Şuanda Yalur Sağlıklı Beslenme Danışmanlık Merkezi'nde çalışmaktadır.

Yetişkin

Melike Yalur

Fatih Mah. Başak Sok. no: 7, Tire, İzmir 35905

Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.

Görüşler

• he...i

Geçirdiğim beyin tümörü ameliyatı sonrası uzun süren kortizon tedavisinden sonra aldığım ve beni mutsuz eden kilo problemimi 12 kilo vererek Melike hanım sayesinde çözdüm...Kendisinin gerek mesleki bilgisi gerek empati ve insani değerleri ön planda tutarak yaptığı yönlendirmeleriyle motivasyonumu,kendime olan inancımın artmasına sebep oldu...Bunların yanı sıra sağlıklı beslenme alışkanlığı kazanmama sebep olduğu için kendisine minnettarım...

• Ş

ş.....

Melike Hanım bence Türkiye'nin en iyi diyetisyeni.Ben bir danışan fotoğrafını görmüştüm öncesi ve sonrası olarak, aradaki farkı görünce gitmek istedim. 5 ayda 21 kilo verdim.Şu an 3 aydır koruma dönemindeyim.52 gündür aynı kilodayım.15 günde bir gidiyorum tartılıyorum, gramı gramına aynı kiloda kalıyorum.Diyet listemi bana göre hazırladı. Benim yaşantıma, benim yiyebileceğim şeylere göre ayarladı. Her şeyden önce istediğim saatte istediğim şekilde görüşebildim.Kendisi de arayıp soruyordu.Hiçbir sıkıntımız olmadı. Gece gündüz görüşebiliyorum.Gittiğimiz zamanda sadece danışan olarak değil günlük yaşantımızla ilgili sohbet muhabbet ediyordu, hal hatır soruyordu.Ben çok arkadaşımı gönderdim Melike Hanım'a.

•  •

Ben geçtiğimiz Mayıs ayında bir beyin tümörü operasyonu geçirmiştim. Uzun süre kortizon tedavisi gördüm ve 15 kilo fazlalığım vardı.Bunun üzerine kendisiyle bir bağlantımız oldu ve ciddi anlamda kilo kaybım oldu. 3 ay içerisinde 12 kilo verdim.Kortizon sonrasında ona uygun bir beslenme programı hazırladı bana Melike Hanım. Her şeyden önce sağlıklı beslenme alışkanlığı kazandırdı. Bunların dışında insani bir yaklaşımı vardı. Empati yeteneğinin gelişmiş bir insan olduğunu gördüm.Beni çok sıkan, yoran bişey olmadı.Takibinden de memnun kaldım.Kesinlikle herkese tavsiye ederim kendisini.

• G

g.....

Kendisinden ben çok memnundum. Sayesinde çok kilo verdim, hala da gidiyorum kendisine.6 ay aralıklarla gittim ve 23 kilo.Listeleri bana uygundu. Yıllardır atamadığım kilolarımı atabildim.Açlık hissetmeden zayıflanabildiğini öğrendim. Hakkında fikir sahibi olmadan gitmiştim.Kendisi çok samimi, çok sıcak davrandı ve öncelikle öne aldığı şey bizim sağlığımızdı.Daha önce Melike Hanım'a giden tanıdıklarım olmuştu.Melike Hanım'ın hazırladığı listeler hep değişikti.Benim sağlık sorunlarım var.Rahatsızlığıma göre liste hazırladı.Kulaktan dolma hiçbirşey yoktu.Her daim ulaşabiliyorduk kendisine,hiç sıkıntı yaşamadım.Bendeki değişimi görenler soruyor, ben de Melike Hanım'a yönlendiriyorum.

• N

Melike Hanım ile güzel bir süreç geçirdik.Benim yakınımdan gidenler vardı. İhtiyaç duyunca memnuniyet gördüğümüz için biz de kendisini tercih ettik.Görüşmelerimizden sonra sabah kahvaltısı alışkanlığı edindim.Abur cubur vs. bıraktım.Daha sağlıklı besleniyorum.5 ayda 7-8 kilo verdim.Listeleri de kolaylıkla uyguladım. Ulaşılabilir diyet listesi hazırlaması, kişinin yaşantısına uygun olarak menüleri devamlı değiştirmesi ve destek olması, sadece diyet anlamında değil psikolojik olarak da destek veren biri.Benim annem de şeker hastası. Onun diyet listelerini de hastalığına uygun olarak hazırladı.Bu konuda daha detaylı ilgilendi. Dikkat etmesi gerekenleri uzun uzun daha iyi anlatarak destek oldu.O bakımdan gayet ilgili ve alakalı. İletişiminden de memnun kaldık.Başka kişilere de tavsiye ettik kendisini.

• D

d.....

Melike Hanım'dan çok memnunum. Ben Tire'de diyetisyen araştırdım. Melike Hanım çok yoğundu. Önce onun danışanı olamadım. Başka diyetisyene gittim ama hiç fayda görmedim. Daha sonra irtibata girip randevu aldım. 6 ayda 20 kilo verdim. Çok faydası oldu. Kesinlikle çok iyi bir danışman. Çevremdeki insanlarda inanılmaz memnunlar. İşinde çok başarılı, çok bilgili genç olmasına rağmen. Çok da iyi diyalog kuruyor. Zor diyetler de vermedi.Çok faydasını gördüm. Çok memnun kaldım.

• Ö

ö.....

Ben Melike Hanım'dan önce çok fazla diyetisyene gitmiştim.Kilolar verip hep geri almıştım. Melike Hanım inanılmaz vizyon sahibi, kendisini geliştiren, çok ilgili bir diyetisyen. Çok çok memnunum. Seve seve gidiyorum.Hiç zor gelmiyor.Ben 50 yaşındayım, metabolizmam ağır olmasına rağmen çok güzel sonuç aldım. Her hafta bana çok güzel bilgiler veriyordu. Çok çok memnunum.Danışanına karşı çok sevecen. Ben kilo veremediğim zaman bana karşı iyi niyetli olduğundan yani iyi niyetini suistimal etmiş gibi hissettiğimden dolayı korkuyorum ama kendisi beni inanılmaz bir şekilde motive ediyor.O da beni çok mutlu ediyor. Her zaman dönüşler yapıyor. Kesinlikle kesinlikle tavsiye ediyorum.Kime tavsiye ettiysem hepsi bana teşekkür ediyor.Seviyorum Melike diyetisyenimi.

• G

g.....

Kendisinden çok memnunum.İzmir'de olmamama rağmen hala da irtibat halindeyiz.Yaklaşık 50 kg verdim 1.5 yılda.Yönlendirmeleri gayet profesyonelceydi. Kendisini geliştiriyor sürekli. Durağan bir danışman değil. Verdiği listelerde sürekli kilo verme durumuma göre vücudun kitlendiği duruma göre yönlendiriyor.Herhangi bir rahatsızlığınıza göre listeleri entegre eden bir danışman. Ben çok memnunum.Size bir danışman gibi değil arkadaş gibi yaklaşıyor. Sadece diyet ile ilgili değil günlük hayat ile ilgili de sohbet eden biri.

•  •

Melike Hanım'ın çok fazla diyet listelerinin güzel olduğunu duydum çevremden. O yüzden tercih ettim.Ben 25 kilo verdim.Ara ara gidebildim, 2 yıl içerisinde vermiş oldum ama kalıcı oldu benim için.Ben önceden birkaç diyetisyene daha gitmiştim. Melike Hanım daha farklı listeler veriyordu.Arada farklı detokslar veriyordu. Diyet listemi değiştirip, metabolizmamı şaşırtıyordu. Beni diyet yapmaya teşvik ediyordu.Size olan mesafesini iyi biliyordu.Güzel bir ilişkimiz vardı kendisiyle.Kesinlikle herkese tavsiye ediyorum kendisini.

• Ö

ö.....

Şu ana kadar toplamda 30 kg verdim 6 ay içerisinde .Gayet memnunum kendisinden.Tire'de tanıdığım kilo problemi olan kişilere de öneriyorum Melike Hanım'ı.Ben de bir tanıdık vesilesiyle başladım.O zamandan beri gayet memnunum.Her türlü ilgileniyor.Şahsi numarasını da paylaşıyor.Yapamayacağım, bilemediğim şeyler olduğu zaman soruyorum cevaplıyor. Kilo veremediğim haftalarda da motive ediyor beni sürekli. Gayet memnunum kendisinden.