecek olmak bizi korkutuyordu.Yıllardır tedaviden kaçan ve artık ameliyatsız tedavisi imkansız olan babamı bilgisiyle ve ilgisiyle ameliyat olmaya ikna etti. Bize o masaya yatma güvenini sonuna kadar verdi. Çok güzel bir ameliyat süreci geçirdik. Hocamın emekleri,asistanı Merve hanımın ve hastahane çalışanlarının da ilgisiyle hastahane sürecimiz de çok güzel geçti.İyi ki Mahmut hocamla yollarımız kesiştiAntalya da beyin ve sinir cerrahisi konusunda en iyi doktor.

• Memorial Antalya Hastanesi Boyun Fıtığı Ameliyatı  •

• M

Annemin bel fıtığı tedavisi için gittik. Çok memnunuz, daha önce de kendim gitmiştim Mahmut hocaya. Kesinlikle tavsiye ederim

• Memorial Antalya Hastanesi Ameliyatsız Bel Fıtığı Tedavisi  •

Mahmut hoca annemi kanal daralması ameliyatını yaptı. İşinde çok titiz çok iyi bir dr. Bize güven verdi.

• Memorial Antalya Hastanesi Mikrocerrahi  •

• Y

Eşim, 25 yıldır epilepsi rahatsızlığıyla yaşıyordu. Nöbetleri sıklasmis ve ilaçları etkisini yitirmeye başlamıştı.Uzun yıllar boyunca farklı tedaviler denememize rağmen hiçbir sonuç alamamıştık.
    Bir yıl önce Prof. Dr. Mahmut Akyüz tarafından gerçekleştirilen ameliyatla eşim sağlığına kavuştu. Hocam ameliyatı tereyağından kıl çeker gibi yaptı. Şu anda düzenli kontrollerine devam ediyor, çok şükür nöbetleri tamamen son buldu ve artık iş hayatına da dinamik bir şekilde geri döndü.
    Allah herkese şifa versin.

• Memorial Antalya Hastanesi Epilepsi Cerrahisi  •

Kızımız epilepsi ameliyatı oldu 2 senedir nöbet yok harika prf.dr hocamız sayesinde yeni doğmuş gibi oldu hocamıza derin sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz...

• Memorial Antalya Hastanesi Epilepsi Cerrahisi  •

• T

4 yıl önce yürüme zorluğu, ayaklarda güç kaybı ve belin öne eğilmesi nedeniyle hocamıza ulaştık. Kireçleme/omurilik daralmasından dolayı ilk ameliyatı oldum. Ameliyat başarılı geçmişti ancak daralma farklı bölgeden tekrar oluşmaya başladı. İlk ameliyattan 4 yıl sonra tekrar hocamıza başvurduk. 2. Ameliyatım da başarılı geçti. Hocamızın profesyonel yaklaşımından ilgisinden çok memnunuz.

• I

Mahmut Akyüz hoca ile çok ani gelişen bir bel fıtığı ve bacağımda başlayan güç kaybı sebebiyle tanıştım. Mahmut hocam tüm nedenleri, yapılabilecekleri ve ileride olabilecekleri o kadar güzel ve net anlattı ki, ben hiç tereddütsüz hocamın tedavi önerilerine uymak istedim. Harika bir operasyon süreci yaşadım. Şimdi çok iyiyim.Mahmut hocam ve ekibi operasyon sonrası iyileşme süreci konusunda da çok detaylı bilgilendirme yaptılar.

• Memorial Antalya Hastanesi Bel Fıtığı Ameliyatı  •

• B

30.04.2025 tarihinde babamın beyin tümörü operasyonu başarılı bir şekilde Mahmut Hoca tarafından gerçekleştirildi. Beyin tümörünün sebebi Akciğer CA'sı olduğundan aynı anda bir çok konuya dikkat edilmesi ve bütün birimlerle koordineli bir şekilde çalışılması gerekiyordu. Bütün bir süreçte verdiği destek ve bence en önemlisi diğer doktorlar ile sağladığı koordinasyon çok anlamlı ve önemli. Çünkü konu sadece bir beyin operasyonu da değildi.
    İşinde çok profesyonel, ne zaman cevaba ihtiyacımız olsa mutlaka kendisinden hızlı geri dönüşler aldık.

• N

4 yıl önce hipofiz bezimde tümör olduğunu öğrendiğimde şifaya giden yolum Mahmut Akyüz hocamla başladı. Aynı zamanda babamın da doktoruydu; yıllar önce çok başarılı bir şant ameliyatı gerçekleştirmişti. Hocamın detaylara olan keskin bakışı, ona ‘gece görüşlü’ dememe neden oldu, çünkü kimsenin göremediğini görebiliyor. İlaç tedavisiyle tümörüm küçüldü ve şu an düzenli takipteyiz. İyi ki varsınız Mahmut hocam, hem insan hem hekim olarak size minnettarım.

• I

Uzun zamandir babamin doktorudur mahmut hocam 2 defa amaleyat yapti boynundan ve belinden mükemmel sonuc aldik eskiye nazaren cok daha iyiyiz hocam ellerine sağlik

• Memorial Antalya Hastanesi Boyun Fıtığı Ameliyatı  •