Ben Klinik Psikolog ve Aile Danışmanı Görkem Yılmaz. Lisans eğitimimi İstanbul Ticaret Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde İngilizce program kapsamında tamamladım. Ardından İstanbul Aydın Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı’ndan onur derecesiyle mezun olarak Klinik Psikolog unvanını aldım.
Eğitim ve mesleki gelişim sürecimde Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi ve Bağcılar Toplum Ruh Sağlığı Merkezi gibi kurumlarda deneyim kazandım. Meslek hayatıma özel eğitim ve rehabilitasyon merkezinde başladım. Daha sonra özel kliniklerde ergenler, yetişkinler, çiftler ve ailelerle psikolojik destek çalışmaları yürüttüm.
Çalışmalarımda danışanın yaşadığı zorluğu anlamaya, ihtiyacına uygun bir yol haritası oluşturmaya ve süreci güvenli bir şekilde ilerletmeye önem veriyorum. Psikolojik destek sürecinde yalnızca belirtilere değil, kişinin düşünce biçimlerine, duygularına, ilişkilerine ve yaşam deneyimlerine de birlikte bakıyoruz.
Bilişsel Davranışçı Terapi, Şema Terapi, anksiyete, depresyon, bağımlılık, cinsel terapi, öfke kontrolü, yas süreci, çift ve aile danışmanlığı alanlarında eğitimler aldım. Ayrıca Rorschach ve TAT gibi psikolojik değerlendirme araçlarını da uygulayabiliyorum.
Seanslarda bilimsel temelli, etik ilkelere bağlı ve danışanın ihtiyacına göre şekillenen bir yaklaşım benimsiyorum. Her danışanın sürecinin kendine özgü olduğuna inanıyor; terapi sürecini kişinin ihtiyaçları, hedefleri ve yaşam koşulları doğrultusunda yapılandırıyorum.
Aynı zamanda İstanbul Aydın Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde Aile Danışmanlığı alanında ders vermekteyim. Danışanlarımla güvene dayalı, anlaşılır ve iş birliği içinde ilerleyen bir terapi süreci oluşturmayı önemsiyorum.
- Depresyon
- Anksiyete
- Panik Bozukluğu
- İlişki Problemleri
- Kişilik Bozuklukları
Aile İçi İletişim Sorunları
Psikosağlık
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Anne Baba Ayrılığı
Destekleyici Psikoterapi
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Durumluk Anksiyete Ölçeği
Psikosağlık
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Duygu Odaklı Çift Terapisi
- Nakit
- Banka Havalesi
Ödeme yöntemleri
- Banka Havalesi
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler
m...
Boşanma sürecimde yaşadığım zorlu dönemde Klinik Psikolog Görkem Yılmaz’dan destek aldım. Kendisi, profesyonel yaklaşımıyla süreci daha sağlıklı yönetmeme yardımcı oldu. Görüşmeler boyunca samimi yaklaşımıyla elinden geleni yaptı. Bu dönemde gösterdiği ilgi ve destek için kendisinden çok memnun kaldım.
g...
Sosyal medya üzerinden ulaştım. Kaygı bozukluğu sebebiyle başvurdum. Kendisini tavsiye ediyorum, çok kısa bir sürede ideal bakış açısına ulaşıp süreci de sonlandırma kararı aldık. İyi ki tanışmışız.
Ş
ş...
Panik atak nedeniyle günlük hayatımın oldukça zorlaştığı bir dönemde çok yardımı dokundu. Panik atağın nasıl geliştiğini fark etmeye ve o anlarda kendimi daha iyi kontrol etmeye başladım.
e...
Sosyal medyadan ulaştım ve iyi ki de görmüşüm, kendisi çok iyi bir psikolog ve aynı zamanda rehber. Hayatımı gerçekten olumlu yönde değiştirdi. Kendisini herkese tavsiye ederim, çok memnun kaldım.
s...
Görkem Bey’e eşimle yaşadığım sorunlar nedeniyle başvurdum. Seanslar öğretici ve pozitifti. Görkem Bey, ilk seansta "Amacım sizi kendi kendinizin psikoloğu yapmak." demişti. Gerçekten de amacına ulaştı. Sonuç olarak kendimin üst versiyonuna ulaştım. Kendisini gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
f...
Sosyal medyadan ulaştım kendisine, sevgili hocam her konuda çok iyi geldi. Hitabeti, sakinliği, ilgisi gerçekten seans sonrası çok daha iyi ve motive hissettim. Duygu karmaşası yaşadığım için başvurdum. Her şey çok iyiydi. Kısacası kendisinden çok memnun kaldım. Kafasında soru işareti olanlara da kesinlikle tavsiye ediyorum.
d...
Görkem Bey’e kişisel gelişim sürecim için başvurdum. İlk terapi deneyimime rağmen gayet yabancılık çekmeksizin çok iyi geldi, devam etmekteyim.
f...
Psk. Görkem Bey ile öneri üzerine denk geldim. Bazı gelecekle ilgili kaygılarla ilgili olarak görüşme yaptım. Tüm görüşmelerde sıcakkanlı ve çok başarılı birisi. Kesinlikle Görkem Bey'i tavsiye edeceğim
s...
Görkem Hocaya psikolog yönlendirmesiyle ulaştım. Kendisiyle kaygı bozukluğu sebebiyle seanslara başladıktan sonra kısa sürede çok olumlu etkilerini hissettim. Görkem Hocam’ın anlayışlı, ilgili ve güven veren yaklaşımı sayesinde kendimi rahatça ifade edebildiğim, oldukça verimli bir süreç geçiriyorum. Görüşmelerin bana gerçekten çok iyi geldiğini söyleyebilirim. Çevremde psikolojik destek almak isteyen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
a...
Görkem Bey’e sosyal medya aracılığıyla ulaştım. Terapi alma düşüncem, profilini inceleyip paylaşımlarını gördükten sonra oluştu. Kendisiyle ilk iletişime geçtiğimde bunun ilk terapi deneyimim olacağını belirtmiştim. Yaklaşımı ve iletişim tarzı daha en başından bana güven verdi.
Kaygı nedeniyle başladığımız terapi sürecinde, ilk seanstan son seansa kadar kendimde gözle görülür değişimler yaşadım. Bu değişimleri sadece ben değil, Görkem Bey ve çevremdeki insanlar da fark etti. Süreç boyunca aşamayacağımı düşündüğüm birçok konuyu geride bırakmayı başardım. Farkındalığım arttı, kendime karşı daha şefkatli olmayı öğrendim ve dürtüsel davranışlarım belirgin şekilde azaldı.
Görkem Bey, sürecin her aşamasında son derece profesyonel, anlayışlı ve destekleyici bir yaklaşım sergiledi. Terapiye başlamayı düşünen çevremdeki kişilere de kendisini gönül rahatlığıyla önerdim. İlk kez terapi almayı düşünenler başta olmak üzere, psikolojik destek arayan herkese kesinlikle tavsiye ederim.• • •
Görkem Yılmaz isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Görkem Yılmaz, Psikoloji. Size Görkem Yılmaz tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Cinsel Terapi, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Tematik Algı Testi (TAT).
Görkem Yılmaz adresi nerede?Görkem Yılmaz şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Dap Royal D Blok Kat:9 Daire: 34 Maltepe İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Görkem Yılmaz isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Görkem Yılmaz uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Görkem Yılmaz isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Görkem Yılmaz, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Görkem Yılmaz isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Görkem Yılmaz tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.