Uzman Psikolog Miray Erbey, İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümü ve İstanbul Üniversitesi Nörobilim Yüksek Lisans Programı’ndan onur derecesiyle mezun olmuş; lisans eğitiminin bir bölümünü Kanada’da, University of Winnipeg’te tamamlamıştır. Lisans eğitimi sırasında, New York’taki Columbia University bünyesinde yer alan Social Cognition Laboratuvarı'nda araştırma stajı yapmıştır. Yüksek lisansının ardından akademik çalışmalarını burslu olarak Berlin ve Leipzig’de, Max Planck Institute for Human Cognitive and Brain Sciences bünyesinde sürdürmüş; doktora araştırmalarında yaşlanma, duygu düzenleme ve bilişsel süreçlerin nörobilimsel temelleri üzerine çalışmalar yürütmüştür.
Klinik çalışmalarını derinleştirmek amacıyla Klinik Psikoloji yüksek lisansını tamamlayan Miray Erbey; psikodinamik yaklaşım, şema terapi ve bilişsel davranışçı terapi (BDT) ekollerinde eğitimler almış, birey merkezli perspektiften beslenen eklektik bir yaklaşım benimsemektedir. Danışmanlık sürecini kişinin iç dünyasını daha yakından tanıyabildiği, deneyimlerine anlam verebildiği ve yaşamıyla daha esnek bir ilişki geliştirebildiği bir alan olarak görür. Çalışmalarında, kişinin kendisini güvende, anlaşılmış ve yargılanmadan ifade edebildiği bir ilişki kurmayı önemser.
Türkçe ve İngilizce danışmanlık hizmeti sunan Miray Erbey, İstanbul Suadiye / Bağdat Caddesi’ndeki ofisinde ve online olarak yetişkinlerle çalışmaktadır.
Online adres
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler
e...
OKB tanısı aldıktan sonra Bilişsel Davranışçı Terapi ekolüyle çalışan bir uzman arayışına girdim; ayrıca kişiliğime dair soru işaretlerim nedeniyle Şema Terapi yetkinliğine sahip olması da temel kriterlerimdendi. Araştırmalarım sırasında güçlü özgeçmişi ve donanımıyla öne çıkan Miray Hanım ile iletişime geçtim. İlk telefon görüşmemizde sorduğu hedefe yönelik sorularla ilgisini ve profesyonel yaklaşımını doğrudan hissettirdi.
Seanslara başladığımızda bana kazandırdığı farklı bakış açıları, kendimi ve travmalarımı anlamlandırmamda oldukça yardımcı oldu. Benim için en değerli tarafı ise çevremiz ya da ailemiz bu süreçleri kavrayamadığında oluşan o yoğun “anlaşılmama” ve yalnızlık hissinin, kurduğumuz güvenli terapötik bağ sayesinde yavaşça çözülmesi oldu.
Kliniğin toplu taşımayla kolay ulaşılabilir bir konumda bulunması ve seans ortamının konforu da sürecin diğer önemli artıları.
Tüm bu nedenlerle Miray Hanım’ı içtenlikle tavsiye ederim.• • •
a...
Miray Hanım ile görüşmelerim her zaman çok keyifliydi, bana inanılmaz iyi geldi. Ve yönlendirmeleri, tavsiyeleri çok güzel sonuçlar elde etmemi sağladı. Cidden sonuç odaklı dokunuşlardı. Kendim ile ilgili konuşmak istediğim için başvurmuştum. Yurtdışında olmam sebebiyle kesinti yaşadım ama tekrar uzun süre İstanbul'da kalmaya başladığım anda tekrar kendisiyle görüşme seansları organize edeceğim.
g...
Terapiye başladığımda yönsüz hissediyor, sorunlarımın farkında olsam da ne yapmam gerektiği konusunda kafam karışıktı. Miray Hanım ile olan bu süreçte en çok değer verdiğim şey, bana hayatımı nasıl yaşamam veya ne düşünmem gerektiğini söylemek yerine, kendi yolumu bulurken yanımda olmasıydı.
Danışanını gereksiz baskı hissettirmeden sorumluluk almaya teşvik eden ince dengeyi çok başarılı kuruyor. Profesyonel sınırları korurken samimi olabilmesi, yargılamadan dinlemesi ve gerçekten anlattıklarınızı dinlediğini hissettiren sorular sorması sayesinde kendimi her zaman güvenli hissettim. Karmaşık görünen sorunları daha anlaşılır hâle getirmeme ve gerektiğinde pratik çözümler geliştirmemde çok yardımcı oldu.
Birlikte çalışmaya başladıktan sonra duygusal farkındalığım arttı. Problemler karşısında neyin daha doğru ve sağlıklı olduğunu daha kolay görebiliyor, bunları uygularken eskisine göre çok daha az paralize hissediyorum.• • •
O
o...
Miray Hanım ile seans sürecimizden çok memnun kaldım. Kendisine Amerika’ya yeni taşındığım, adaptasyon süreciyle mücadele ettiğim ve hayatımda büyük bir değişim yaşadığım o hassas dönemde, internetteki araştırmalarım sayesinde ulaştım. Bu zorlu süreçte kendisinin profesyonel rehberliği, empatik yaklaşımı ve desteği bana çok iyi geldi. Süreci çok verimli ve huzurlu geçirdik. Çevremdeki herkese de kendisini gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
d...
Kendisini Doktor Takvimi'nden buldum. Klinik Psikolog Miray Erbey’e kişisel gelişim sürecim için başvurdum. Süreçten çok memnunum. Tavsiye ederim.
e...
Miray Hanım’a bir arkadaşımın önerisiyle, DoktorTakvimi üzerinden ulaştım. Zor ve yalnız hissettiğim bir dönemden geçiyordum ve konuşabileceğim birine ihtiyacım vardı. Bu yüzden destek almaya karar verdim.
Miray Hanım, süreç boyunca oldukça profesyonel ve yardımseverdi. Durumumu çok iyi anladı ve zorlu bir karar verme sürecinde bana rehberlik etti. Kendisiyle çalışmaktan memnun kaldım. Evet, çevremdekilere kesinlikle tavsiye ederim.• • •
e...
İnternetten araştırma yaparken öz geçmişi, eğitimlerini dikkate alarak kendisinden seans almak istedim.
Zor bir dönemdi; başladığımızda kaygı ve suçluluk duygularımın yüksek olduğu bir dönemdi.
Zamanla bu duyguların ve getirdiği davranışların farkına varmamı ve daha anda kalmamı sağlayacak görüşmeler yaptık.
Kendi değerlerimi bulmamda çok katkısı olduğu için onunla yolum kesiştiği için mutluyum. Rahatlıkla tavsiye edebilirim.• • •
m...
Miray hanımı internette bir sayfada gördüm. Eğitim durumu ve bana verdiği enerjiyle görüşme kararı aldım. Duygu karmaşası ve kişisel gelişim için başvurdum. Tereddütlerim olmasına rağmen ön görüşmeden itibaren kendisiyle görüşürken kendimi olmam gereken yerde hissettim. Kesinlikle çevremdeki herkesin Miray hanımla görüşmesini isterim
m...
Beynimde ters giden bir şeyler olduğunu hissediyordum. Nörobilim konularına ilgi duyuyordum. Bu nedenle, ilk aşamada doktor yerine psikolog aramaya karar verdim. Miray Hanım, “nörobilim” anahtar kelimesiyle keşfettiğim ve iletişim kurduğum ilk psikoloğumdur. Bana çok yardımcı oldu. Danışanıyla iletişimi çok iyi; profesyonel dili gereğinden fazla abartıp insandan uzaklaşan bir psikolog değil.
Nörogelişimsel ve karmaşık sağlık sorunlarım olmasaydı, hayallerimi gerçekleştirme konusunda destek almak için kendisiyle aylarca, belki de yıllarca sürecek seanslara başlardım ve başka bir psikolog aramazdım.• • •
m...
Kendisini internet üzerinden buldum, başarılı bir CV’si olduğunu düşündüğüm için tercih ettim. Yaşadığım sorunlarla baş edemediğimi düşünüyordum ve bana yardımcı olması adına bir profesyonele danışmak istedim. Gerçekten iyi ki almışım dediğim bir karar oldu. Kendisi, anlattığım konularda çok doğru sorular sorarak beni normalde düşündüğümden çok daha farklı bir bakış açısıyla olayları yorumlamamı sağladı ve kesinlikle tavsiye edeceğim. Samimi, rahat hissettiren ve çok profesyonel bir yaklaşımı var. Herkese tavsiye ederim.
Miray Erbey isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Miray Erbey, Psikoloji. Size Miray Erbey tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Yetişkin Terapisi, Aile İçi İletişim Sorunları, Davranış Bozuklukları, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite, Randevu, Bağımlılık Danışmanlığı, Online Terapi.
Miray Erbey adresi nerede?Miray Erbey şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Suadiye, Bağdat Cad. İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Miray Erbey isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Miray Erbey uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Miray Erbey isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Miray Erbey, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Miray Erbey hangi dilleri konuşuyor?Miray Erbey ile Türkçe, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Miray Erbey isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Miray Erbey tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Miray Erbey hakkında ne düşünüyor?Toplam 13 hasta / danışan, Miray Erbey hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Miray Erbey hangi sigortaları kabul ediyor?Miray Erbey tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.