Klinik Psikolog ve ISST onaylı Çocuk Ergen Şema terapisti olarak çocuklar, ergenler, genç yetişkinler ve ailelerle çalışıyorum. Şema Terapi, EMDR, Bilişsel Davranışçı Terapi ve Çocuk Merkezli Oyun Terapisi yaklaşımlarından yararlanıyorum. Klinik çalışmalarımı Özel Moodist Hastanesi’nde sürdürüyorum. Terapi sürecini danışanın ihtiyaçları ve gelişimsel özellikleri doğrultusunda yapılandırıyorum.

Yetişkin
Çocuk

Acıbadem Mahallesi Çeçen Sokak No: 52, Üsküdar 34660

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

Kızımın hastane yatış süreci öncesi çok zorlayıcı davranışlarının olduğu bir dönemde gamze hanımla tanıştık. Süreci sabır ve özenle yürüttü. Geldiğimiz noktada değişimi görmek çok kıymetli. Gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.

• Özel Moodist Hastanesi Diğer  •

• U

u....h

Kızımın yaşadığı zorbalıktan dolayı okula gitmek istememesi vardı gamze hanım kısa sürede okulla iletişime geçti kızımın kendini ifade etmesine yardımcı oldu çok fayda gördük

• Özel Moodist Hastanesi Oyun Terapisi  •

• Ö

ö.....

11 yaşındaki oğlumda öfke kontrol sorunlarında o kadar güzel bir ilerleme ve değişim oldu ki. Sonsuz tavsiye ederim.

• Özel Moodist Hastanesi Şema Terapi  •

• F

f....r

Gamze Hanımdan ergenlik dönemindeki kızım için destek aldık ve süreçten çok memnun kaldık. Hem çocukla hem ebeveynle kurduğu iletişim çok güven vericiydi. Gözle görülür ilerleme oldu. Tavsiye ederim.

• Özel Moodist Hastanesi  •