Uzman Klinik Psikolog Sedanur Güzelce olarak, Psikoloji Lisans eğitimimi dereceyle tamamladım. Hemen ardından Yüksek Lisans eğitimimi de başarıyla bitirerek uzmanlık unvanımı almış bulunmaktayım. Meslek hayatıma adım atmadan önce Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde bulunarak hem gözlem yapma hem de görüşmelere katıldım. Böylece klinik altyapımı güçlendirdim.
Şu anda çocuk, ergen ve yetişkinlerle çalışmalarımı yürütmekteyim. Alanda yüzlerce vaka görerek önemli deneyim kazandım ve danışanlarımla yürüttüğüm süreçlerden olumlu sonuçlar aldım. Terapi yaklaşımlarımda Psikodinamik Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) ve Oyun Terapisi gibi kanıt temelli yöntemleri uygulamaktayım.
Depresyon, Kaygı, Sınav Kaygısı, Çocuklarda ve Ergenlerde Öfke Yönetimi, Özgüven Sorunları gibi konularda destek vermekteyim.
Aynı zamanda psikolojik testler alanında da yetkinliğim bulunmaktadır. Hem çocuklar hem de yetişkinler için Moxo Dikkat Testi uygulamaktayım. Çocuklar için ise yetkili bir WISC-IV Zeka Testi uygulayıcısıyım. Alanda yıllardır pek çok farklı konuda vakalarla çalışarak uzmanlığımı derinleştirdim. İstanbul'da, kendi ofisimde yüz yüze profesyonel terapi desteği çalışmalarımı aktif olarak sürdürmekteyim.
Anne Baba Ayrılığı
- Sigortasız hastalar/danışanlar
Gülbahar, Cemal Sururi Sokak, No:39, Şişli 34000
- Sigortasız hastalar/danışanlar
Galeri
Hastalar tarafından en çok bahsedilen
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Detaylı açıklamalar
- Dakiklik
b....b
Klinikte aldığım psikolojik destekten gerçekten çok memnun kaldım. Sınav kaygısı ve ailemle yaşadığım problemler nedeniyle seanslara başlamıştım.Sedanur Hanım’ın yaklaşımı sayesinde kendimi ilk andan itibaren güvende ve anlaşılmış hissettim. Kendisi son derece ilgili, sabırlı ve profesyonel bir şekilde süreci yönetti. Seanslar sayesinde hem kendimi daha iyi tanımaya başladım hem de sorunlarımla daha sağlıklı başa çıkmayı öğrendim. Klinik ortamı da oldukça sakin ve huzur vericiydi. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
• Kl. Psk. Sedanur Güzelce • Ergen Terapisi •
gü...ş
Müthiş bir dinleyici kendisini çok seviyorum yanında cok rahat hissediyorum tavsiyeleri hep işime yarıyor
• başka bir yer • Diğer •
el...f
Sedanur hanım profesyonelliği ile benim yolumu bulmama yardımcı olmuştu. Gerçekten zaman zaman çok iyi bir rehber, gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz
• Kl. Psk. Sedanur Güzelce • Randevu •
be...
Dikkat eksikliği,dürtüsellik,ergen terapi her konuda bize destek oldu çocuklarımın çocukluktan yetişkin birey olana kadar bize rehberlik etmesi muhteşem her anımızda bize destek her aramızda geri dönütü muhteşem iletişimi çok güzel her sorunumuza çözüm bulmanız harika
• Kl. Psk. Sedanur Güzelce • Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite •
el...
Kısaca anlayışlı ve seansda sizin fark etmediğiniz konulara da değiniyor ki bu çok farkındalık kazandırıyor. Her zaman nazik ve bu o seans stresi altında çok önemli bence. Şuana kadar gittiğim tüm seanslardan çok memnun kaldım, olumsuz hiçbir görüşü hak etmediğini düşünüyorum. Başarılı birisi olduğunu düşünüyorum, uzun süredir seanslara gidiyorum ve kendimde olumlu anlamda çok değişim fark ettim sayesinde. Herhangi bir uygulama hatası yaşamadım. Konum olarak ise kolayca bulunabilecek bir noktada, çok hızlı randevu alabildim herhangi bir sıkıntıda direkt bilgilendirme yapılıyor endişelenmenize gerek kalmıyor.
• Kl. Psk. Sedanur Güzelce • Ergen Terapisi •
s....a
Eşimin aşırı derece bir kedi fobisi vardı aynı ortamda durmayı bırakın yolda görse yolunu değiştirecek kadar. Bu durum bizim günlük hayatımızı bile epeyce zorlaştırıyordu Sedanur hanımdan bu süreçte destek aldık. Küçük adımlarla büyük ilerleme kaydettik, hayat kalitemizi ciddi anlamda değiştirdi. Profesyonelliği, yaklaşımı ve yönlendirmeleri sayesinde eşim korkularının üstesinden geldi. Gerçekten işini hakkıyla yapan bir uzman.
• Kl. Psk. Sedanur Güzelce • Psikoloji Randevusu •
se...
Sedanur hanıma kaygı bozukluğum için gittim.Çok memnun kaldım süreçten kesinlikle herkese tavsiye ederim.
• Online Danışmanlık • Psikoloji Randevusu •
d....a
Sedanur hanımla kızım için destek almaya karar verdiğimizde tanıştık. İlk görüşmeden itibaren onunla kurduğu iletişim bizi çok rahatlattı. Kendini ifade etmesine çok yardımcı oldu. Biz süreçten çok memnun kaldık. Yaklaşımı çok sabırlı ve anlayışlı, bir anne olarak içim çok rahat etti. Hem profesyonel hemde çok sıcak bir iletişimi var. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim
• Kl. Psk. Sedanur Güzelce • •
Sedanur Güzelce isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Sedanur Güzelce, Psikoloji. Size Sedanur Güzelce tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu, Psikoterapi, Bireysel Terapi, Oyun Terapisi, Süreklilik Anksiyete Ölçeği, Yetişkin Terapisi, Dinamik Psikoterapiler, Psikoonkoloji, Kanserde Psikolojik Destek.
Sedanur Güzelce adresi nerede?Sedanur Güzelce şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Gülbahar, Cemal Sururi Sokak, No:39 Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Sedanur Güzelce isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Sedanur Güzelce uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Sedanur Güzelce isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Sedanur Güzelce, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Sedanur Güzelce isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Sedanur Güzelce tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Sedanur Güzelce hakkında ne düşünüyor?Toplam 8 hasta / danışan, Sedanur Güzelce hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.