Sağlığınızı ertelemeyin
Evinizden ayrılmadan tedavinizi başlatmak veya devam ettirmek için online danışmanlığı seçin. Eğer ihtiyacınız varsa, muayenehane ziyareti için de randevu alabilirsiniz.
Uzmanları göster Nasıl çalışır?
Hakkımda
Dr. Psk.Mehmet Kılıç, Mersin Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde Lisan, Dokuz Eylül Üniversitesi Aile Eğitimi ve Danışmanlığı Bölümü'nde Yüksek Lisans, ...
Daha fazlaİlgi alanları
- Kişilik bozukluğu
- Distimik Bozukluk (Kronik Depresyon)
- Somatizasyon Bozukluğu
Değişim Psikoloji Danışmanlık Merkezi - Bahariye Mahallesi Dr. Orhan Alpyörük Sokak No 13 Daire 10 Karşıyaka, İzmir
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Cinsel Terapi Danışmanlığı
Draw A Person
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Özel Değişim Psikoloji Danışmanlık Merkezi
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Eklektik Yaklaşım
Louisa Duss
Luxopuncture Yöntemi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Özel Değişim Psikoloji Danışmanlık Merkezi
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Porteus Labirentleri Testi
Dakiklik
Alaka
Mekan
ha...a
Geçen seneden beri devam ediyorum Mehmet Hoca’ya. Ağır bir depresyon geçirdiğim dönemde denk geldim ve iyi ki de denk gelmişim. Hayata bakışımı, kişisel gelişimimi, düşünce biçimimi çok etkiledi ve geliştirdi. Kesinlikle çok destekçi bir psikolog. Bana katkılarından ötürü çok teşekkür ederim ve kesinlikle tavsiye ederim.
Uzun zamandır panik atakla mücadele eden ve güvende hissetmek için zorunlu olmadıkça evden çıkmayan biriydim. Özellikle kalabalıklar ve asansör, metro vb. kapalı alanlar beni çok korkutuyordu ve yıllardır kaçınıyordum. Daha önce birçok kez psikoloğa gidip sürekli geçmişe inmekten bıkmıştım. Mehmet Bey ile geçen görüşmeler ise bir arkadaşla sohbet eder gibi ve klasik yöntemlerden oldukça farklı. Geçmişe odaklanmak yerine şimdiyi düzeltmeye çalışıyoruz ve kendim de hala inanamasam da ilk seanstan itibaren etkileri görmeye başladım. Birkaç seans sonunda kendimi asansöre, metroya binerken, kalabalıklarda gezerken buldum. Mehmet Bey'e güvenmemin bir diğer sebebi ise kendisiyle seans yapan aile bireylerimin ve yakın çevremdeki kişilerin değişimleriydi. Önyargılarınız varsa veya çaresiz hissediyorsanız kesinlikle Mehmet Bey ile görüşün.
y....y
Mehmet Bey ile kaygi bozuklugu sorunumun üstesinden gelebilmek icin görüsmelere bir arkadasimin tavsiyesi üzerine basladim. Cok kısa bir sürede pozitif etkileri görmeye basladim. Yurtdısından online görüsmelere devam ediyoruz ve sürecten cok memnunum.
Üniversite tercihleri hakkında konuştum. Düşüncelerimi farklı alanlara yönelterek geçirdiğim 1 saatte çok ilerleme kaydettim teşekkür ederim
me...ş
Kendisini tanıdığım için kendimi çok şanslı hissediyorum.Hem ailem hem de kendi hayatım adına büyük farkındalıklar yarattı.Mehmet Beyi depresyon,kaygı ve obsesif kompülsif bozukluğunu bir arada yaşadığım dönemde tanıdım.Bana bir abi samimiyeti ile yaklaştığı için kendimi rahatça açabildim.Görüşmelerde fayda sağlamak için tüm korku ve endişelerinizi açıkça anlatmalısınız.Bunu yaptığınız takdirde Mehmet Bey'den memnun kalmadan ayrılmazsınız.Terapi sürecimden yıllar geçmesine rağmen yaptığı mantıklı yorumlar aklımın bir köşesindedir.Özellikle çok yardıma ihtiyacım olduğu bir dönemde gösterdiği fazladan çabayı da hiç unutmayacağım.İşini layıkıyla yapan hayatım boyunca örnek alacağım bir insandır.
İzmir’deki psikolog değerlendirmelerinin yönlendirmesi ile 3 yıl önce Mehmet Bey’in danışanı olma şansını yakaladım.
Evliliğimdeki mutsuzluğum hakkında rahatça konuşabilmeyi, yargılanmadan ve içten dinlendiğimi hissetmeyi,alışılmış psikologların “Anlıyorum.” yaklaşımından uzak kendimi,isteklerimi ve hayattan ne beklediğimi doğru tanımlayabilmek adına doğru bakış açısına ulaşmış olmayı Mehmet Bey’e borçluyum. Çoğunlukla bireysel,zaman zaman ilişki terapisine dönen seanslarımız sayesinde kendimi tanımayı,açık iletişimin önemini ve eşim bile olsa başkalarının isteğini gerçekleştirerek değil kendi isteğimle mutlu olabilmeyi öğrendim. Mutsuz evliliğimi sonlandırma kararımla,Mehmet Bey’in sayesinde bulduğum yeni benliğim sayesinde kabullenebildim. Boşanma süreci dahil olmak üzere her süreci doğru yönetebilmemin en temel sebebi Mehmet Bey ve bana öğrettikleridir.Buradan da Mehmet Bey’e teşekkürü borç bilirim.
Bu yorumu yazmamın temel sebebi, ihtiyacı olan insanların en erken sürede Mehmet Bey ile tanışmasının hayatına ışık tutacağını bilmem ve tutacağına inanmamdır. Bu nedenle ihtiyacı olduğuna inandığım tüm tanıdıklarıma Mehmet Bey’i tavsiye etmiş olmaktan gurur duyuyorum. Umarım yalnızca kendimizi tanıyarak ve tanımlayarak mutlu olabileceğimiz bu hayatta Mehmet Bey ile sizlerin de yolları kesişir. Sağlıklı ve mutlu günlere.
Mehmet Bey'le ilk görüşmemize daha önceki olumsuz psikolog deneyimlerimden dolayı çok umutlu gitmedim. Kısa sürede kurduğumuz iletişim sayesinde seanslara büyük bir zevkle devam ediyorum. Hayatıma ve davranış biçimime yeni bir bakış açısı getirdi ve değişimin çok zor olduğunu düşündüğüm konularda bile yetkinliğiyle doğru yolu gösterdi. Doğru zamanlarda samimiyetle kendi hayatından verdiği örnekler, aramızdaki güvenin hızlı gelişmesine katkı sağladı. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Mehmet hocamla arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım.Kendimi mutsuz kaygılı ve tükenmiş hissediyordumKorkularim vardı ve en önemlisi Ruhum bedenime ağır gelmeye başlamıştı Mehmet hoca hayatıma farklı bir pencereden bakmamı sağladı bir kaç görüşmeden sonra hayata bakışım değişti farkindaligim arttı sinirlarimi koyup kendimi koruyabilmeyi öğrendim bunları yapabilmek kendimi inanılmaz iyi hissettirdi Ruhum huzura kavustukca hayata olan bağımda güçlendi .İyiki tanımışım sizi hocam hayatıma kattiginiz tüm güzellikler için çok teşekkür ederim Gönül rahatlığı ile sizi herkese tavsiye ederim...
Mehmet bey ile internet üzerinden yapılan olumlu yorumlar sonrasında görüşmeye başladım ve o günden beri iyi ki diyorum. Mehmet Bey ile çalışırken bana sürekli olarak haklısın demesi değil de durumu anlatıp her yönünü gösterip bana bakış açısı kazandırması onunla olan görüşmelerimin devamlı olmasını sağladı zaten. Bu yüzden de yıllardır yardım alabileceğim ve bakış açısına güvendiğim bir psikolog olması sebebiyle kendisini gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.
k.....
Ebeveyn ölümünün yetişkinler ve aile ilişkisi içerisine tesiri ile ilgili desteğini aldım. Kabullenme anlatımı ve yakınlığı, güncel bilgilerle etrafına verdiği pozitif enerji oldukça iyi.
Hakkımda
Daha fazlaİlgi alanları
- Kişilik bozukluğu
- Distimik Bozukluk (Kronik Depresyon)
- Somatizasyon Bozukluğu
Bu uzman için henüz bir özgeçmiş bilgisi eklenmemiş
Bu hekim/uzman henüz herhangi bir özgeçmiş bilgisini eklememiş.
İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar
İzmir bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Psikologlar