Ortopedi Ve Travmatoloji
Koşuyolu Cad. 506 Sok. No:2 Şirinyer, Buca • Harita
Tapdi Bucatıp Merkezi
Özel Düzce Çağsu Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazlaCumhuriyet Mahallesi D-100 Karayolu/DÜZCE, Düzce • Harita
Özel Düzce Çağsu Hastanesi
Özel Medibafra Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaAltınyaprak Mahallesi Hastane Sokak No: 27, Bafra • Harita
Özel Medibafra Hastanesi
Emirbeyazıt, Zübeyde Hanım Cad. Muğla Modern Sitesi 18/A Blok No:4, Muğla • Harita
Prof. Dr. Mustafa Nazım Karalezli
Söğütözü Mah. 2176. Sk. No: 3, Çankaya • Harita
Medicana International Ankara
Primall avm çaprazı, Shell petrol arkası, Şehitkamil • Harita
15 Temmuz Mah 148044 sok no:8
Altıntepe Kızılay Tıp Merkezi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Aile hekimliği · Daha fazla -
Şehir Merkezi, Erzurum • Harita
Atatürk Üniversitesi Yakutiye Araştırma Hastanesi
Aşağı Öveçler Mahallesi 1332. Sokak No: 15, Çankaya • Harita
Özel Ankara Cerrahi Tıp Merkezi
Gaziler Cad. Tepecik, Konak • Harita
İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları Ve Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
İzmir Yolu Görükle Kampüsü, Nilüfer • Harita
Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi