- Depresyon
- Banka Havalesi
Kabul edilen sigortalar
Diğer (İade)
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Randevuya katılım
a....
Okb ve panik atağı nedeniyle korkunç zamanlar yaşadığım bir zamanda arkadaşımın tavsiyesi ile Eda hanımla terapiye başladım. Kendisi çok anlayışlı ve sabırlı bir terapist, benim kendimi açmamı aylarca sabırla bekledi. Alanında oldukça bilgili ve profosyonel olması, yaptığı tespitlerle belli oluyor, kendisi hayatımı kolaylaştırdı. Yaşadıklarımı anlamlandırmamı sağladı. Tüm bu süreci benim için kolay ve acısız atlatmamı sağlamak için titizlikle yaklaştı, incitmemeye gösterdiği özen benim için özeldir. Terapi sayesinde kendime bir alan oluşturmama yardımcı oldu, dilediğim gibi rahatça konuşabiliyordum kendisiyle. 1 yıllık terapi ile sağlıklı ve sosyal hayatını idare edebilen biri haline gelebildim.
Z
ze...p
Terapiye başlarken açıkçası biraz çekincelerim vardı ve kendimi ne kadar rahat ifade edebileceğimden emin değildim. Ancak daha ilk görüşmelerden itibaren bu kaygım tamamen ortadan kalktı. Kendimi yargılanmadan dinlenmiş ve anlaşılmış hissetmek benim için çok kıymetliydi. Görüşmeler ilerledikçe hem kendime hem de yaşadığım durumlara farklı bir gözle bakmaya başladım. Samimi, güven veren ve özenli yaklaşımı var.
• Online Danışmanlık • Randevu •
T
t.....
Seanslar sürecinde kendi zihnimde yaşadıklarımı resmen farklı bir perspektiften bakmamı ve birçok konu ile yüzleşmemi sağladığınız için size çok minnettarım. İlk başladığımızda her ne kadar inanmamış olsamda bağımlılıklarımdan kurtulmam konusunda ilerleyen görüşmelerin etkisi göz ardı edilemez.
• Bostancı • Diğer •
b ...k
2ay önce online danışmanlık aldım ve çok iyi geçti sürecim ve bunu tekrarlamak istediğimi belirttim.tanıdığım insanlara önerebileceğim bir isim oldu kendisi.
• Online Danışmanlık • •
6 ay önce orta seviye depresyon tanısı aldım ve doktorum terapiye de başlamamı önerdi. Eda hanımla ilk seansımızda bile belirgin olarak kendimi daha iyi hissettim. Beni dikkatle dinleyen birinin olması çok iyi geldi.
• Bostancı • Psikoterapi •
2 aydır Eda hanım ile seanslarımız devam ediyor görüşmelerimizin çok iyi geldiğini hissediyorum oldukça faydasını gördüm herkese tavsiye ederim
e....e
Çok fazla terapist değiştirdim çünkü istediğim etkiyi ve anlayışı göremiyordum, sonunda Eda Hanım sayesinde bir şeyleri çözüme kavuşturabildim ve gerçekten güzel bir süreç kat ettik
• Online Danışmanlık • Randevu •
f....b
Mesleki duruşu genç yaşına rağmen oldukça olgun. Sabrı ve üslubu size ihtiyacınız olan sakinliği sağlıyor ve gerçekten tedavi olmuş hissiyatına kapılıyorsunuz. Yalnız olmadığınızı hissettirebilen, işine saygısı ile saygıyı hak eden bir kadın
• Bostancı • Bireysel Terapi •
Eda hanım ile bağımlılık konusunda çalıştık. İyi kendisine danışmışım. Beni süreçle ilgili oldukça detaylı bilgilendirdi. Kendime dönüp bakmama yardımcı oldu ve çok ilerleme kaydettim
• Online Danışmanlık • Diğer •
Kendi iç dünyamı anlama ve zorlu zamanlarımla başa çıkmada bana profesyonel yaklaşımıyla güvenli bir alan oluşturdu. Yaklaşımındaki samimiyet, mesleki profesyonellik ve empati düzeyi gerçekten çok yüksek. Seanslara başladığımdan beri kendimdeki olumlu değişimi net bir şekilde görebiliyorum. Sürecini güvenilir bir uzmanla yürütmek isteyen herkese gönül rahatlığıyla Eda Hanım’ı tavsiye ederim.
• Bostancı • Psikoterapi •
Zeyneb Eda Yüceler isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeyneb Eda Yüceler, Psikoloji. Size Zeyneb Eda Yüceler tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, EMDR Terapi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Aile Danışmanlığı, Dinamik Psikoterapiler, Psikodinamik Psikoterapi, Fobilerden Kurtulmak.
Zeyneb Eda Yüceler adresi nerede?Zeyneb Eda Yüceler şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bostancı İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeyneb Eda Yüceler isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Zeyneb Eda Yüceler uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Zeyneb Eda Yüceler isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeyneb Eda Yüceler, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Zeyneb Eda Yüceler isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeyneb Eda Yüceler tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zeyneb Eda Yüceler hakkında ne düşünüyor?Toplam 17 hasta / danışan, Zeyneb Eda Yüceler hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zeyneb Eda Yüceler hangi sigortaları kabul ediyor?Zeyneb Eda Yüceler tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.