Dr. Necdet Demir , Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı olarak Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde görev almaktadır.
Dr. Necdet Demir, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’nden mezun olmuş ve Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Ortopedi ve Travmatoloji alanında doktora eğitimini tamamlamıştır (2016).
Mecburi hizmet ve çeşitli sağlık kurumlarındaki deneyimlerinin ardından, 2017 yılında Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde öğretim üyesi olarak göreve başlamış, 2024 yılında doçent unvanını almıştır.
Tıbbi ilgi alanları arasında sporcu sağlığı ve spor yaralanmaları, diz ve omuz cerrahisi, travma cerrahisi ve artroplasti (protez) cerrahisi bulunmaktadır.
- Adenit
- Akondroplazi
- Ankilozan Spondilit (AS)
- Artrit
Preoperatif Değerlendirme
Robotik Cerrahi
Y
yi...r
Gerçekten insani yönden harika bir doktor. İnsanlığı kadar doktorluğuda güzel. İlk köprücük kemiğim kırıldığında tavsiye üzerine gelmiştim Necdet Hocamıza şimdi ise diz sakatlığım vardı sporcu doktoru olduğu için dizimle ilgilide yardımcı oldu çekinmeden sorularımızı sorabildiğimiz bir hocamız. Tavsiye ederim
• Biruni Üniversite Hastanesi • Diğer •
en...ı
Abimin kolu kırılması sebebiyle Biruni Üniversite Hastanesine Dr. Necdet Demir’e gittik. Oldukça hastasıyla ilgili ve ameliyata gerek kalmadan abimi taburcu etti. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.
• Biruni Üniversite Hastanesi • Diğer •
ca...u
İlk olarak Bezmialem Hastanesinde kırık tedavim için tavsiye üzerine gittiğim çok bilgili bir doktor. Gerek insani yönden, gerekse tıbbi yönden çok başarılı ve hastasına karşı ilgili bir doktor. Şu an Fatihte oturup birçok altarnatifim olmasına rağmen kızımın tedavisini de Yard. Doç.Dr. Necdet Demir orada bulunduğu için Biruni hastanesinde sürdürüyoruz. Emekleri için çok teşekkürler.
• Biruni Üniversite Hastanesi • Kırık tedavisi ve diz kapağı zedelenmesi •
Necdet Demir isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Necdet Demir, Ortopedi Ve Travmatoloji. Size Necdet Demir tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Hemaferez, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Lokal Anestezi, Robotik Cerrahi.
Necdet Demir adresi nerede?Necdet Demir şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gültepe Mah. Halkalı Cd No: 99 Küçükçekmece
Adresine gitmek zorunda kalmadan Necdet Demir isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Necdet Demir online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Necdet Demir isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Necdet Demir, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Necdet Demir hangi dilleri konuşuyor?Necdet Demir ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Necdet Demir isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Necdet Demir tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Necdet Demir hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Necdet Demir hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Necdet Demir hangi sigortaları kabul ediyor?Necdet Demir tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Küçükçekmece bölgesinde SGK kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Küçükçekmece bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Küçükçekmece bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Küçükçekmece bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları
- Küçükçekmece bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanları