Uzm. Dr. Mürsel Sağlam

Psikiyatri daha fazla

İstanbul 1 adres

Uzm. Dr. Mürsel Sağlam, 1967 yılında Elâzığ’da doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini tamamladıktan sonra, 1992 yılında Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun olmuştur. Ruh sağlığı ve hastalıkları alanındaki uzmanlık eğitimini 2007 yılında Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nde tamamlamıştır.

Meslek hayatına Elazığ Ruh Sağlığı Hastanesi’nde uzman hekim ve başhekim yardımcısı olarak başlayan Dr. Sağlam, 2014 yılına kadar bu görevini sürdürmüştür. Ardından Kayseri ve İstanbul’da çeşitli özel hastanelerde hizmet vererek geniş bir hasta profili ile çalışma fırsatı bulmuştur. Alanındaki güncel gelişmeleri yakından takip eden Dr. Sağlam, bugüne kadar birçok bilimsel kongreye katılarak mesleki bilgisini sürekli olarak güncellemiştir.

Şu anda Beylikdüzü'ndeki muayenehanesinde hasta kabulüne devam eden Dr. Mürsel Sağlam, geniş bir yelpazede ruh sağlığı hizmeti sunmaktadır. Özellikle depresyon, kaygı bozukluğu, panik bozukluk, sınav kaygısı, tik bozukluğu, yeme bozuklukları, obsesif kompulsif bozukluk, dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu (DEHB), bipolar bozukluk, şizofreni ve diğer psikotik bozukluklar gibi birçok psikiyatrik rahatsızlık üzerine çalışmaktadır.

Evli ve iki çocuk babası olan Dr. Sağlam, bireysel ve bütüncül yaklaşımlarla danışanlarının ruh sağlığını iyileştirmeyi hedeflemektedir.

Dr. Mürsel Sağlam Kliniği

Barış Mah. Ginza Lavinya Park A blok Kat:3 Ofis:21 Beylikdüzü, Istanbul, Turkey, Beylikdüzü, İstanbul 34000

• Sigortası olan hastalar

Barış Mah. Ginza Lavinya Park A blok Kat:3 Ofis:21 Beylikdüzü, Istanbul, Turkey, İstanbul

Röportaj

Kaygı ve korku sorunum için başvurdum. İlaç ve terapi yöntemleriyle tedavi sürecim devam ediyor. Tanıyı kendisi koydu. 2 senedir terapi alıyorum. Hiçbir sorunum kalmadı. Tedavim hala devam ediyor. Onun sayesinde sağlığıma kavuştum. İlgili ve alakalı bir doktor. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Her konuda yardımcı oluyor. Herkese tavsiye ederim.

•  •

• G

Tavsiye üzerine, agresiflik ve kendimi kontrol edememe sorunum nedeniyle başvurdum. 6 aydır gidiyorum, ilaç tedavisi şeklinde devam ediyoruz. Uyguladığı tedaviden olumlu sonuçlar alıyorum. Mürsel Bey'i seviyorum. Gayet olumlu bir hekim. Koyduğu teşhis doğru. Şu anda kendimi iyi hissediyorum, sürecim devam ediyor.

•  •

• Ö

Mürsel Hoca İle Yaklaşık 6 Ay Önce Tanıştım .
    Kendisi ile tanıştığımda ;
    Ağır Depresyon ve yoğun kaygı atakları yaşıyordum .
    Kendisinin Tecrübesi , Hastaya Olan Yaklaşımı
    Hastaya Verdiği Güven Muhteşem
    Uyguladığı Tedavi Yöntemi , Verdiği Telkinler , Babacan Tavrı Hayata Bakış Açımı Değiştirdi ve Tedavimde Çok Olumlu İlerlemelere Sebep Oldu .
    Mürsel Hoca Yanlız Bir Doktor değil aynı Zamanda Harika Bir Mentor

• başka bir yer Diğer  •

Mürsel Bey'e annemi götürdüm.Hasta ve hasta yakınlarına karşı tutumu son derece samimi ve güven vericiydi.Bizlere ayırmış olduğu zamandan ve anneme uygulamış olduğu tedaviden son derece memnun kaldık.Annemin kaygı bozukluğu ve uyku probleminde çok büyük ilerleme kaydettik.

• başka bir yer Diğer  •

• B

Ilgi ve alakasi için tesekkur ederiz hem hastane personeli hemde doktorlar çok ilgili ayrıca hastane temizliği de cok başarılı

• Kayseri Özel System Hospital Muayene  •