Psk.
Psikoloji
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
İzmir 2 adres
Lisans eğitimimi Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Psikoloji bölümünde tamamladım ve eğitimimin bir bölümünü Macaristan'da University of Szeged’de sürdürdüm. Ardından, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Aile Danışmanlığı Yüksek Lisans programında uzmanlığımı edindim.
Çocuk, ergen, yetişkin ve ebeveynlerle bireysel psikolojik destek, gelişimsel değerlendirme, ebeveyn danışmanlığı ve psikoeğitim süreçleri yürütüyorum. Çocuklarla çalışmalarımda Çocuk Merkezli Oyun Terapisi, Filial Terapi ve Bilişsel Davranışçı yaklaşımlardan; yetişkinlerle ise ağırlıklı olarak Kabul ve Kararlılık Terapisi yaklaşımından yararlanıyorum.
WISC-IV, Denver-II ve özgül öğrenme güçlüğüne yönelik değerlendirme araçlarının uygulayıcısıyım. Güncel olarak İzmir'de Aliağa ve Bostanlı'da yüz yüze, uygun başvurularda ise online olarak çalışıyorum.
- Anksiyete
- Sınav Kaygısı
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
- Çocuklarda Öfke Problemi
- Kredi kartı
- Banka Havalesi
Görüşler
m....k
Çok samimi birisi, hiç yargılandığımı hissetmedim, ki daha önce iki psikolog değiştirdim.
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
e....g
Yaklaşık iki yıldır terapiye devam ediyorum, artık azaldı görüşmelerimiz. Seda hocam sayesinde hem ilişkilerimde yaşadığım düğümleri hem de kendimi daha iyi anlamaya başladım. Kendimi çok rahat ifade edebildiğim, içime sinen ve bana iyi gelen bir süreç gerçekten
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
Seda Soylu Er isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Seda Soylu Er, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Seda Soylu Er tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Oyun Terapisi, Metropolitan Okul Olgunluğu Testi, Grup Terapisi, Çocuklarda Yeme Problemleri, Çocuklarda Uyku Problemleri, Çocuk ve Ergen Psikolojisi Problemleri, Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite, Ön Görüşme, Ebeveyn Danışmanlığı, İlişki Terapisi.
Seda Soylu Er adresi nerede?Seda Soylu Er şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Aliağa İzmir
- Bostanlı Mahallesi 6345. Sokak No:11/2 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Seda Soylu Er isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Seda Soylu Er uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Seda Soylu Er isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Seda Soylu Er, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit, Kredi kartı.
Seda Soylu Er isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Seda Soylu Er tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Seda Soylu Er hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Seda Soylu Er hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.