Üsküdar Üniversitesi Psikoloji lisans bölümünden 2018 yılında mezun oldum. 2020 yılında Bournemouth University Foundations of Clinical Psychology programından kabul alıp İngiltere’ye taşındım. Programı bitirirken Borderline KB nin tedavisinde Diyalektik Davranışçı Terapi ve Şema Terapinin karşılaştırmasını inceleyen tezimle mezun oldum. Kişilik bozukluğu ve alkol bağımlılığı eş tanısı olan hastaların rehabilite edildiği bir klinikte yaklaşık 2,5 yıl kadar çalışma fırsatı edindim. 2024 yılında Türkiye'ye kesin dönüş yaptım ve Üsküdar'da kendi ofisimde bireysel olarak yetişkinlerle çalışmalarıma devam etmekteyim. Ağırlıklı olarak sema terapi ve EMDR terapisi ekolleriyle ilerlemekteyim. Detaylı bilgi almak için profildeki iletişim bilgilerinden bana ulaşabilirsiniz.
- Aile İçi İletişim Sorunları
Feneryolu, Bağdat cd. No:73 K:1, İstanbul
Su Psikiyatri Psikoterapi Kliniği
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Merve Şahin adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Merve Şahin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Merve Şahin, Psikoloji. Size Merve Şahin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Online Terapi.
Merve Şahin adresi nerede?Merve Şahin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Selami Ali, Fıstık Ağacı Sk. Ekcan Plaza k:5 İstanbul
- Feneryolu, Bağdat cd. No:73 K:1 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Merve Şahin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Merve Şahin uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Merve Şahin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Merve Şahin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi, Kredi kartı.
Merve Şahin hangi dilleri konuşuyor?Merve Şahin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Merve Şahin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Merve Şahin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Merve Şahin hangi sigortaları kabul ediyor?Merve Şahin tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.