Psikoloji ve Nörobilim lisans eğitimimi Syracuse Üniversitesi’nde tamamladıktan sonra klinik çalışmalarımı Dr. Ebru Damla Bostancı’nın psikiyatri kliniğinde sürdürdüm. Bu süreçte Duygu Odaklı Terapi (EFT) eğitimi aldım ve nöropsikolojik perspektifi psikoterapi pratiğime entegre ettim. Ardından Columbia Üniversitesi’nde Klinik Psikoloji yüksek lisans eğitimimi “Spiritüalite, Zihin ve Beden” odağında tamamladım.
Türkiye’ye döndükten sonra aynı klinikte psikolog olarak çalışmaya başladım. Dinamik Terapi eğitimime devam ediyor; Aile ve Çift Terapisi alanında da uzmanlaşmayı sürdürüyorum. Özellikle dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu (DEHB), duygudurum düzenleme güçlükleri ve ilişkisel zorluklar üzerine çalışıyorum.
Danışanların yaşam deneyimini anlamayı ve bilimsel temelli yöntemleri kişiye özgü bir çerçeveyle birleştirmeyi önemsiyorum. Amacım, güvenli bir terapötik alanda kişinin kendi içsel ritmini, ihtiyaçlarını ve potansiyelini daha net görebilmesine destek olmak.
Göztepe Mahallesi, Bağdat Caddesi, Tepegöz Sokak, İkar İş Merkezi No:1 Daire:5 Kat:2 Kadıköy / İstanbul, Bağdat Caddesi, Tepegöz Sokak, İkar İş Merkezi, Şişli 34730
- Sigortası olan hastalar
Göztepe Mahallesi, Bağdat Caddesi, Tepegöz Sokak, İkar İş Merkezi No:1 Daire:5 Kat:2 Kadıköy / İstanbul, Şişli
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Afirmatif Terapi
Uzm. Dr. Ebru Damla Bostancı, Psikiyatri Muayenehanesi
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Anne Baba Ayrılığı
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Selin Durak adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Selin Durak isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selin Durak, Psikoloji. Size Selin Durak tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Aile Terapisi, Aile Danışmanlığı, Aile İçi İletişim Sorunları, ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi, Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT), Afirmatif Terapi, Anne Baba Ayrılığı.
Selin Durak adresi nerede?Selin Durak şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Göztepe Mahallesi, Bağdat Caddesi, Tepegöz Sokak, İkar İş Merkezi No:1 Daire:5 Kat:2 Kadıköy / İstanbul Şişli
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selin Durak isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Selin Durak uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Selin Durak isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selin Durak, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Selin Durak hangi dilleri konuşuyor?Selin Durak ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Selin Durak isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selin Durak tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Selin Durak hangi sigortaları kabul ediyor?Selin Durak tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.