- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu) ,
- Panik Atak ,
- Depresyon ,
- Majör Depresif Bozukluk ,
- Obsesif-Kompulsif Bozukluk ,
Dolphin AVM Körfez Mah. Berk Sok. No:1 Kat:4 No 416 İzmit Kocaeli, Kocaeli 41310
Cinsel Terapi
Çocuk ve Ergen Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim
ay...
Nilda Hanım ile EMDR Terapisi serüvenimin başladığı ilk andan itibaren, kendisinin adeta tatlı cadı aroması kokan odasındaki bitkileri, duruşu ve gülüşünün içtenliğiyle, aynı zamanda benim kişiliğimi analiz ettikten sonra bana uygulamayı seçtiği emdr'nin kum, sanat terapisi vb.. çeşitli farkındalık arttırıcı zenginlikte terapi teknikleriyle her yönden inanılmaz güçlü ve olumlu hissetmeye başladım. Nilda Hanım benim insanları, yaşamı ve çevremdeki genel uyarıcıları kitap veya film karakterleri, kareleri üzerinden gören hayal gücüm ve imgelememe uygun tekniklerle gitti. Örneğin kum terapisinde oyuncak figürleri ile aydınlık ve karanlık iki dünya yaratıp hem yaratıcı yönümü
ve düşlerimi besleyip geliştiren hem de zihnimi çok yönlü uyararak düşünce ve algıda çarpıtma yaratan yapının sağlıklı bir iletişim ve beceriler geliştirecek şekilde dönüştürülmesi için beynimin sağ ve sol loblarını aktive eden yöntemler uyguladı. Bunlarla beraber gerçek benliğime kavuştum.• Kocaeli • Psikoloji Randevusu •
bü....
Ağustos ayından beri EMDR terapisi için Nilda Hanım’la çalışıyorum ve iyi ki yolum ona denk gelmiş. Kendisine güvenmekte hiç zorlanmadım çünkü hem yaklaşımı hem de samimi ilgisi insanı gerçekten rahatlatıyor. Seanslardan sonra kendimi hafiflemiş, üzerimde taşıdığımı bile fark etmediğim yüklerden arınmış gibi hissediyorum. Dinlendiğimi, anlaşıldığımı ve önemsendiğimi hissetmek benim için çok değerli. Hem profesyonelliği hem de içtenliğiyle bana iyi gelen bir süreç yaşıyorum. İyi ki varsınız Nilda Hanım, minnettarım.
• İstanbul • EMDR Terapi •
C
c....a
Nilda hanımla beraber 1.5 sene öncesine dayanan benim kişisel gelişim yolculuğumuza başladık.Kendisi benim bu yolculuğumda hem travmalarımı atlatmama hemde ailemle olan ilişkimi kaliteli bir şekilde yaşamamı sağladı.Çocuğuma travmalarımı aktarmamaya ve onunla daha sağlıklı bir iletişim kurmama sebep oldu terapilerimiz .Bu bir yolculuk ve ben kendisiyle çalıştığımız için çok mutluyum .Hayatımda doğru diye sandığım pek çok yanlışı omzumdaki yükleri atmama vesile oldu ve hayatımın en önemli kararlarını alabilme gücümü kazandım sayesinde .
• Kocaeli • Yetişkin Terapisi •
b...
Nilda Hocam'a bir yakınımın tavsiyesi üzerine başladım. Eşimi kaybettikten sonra birçok kez terapi aldım, fakat çok fazla yol alamadım. Asla iyileşemeyeceğimi düşünüyordum. En son EMDR’ı denemek istedim ve o an hayatım değişti. Terapilerde zorlandığım noktaların beni nasıl iyileştirdiğini gördüm. Kendi değişimime kendim şaşırıyorum. Nilda Hocam'ın o insanı güvende hissettiren ses tonu, güler yüzü, anlayışı, beni pes etmemem için her zaman desteklemesi hayatımın değişmesine sebep oldu. İyi ki, iyi ki yollarımız kesişti.
d.....
İstanbul'da yaşarken farklı terapistlerden farklı terapiler aldım, bunlara EMDR de dahil ancak hiçbirisinden Nilda Hanım kadar memnun kalmadım. Kendisi alanında uzman, bu işi severek yapıyor ve danışanlarındaki ilerlemeyi gördüğünde çok mutlu olup gurur duyuyor. En önemlisi de kesinlikle para odaklı değil. Kendisine kendimden fazla güvendiğimi söyleyebilirim. 2023'ün başından beri danışanıyım. Travmalardan kaynaklı zorlu süreçlerimi çözmemde o kadar yardımcı oluyor ki, tavırlarıyla o kadar rahatlatıp güven veriyor ki keşke kendisiyle daha önceden tanışsaydım. İmkanınız varsa kesinlikle kendisiyle çalışmanızı öneririm.
• Kocaeli • EMDR Terapi •
Nilda hanımla oğlumun ergenlik döneminde tanıştık bu dönemde oğlumla olan problemlerim beni çok üzüyordu ne yapsam nasıl davransam ulaşamadığım oğlumla aramız sayesinde düzeldi.Anlayışlı bakışları, mesleğine olan ilgisi ,sempatik tavırları,sıcak davranışları,şevkati beni kendisine hayran bıraktı hatta sadece benim değil oğlumunda büyük sevgisini, hayranlığını kazandı şimdi oğlum da onun gibi psikolog olmak istiyor.
• Kocaeli • Çocuk ve Ergenler için EMDR •
Merhaba
Nilda Hanımla arkadaşımın tavsiyesiyle yaklaşık 3 yıldır görüşüyoruz.
Geçmez dediğim, atlatamam sandığım travmalarımdan, sayesinde kendime geliyorum. Güncel sıkıntılarım ve geçmiş travmalarımla başlarda zorlanarak inişli çıkışlı bir süreç geçirdiğim, artılarımla eksilerimle yüzleştiğim, bakış açılarımın değiştiği ve artık daha farkındalıkla yol aldığım güzel süreçlere girdim. Seanslarıma devam etmekle birlikte samimiyeti, şefkatli yaklaşımı ve kıymetli çalışmalarıyla daha da kendimle ilgili değişimlerime gireceğime inanıyorum.
Her insanın hayatında yol ayrımları, dönüm noktaları olur, benim içinde Nilda Hanımla karşılaşmak öyle oldu.
İyi ki tanımışım, iyi ki karşılaşmışım• Kocaeli • EMDR Terapi •
m....ö
Çok değerli Nilda Hocam tedavi süresince en başta bana yaşattığı farkındalık hissi çok kıymetliydi. Kendisi gerek yaklaşımı gerekse bilgileri ile bana ilaç olduğunu söyleyebilirim. Başka sebepler den ötürü devam edemedim ancak tekrar dan mutlaka kapısını çalacagım.O bu konuda yeteri kadar doğru adres bence..
• başka bir yer • Diğer •
Nilda hanımla 1,5 senedir çalışıyoruz. Hayatımda kendim için yaptığım en güzel ve doğru şey Nilda hanımla görüşmeye başlamak oldu. Seanslar çok hızlı ve çok derin geçiyor. Sınır koymak, kendini sevmek, başarısızlık korkusu, çoçukluk travmaları ve daha nice konular Nilda hanımın yönlendirmesiyle kendiliğinden ortaya çıkıveriyor. Hayatımda başlayan değişimleri ve farkındalıkları gördükçe ilk bu adımı atmaya cesaret ettiğim güne ve bu yolda Nilda hanımla olmaya şükrediyorum. Yumuşacık, kibar, anlayışlı şahane bir psikolog. Tanıdığım ve sevdiğim herkese Nilda hanımla çalışmalarını tavsiye ediyorum. İyi ki Canım Nilda Hanım
• Online Danışmanlık • EMDR Terapi •
a...
Hayatımın en zor döneminden geçerken Nilda Hanım'la tanıştım. Bilinçaltı terapi sürecim (EMDR) iki yıl kadar sürdü. Bu iki yılı burada anlatabilmek maalesef mümkün değil. Duygusal anlamda fazlaca iniş çıkışlı, uzun ve sabır isteyen bir dönemdi.
Nilda Hanım danışanının eksik yönlerini naifçe tamamlayan, fazlalıklarını onu incitmeden törpüleyen, yaralarına hissettirmeden merhem süren ve en önemlisi sürekli kendisini yenileyen tecrübeli, kıymetli bir terapisttir.
Hayatımda kendim için yaptığım en güzel şey Nilda Hanım'dan terapi almaktı. İyi ki Nilda Hanım diyor ve ısrarla tavsiye ediyorum.• • •
Nilda Karoğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Nilda Karoğlu, Psikoloji. Size Nilda Karoğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Yetişkin Terapisi, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri, Çocuk ve Ergen Terapisi, Çözüm Odaklı Terapi, EMDR Terapi, Çocuk ve Ergenler için EMDR, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Davranış Bozuklukları.
Nilda Karoğlu adresi nerede?Nilda Karoğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dolphin AVM Körfez Mah. Berk Sok. No:1 Kat:4 No 416 İzmit Kocaeli Kocaeli
- Bostancı Mah. Bağdat Caddesi Meliha sokak,no:4 Kavala apt D:1 Kadıköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Nilda Karoğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Nilda Karoğlu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Nilda Karoğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Nilda Karoğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Nilda Karoğlu hangi dilleri konuşuyor?Nilda Karoğlu ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Nilda Karoğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Nilda Karoğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Nilda Karoğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 45 hasta / danışan, Nilda Karoğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.