İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikologlar

• Ataköy 7-8-9-10 Kısım Mah. E5 Yanyol Cad. No:12 B/88 Nivo Ataköy, İstanbul Harita

Gaios Psikoloji

• İstanbul, İstanbul Harita

Psk. Sener Kahraman

• Cumhuriyet Mahallesi Ergenekon Caddesi No:10/3 Ahmet Bey Plaza, İstanbul Harita

An Psikoloji - Şişli

Osmanağa Mahallesi Söğütlüçeşme Caddesi NO:75, İstanbul Harita

An Psikoloji

• İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

Psikoloji, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları

, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenterolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Anatomi, Embriyoloji ve histoloji, Pratisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Akupunktur, Çocuk romatolojisi · Daha fazla

Cerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E, Fatih Harita

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi

• Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

Psikoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Acil tıp, Adli tıp, Fizyoloji, Aile hekimliği, Embriyoloji ve histoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Çocuk genetik hastalıkları · Daha fazla

Fevzi Çakmak Mahallesi Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:10, Pendik Harita

Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

• Suadiye Mahallesi, Şemsettin Günaltay Caddesi, No:93 Kat:1 Daire:2, Kadıköy Harita

Anez Psikoloji

• Zuhuratbaba Mah. İncirli Cad. No:47/2 Osmancık Apt., İstanbul Harita

Demeter Psikoloji

• Medicana Çamlıca Tıp Merkezi

Psikoloji, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları

, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi mikrobiyoloji, Diyetisyen, Psikiyatri · Daha fazla

Alemdağ Caddesi No: 103 Namazgah, Üsküdar Harita

Medicana Çamlıca Tıp Merkezi

• Bakırköy, İstanbul Harita

Psk İdil Delihüseyin

• Psk. Hilal Karayazı

Psikoloji, Aile danışmanlığı

Küçükbakkalköy Mahallesi Dudullu Caddesi Brandium Rezidans R1 Blok, İstanbul Harita

Hilal Karayazı Danışmanlık Merkezi (Ataşehir)

• NB Kadıköy Hastanesi

Psikoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji

, Nöroloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen · Daha fazla

Acıbadem Mahallesi Sokullu Sokak No:1, Kadıköy Harita

NB Kadıköy Hastanesi

• Acıbadem Maslak Hastanesi

Psikoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk gastroenterolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi · Daha fazla

Büyükdere Cad.No:40 Maslak, Sarıyer Harita

Acıbadem Maslak Hastanesi

• Özel Hisar Intercontinental Hospital

Psikoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Sualtı hekimliği ve hiperbarik tıp, Acil tıp, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazla

Yamanevler Mahallesi Site Yolu Caddesi No:7, Ümraniye Harita

Özel Hisar Intercontinental Hospital

• Başak Mahallesi Zeytin Çıkmazı Sokak, 4. Etap VIK-56 No:7, İstanbul Harita

Meva Psikoloji

• Başakşehir Mahallesi Kanuni Sultan Süleyman Caddesi No:136/1 Birikim Apartmanı, Başakşehir Harita

Erk Danışmanlık Merkezi

• Kim Psikolojik Danışmanlık Merkezi

Psikoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Diyetisyen

, Pedagoji · Daha fazla

Masaldan İş Merkezi, Kısıklı Mah. Alemdağ Cad. No: 60, A Blok, Kat 1, D: 5-6. Çamlıca Üsküdar/İstanbul, Üsküdar Harita

Kim Psikolojik Danışmanlık Merkezi

• İçerenköy Mahallesi Kayışdağı Yolu Caddesi No:4, Ataşehir Harita

Naisa Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi

• Caddebostan Mahallesi Operatör Cemil Topuzlu Caddesi No:121-B/9 Başaran Apartmanı, Kadıköy Harita

Psk. Zehra Yılmaz

Static Map Image