Psk. Selin Durak

Psikoloji daha fazla

Şişli 1 adres

Psikoloji ve Nörobilim lisans eğitimimi Syracuse Üniversitesi’nde tamamladıktan sonra klinik çalışmalarımı Dr. Ebru Damla Bostancı’nın psikiyatri kliniğinde sürdürdüm. Bu süreçte Duygu Odaklı Terapi (EFT) eğitimi aldım ve nöropsikolojik perspektifi psikoterapi pratiğime entegre ettim. Ardından Columbia Üniversitesi’nde Klinik Psikoloji yüksek lisans eğitimimi “Spiritüalite, Zihin ve Beden” odağında tamamladım.

Türkiye’ye döndükten sonra aynı klinikte psikolog olarak çalışmaya başladım. Dinamik Terapi eğitimime devam ediyor; Aile ve Çift Terapisi alanında da uzmanlaşmayı sürdürüyorum. Özellikle dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu (DEHB), duygudurum düzenleme güçlükleri ve ilişkisel zorluklar üzerine çalışıyorum.

Danışanların yaşam deneyimini anlamayı ve bilimsel temelli yöntemleri kişiye özgü bir çerçeveyle birleştirmeyi önemsiyorum. Amacım, güvenli bir terapötik alanda kişinin kendi içsel ritmini, ihtiyaçlarını ve potansiyelini daha net görebilmesine destek olmak.

Uzm. Dr. Ebru Damla Bostancı, Psikiyatri Muayenehanesi

Göztepe Mahallesi, Bağdat Caddesi, Tepegöz Sokak, İkar İş Merkezi No:1 Daire:5 Kat:2 Kadıköy / İstanbul, Bağdat Caddesi, Tepegöz Sokak, İkar İş Merkezi, Şişli 34730

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Göztepe Mahallesi, Bağdat Caddesi, Tepegöz Sokak, İkar İş Merkezi No:1 Daire:5 Kat:2 Kadıköy / İstanbul, Şişli

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Psk. Selin Durak adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle