İzmir, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk alerjisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Sertifikalı medikal estetik, Çocuk yoğun bakımı, Odyoloji (dil, konuşma ve ses bozuklukları) · Daha fazlaAtaşehir Mahallesi 8019/16. Sokak No:18, Çiğli • Harita
Bostanlı Şehit Cengiz Topel Caddesi No:3 Daire:3, İzmir • Harita
Talatpaşa Bulvarı No: 11 K: 2 D: 4 Alsancak, Konak • Harita
Ulvi Güner Muayenehanesi
Dr. Mustafa Bey Caddesi No: 18/5 Alsancak, Konak • Harita
Fahri Mola Muayenehanesi
Ali Çetinkaya Bulvarı, Beler Apt. No:2. Kat 2 Alsancak Konak İzmir, Konak • Harita
Mustafa Durgun
Mansuroğlu, Islam Kerımov Cad. No:14, Eminoğlu Plaza Altı, İzmir • Harita
Op. Dr. Ergin Erdoğan
İzmir • Harita
Prof. Dr. Bilsev İnce Muayenehanesi
Kültür Mahallesi Talatpaşa Bulvarı No:9 Uyal Apartmanı Daire : 2 Alsancak, İzmir • Harita
Rahmi Evinç Muayenehanesi
Kültür Mahallesi, Plevne Blv. No:14 D:Kat: 3 Daire:5 Alsancak, İzmir • Harita
Op. Dr. Burçe Karantinacı Tuna
Hacıisa Mahallesi 75.Yıl Cumhuriyet Caddesi Urla Plaza No:31 K:3, İzmir • Harita
Ali Gökçen Akdal Muayenehanesi
Prof. Dr. Mustafa Yılmaz
Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ağız yüz ve çene cerrahisi, El cerrahisi
Ataşehir, 8019/16. Sk. No:18, 35630 Çiğli/İzmir, İzmir • Harita
Yenişehir, Gaziler Cd No:315, 35170 Konak/İzmir, İzmir • Harita
Şair EşrefPaşa Hastanesi
Plevne Bulvarı Ocakoğlu Apartmanı No:3 Kat:3 Daire:6 Alsancak, İzmir • Harita
Ahmet Seyhan Muayenehanesi
Işılay Saygın Sk No 12 K 1 D 2 Mimar Sinan Mh Alsancak, İzmir • Harita
Op Dr Cenk Tokat Muayenehanesi
- İzmir bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- İzmir bölgesinde SGK kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- İzmir bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- İzmir bölgesinde Ergo Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- İzmir bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra