Dyt.
Diyetisyen
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Küçükçekmece 1 adres
Beslenmenin sadece kalori hesaplamaktan ibaret olmadığına, bedenin ve zihnin bir bütün olarak ele alınması gerektiğine inanan bir beslenme uzmanıyım. Yolculuğumun merkezinde, her bireyin biyokimyasının eşsiz olduğu gerçeği yatıyor. Bu nedenle çalışmalarımı, standart listeler yerine kişiye özel ve sürdürülebilir beslenme modelleri üzerine kurguluyorum.
Uzmanlık Alanlarım ve Yaklaşımım
Kariyerim boyunca beslenmenin sadece fiziksel değil, psikolojik boyutlarını da derinlemesine inceledim. Bu doğrultuda danışanlarıma şu alanlarda rehberlik ediyorum:
Duygusal Yeme: Yemekle olan ilişkinin altında yatan duygusal kökenleri anlamaya odaklanıyor, "neden yiyoruz?" sorusuna birlikte yanıt arayarak sürdürülebilir bir denge kuruyoruz.
Otoimmün Hastalıklar: Vücudun kendi dokularına karşı verdiği tepkileri, doğru beslenme stratejileri ve inflamasyonu azaltan yaklaşımlarla yönetmeyi hedefliyorum.
Fonksiyonel Tıp: Hastalıkların belirtilerini baskılamak yerine, kök nedenlerini bulmaya odaklanan fonksiyonel tıp bakış açısını beslenme programlarımın temeline yerleştiriyorum.
Diyetisyen Randevusu
Ön Görüşme
İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti
Dyt. Şevval Beyza Kulaksız
Kartaltepe Mahallesi Süvari Caddesi Torkam E5 Residence B2,36, Küçükçekmece 34295
Ödeme yöntemleri
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler
e....a
Ben çok memnun kaldım. 2 ay gittim. Yeme bozukluğum vardı, onu düzelttik. Bana özel bireysel beslenme programı hazırladı. Her aradığımda kolaylıkla ulaşabildim, yardımcı ve destek oldu. Sürecim bitti, bir sorunum olursa yine kendisine giderim.
e....y
Şevval Hanım kibar ve nazik bir insan. Süreçten gayet memnunum, çok iyi ilerliyorum. 1 yıldır gidiyorum, kilo vermeye başladım. Yaşam tarzıma göre diyet programı hazırlıyor. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Çok mutluyum.
Y
y....z
Seanslarımdan çok memnunum. Kilo vermek ve sağlıklı yaşam için başvurdum. Yıllardır veremediğim kiloları birlikte veriyoruz. Kendimi iyi hissediyorum. Kan değerlerim doktorların söylemelerine göre düzenli. Tiroid hastasıyım, gözle görülebilir değişimler olduğunu söyledi. Beyza Hanım yeri geliyor arkadaşım ve ablam gibi oluyor. Her türlü sorunu, problemi paylaşabiliyorum. Sıcak kanlı bir uzman, kendisini seviyorum ve beğeniyorum.
d....̇
Tavsiye üzerine zayıflamak için başvurduk. 4 aydır beraberiz. Kilo vermeye başladım. Bana özel diyet listesi hazırlıyor. Şevval Hanım ilgili, cana yakın, işinde uzman bir insan. Çok memnunum kendisinden.
n....k
Sağlıklı yaşam için tavsiye üzerine gittim. Seanslarım çok güzel geçiyor. Güzel kilo verimim oldu, sağlıklı ilerliyoruz. Değerlerim için doktora gidiyorum, sonuçları güzel çıktı. Kendisini başarılı buluyorum. Dahiliye uzmanımla da bu konuda çok mutlu. Bağırsak tedavisi görüyorum. 3-4 aydır kendisi ile devam ediyoruz. Sürecimden çok memnunum.
g....d
Tavsiye üzerine başvurdum. Arkadaşımda ciddi değişimler görünce ben de gittim. Doğum kilolarımdan rahatsız olduğum için başvurdum. 3 aylık program uyguladık, kilo verdim. Daha sonra bıraktım. Kadın hastalıkları olarak kistim vardı, doktor kilo vermen gerekiyor dedi, tekrar başladım. 1 ay içerisinde kilo verdim ve tekrardan hamile kaldım. Hamilelik döneminde de gittim. Ben kilo almadım, bebek kilo alıyor. Kendisi dostum, arkadaşım oldu. Benim hayatıma katkısı çok farklı. İstediğim zaman arasam ulaşabiliyorum. Yoğun veya seansta olduğu zaman kendisi bana geri dönüş sağlıyor.
K
k....s
Ben çok memnun kaldım. Kızımla birlikte gittik. Sürecim onun öğrettiği şekilde devam ediyor. 28 kilo verdim. Hayatımıza sağlıklı beslenmeyi dahil ettik. Kızım da kilo verdi. Karaciğer yağlanmam vardı, tiroid hastasıydım. Çoğu hastalığım da azaldı. Yaşam tarzıma göre diyet programı hazırladı. Her aradığımda ulaşabiliyorum.
n....e
Kendisi ile online görüşüyorum. Kilo vermek için devam ediyorum. Eski danışanıyım. Bana özel beslenme programı hazırlıyor. Çok ilgili bir hanımefendi. Yüz yüze görüşmememize rağmen çok yol aldım, emek verdi bana. Kalp damar hastasıyım, emboli geçirdim. Diğer uzmanlar yememem gereken birçok şeyi yazıp yolladılar. Neyi yiyip yememem gerektiğini söyledi. Mental olarak bana çok destek oldu, hâlâ öyle. Kendisine çok şey borçluyum.
e...
Yıllardır kilo problemi yaşayan birisiyim. Tüp mide ameliyatı olmama rağmen verdiğim kilolardan biraz geri almamdan kaynaklı diyetisyen arayışına girdim. Çevremde iyi, güvenilir bir diyetisyen arıyordum ve günümüzde kullanımı yaygınlaşan yapay zekadan destek alarak bana Sefaköy'de iyi bir diyetisyen önermesini istedim. Seçenekler arasında Şevval Hanım'ı ilgili ve donanımlı görerek kendisine randevu oluşturdum. Şevval Hanım'la sürecimiz çok güzel ilerliyor; sadece diyet olarak değil, psikolojik olarak da kendisiyle konuşmaktan zevk alıyorum. En yakın arkadaşıma da tavsiye ettim. Kesinlikle gözü kapalı herkese önerebileceğim bir diyetisyen. Çevremde de kilo problemi yaşayan kişilere direkt Şevval Hanım'ı öneriyorum. Size sadece sıradan diyet listeleri yazıp göndermiyor; kendince normal günlük yaşantımızda yediğimiz yemekleri sağlıklı bir hale getirerek diyet listelerimize ekliyor. Çeşitli lezzetli yemek tarifleri var. Kendisiyle tanışmış olduğum için çok şanslıyım.
Yıllardır kilo problemi yaşayan birisiyim tüp mide ameliyatı olmama rağmen verdiğim kilolardan biraz geri almamdan kaynaklı diyetisyen arayışına girdim çevremde iyi güvenilir bir diyetisyen arıyordum ChatGPT den bana sefaköyde iyi bir diyetisyen önermesini istedim seçenekler arasında Şevval Hanımı ilgili ve donanımlı görerek kendisine randevu oluşturdum. Şevval Hanımla sürecimiz çok güzel ilerliyor sadece diyet olarak değil psikolojik olarakta kendisi destek sağlıyor. En yakın arkadaşım da benim tavsiyemle Şevval Hanıma başladı ve kendisi de başka bir arkadaşına önerdi. Kesinlikle gözü kapalı herkese önerebileceğim bir diyetisyen çevremde de kilo problemi yaşayan kişilere direkt Şevval Hanımı öneriyorum. Size sadece sıradan diyet listeleri yazıp göndermiyor kendince normal günlük yaşantımız da yediğimiz yemekleri sağlıklı bir hale getirerek diyet listelerimize ekliyor. Çeşitli lezzetli yemek tarifleri var. Kendisiyle tanışmış olduğum için çok şanslıyım.
• Dyt. Şevval Beyza Kulaksız • Diyetisyen Randevusu •
Şevval Beyza Kulaksız isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şevval Beyza Kulaksız, Diyetisyen. Size Şevval Beyza Kulaksız tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Diyabet Diyeti, Kişiye Özel Diyetler, Hastalıklarda Beslenme, Gebelik Ve Emziklilikte Beslenme, Zayıflama, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Sağlıklı Beslenme, Troid Hastalıklarında Beslenme, Kalp Damar Hastalıkları ve Beslenme.
Şevval Beyza Kulaksız adresi nerede?Şevval Beyza Kulaksız şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kartaltepe Mahallesi Süvari Caddesi Torkam E5 Residence B2,36 Küçükçekmece
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şevval Beyza Kulaksız isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Şevval Beyza Kulaksız uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Şevval Beyza Kulaksız isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şevval Beyza Kulaksız, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Şevval Beyza Kulaksız isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şevval Beyza Kulaksız tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Şevval Beyza Kulaksız hakkında ne düşünüyor?Toplam 25 hasta / danışan, Şevval Beyza Kulaksız hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şevval Beyza Kulaksız hangi sigortaları kabul ediyor?Şevval Beyza Kulaksız tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Küçükçekmece bölgesinde SGK kabul eden Diyetisyenler
- Küçükçekmece bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Diyetisyenler