Op. Dr. Necdet Demir

Ortopedi Ve Travmatoloji · Daha fazla

Küçükçekmece 1 adres

Dr. Necdet Demir , Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı olarak Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde görev almaktadır.

Dr. Necdet Demir, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi’nden mezun olmuş ve Bezmialem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde Ortopedi ve Travmatoloji alanında doktora eğitimini tamamlamıştır (2016).

Mecburi hizmet ve çeşitli sağlık kurumlarındaki deneyimlerinin ardından, 2017 yılında Biruni Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde öğretim üyesi olarak göreve başlamış, 2024 yılında doçent unvanını almıştır.

Tıbbi ilgi alanları arasında sporcu sağlığı ve spor yaralanmaları, diz ve omuz cerrahisi, travma cerrahisi ve artroplasti (protez) cerrahisi bulunmaktadır.

Gültepe Mah. Halkalı Cd No: 99, Küçükçekmece 34295

• Sigortası olan hastalar

Ortopedi Ve Travmatoloji Randevusu

• Y

Gerçekten insani yönden harika bir doktor. İnsanlığı kadar doktorluğuda güzel. İlk köprücük kemiğim kırıldığında tavsiye üzerine gelmiştim Necdet Hocamıza şimdi ise diz sakatlığım vardı sporcu doktoru olduğu için dizimle ilgilide yardımcı oldu çekinmeden sorularımızı sorabildiğimiz bir hocamız. Tavsiye ederim

• Biruni Üniversite Hastanesi Diğer  •

Abimin kolu kırılması sebebiyle Biruni Üniversite Hastanesine Dr. Necdet Demir’e gittik. Oldukça hastasıyla ilgili ve ameliyata gerek kalmadan abimi taburcu etti. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.

• Biruni Üniversite Hastanesi Diğer  •

• C

İlk olarak Bezmialem Hastanesinde kırık tedavim için tavsiye üzerine gittiğim çok bilgili bir doktor. Gerek insani yönden, gerekse tıbbi yönden çok başarılı ve hastasına karşı ilgili bir doktor. Şu an Fatihte oturup birçok altarnatifim olmasına rağmen kızımın tedavisini de Yard. Doç.Dr. Necdet Demir orada bulunduğu için Biruni hastanesinde sürdürüyoruz. Emekleri için çok teşekkürler.

• Biruni Üniversite Hastanesi Kırık tedavisi ve diz kapağı zedelenmesi  •