- Depresyon
Suadiye Mah. Bağdat Cd., Kadıköy, İstanbul 34740
- Sigortası olan hastalar
- Sigortası olan hastalar
Psk. Selman Şerbetçioğlu
Akılcı Duygusal Davranışçı Terapi (REBT)
Anne Baba Ayrılığı
İlişki Terapisi
Şema Terapi
O
os....
"Başta bu süreçlere oldukça ön yargıyla yaklaşıyordum.Ancak Selman bey isabetli tespitleriyle ve içten dokunuşlarıyla tüm ön yargılarımı değiştirmeyi başardı. Kendisinden çift terapisi aldık, bizim kelimelere dökemedigimiz ifade edemediğimiz şeyleri tek cümle ile o kadar güzel özetliyor ki: "Evet işte tamda bunu söylemek istiyorduk" diyorduk. Tabi bu yaklaşımı ve nokta atışı tespitleri sayesinde sorunlarımızı daha yapıcı bir şekilde ele aldık. Beklediğimizden çok daha iyi bir noktaya geldik.
Eğer bir danışmana ihtiyaç duyduğunuzu hissediyorsanız, Selman beyi mutlaka tavsiye ederim.• Psk. Selman Şerbetçioğlu • Aile Danışmanlığı •
m....b
Kendisi ile uzun süredir terapiye devam ediyorum. Kendimdeki gelişimi sadece ben değil çevremdeki insanlarda görüyorlar ve takdir ediyorlar. Bana çok yardımcı oldu ve olmaya da devam ediyor. Kesinlikle bana çok destekçi de oluyor.
• Psk. Selman Şerbetçioğlu • Psikoloji Randevusu •
T
t...
Bir tavsiye üzerine Selman Bey'le iletişime geçtik. O süreç zarfında birçok olumsuz şey üst üste geldi ve kendimi ifade edebileceğim o süreci beraber atlatacağım bir yol arkadaşına ihtiyacım vardı ve Selman Bey'den randevu aldım. Bir arkadaşımın önerisi üzerine çok memnun kaldım süreci sayesinde kolay ve kalıntısız atlattım. Kesinlikle tavsiye ederim, zaten benden sonra birkaç arkadaşımı daha yönlendirdim. Sık ve düzenli olmasa da o kötü süreci atlattığım halde bazen Selman Bey'de müsaitliği olursa randevu alıyorum, kendimi check etmeye gidiyorum.
n...
Selman Bey'e tavsiye üzerine ulaştım. Geçmişe dönük yaşadığım durumların etkileri sebebiyle başvurdum. Bana çok yardımcı oldu. Şu an daha mutlu hissediyorum. Onun tavsiyelerine uyuyorum. Selman Bey'i kesinlikle tavsiye ediyorum.
e...
Selman Bey'i kendim buldum. Partnerimle olan problemler üzerine görüştüm. Süreçte çok güzel ilerledi. Selman Bey'i herkese tavsiye ederim.
e...
Selman Bey'e bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine gittim ve gerçekten çok memnun kaldım. İzah yeteneği ve içtenliği beni gerçekten çok rahatlatmıştı. Ben olmadık şeylere kafayı çok takan bir insandım ama Selman Bey sağ olsun, beraber bu sıkıntımın üstesinden geldik. İşinde oldukça profesyonel biri ve samimi.
a...
Hocamıza çevreden iyi olduğuna dair duyum aldığım için gittim. Gerçekten çok ama çok etkili oldu. Cinsellikle alakalı çekincelerimden dolayı kendisiyle görüşmeler yaptık ve beni olmam gereken yere getirdi gerçekten. Çok konforlu ve rahat adeta arkadaş gibi hissettiriyor. Kesinlikle çevreme de tavsiye ederim, yine gidecek olsam yine tercihim kendisi olur.
s...
Çevremden gelen tavsiye üzerine Selman Bey'le görüşmelerimizi gerçekleştirdik. Bazı özel konulardan ötürü kaygı problemlerim vardı. Kendisiyle beraber kısa sürede bu sorunu aştık. Konulara farklı açıdan bakmamı ve genel olarak farklı düşünme tarzlarını öğrenmeme yardımcı oldu. İlgisinden ve konu hakkındaki yaklaşımından çok memnun kaldım. Çevreme de önerdiğim bir psikolog kendisi.
a...
Kendisine çift problemleri nedeniyle tavsiye üzerine başvurdum. Kendisiyle sürecim çok olumlu oldu, kendisine yaşadığım süreci net ifade edebildiğimi, geri dönüşünün de net olduğunu düşünüyorum. Çevreme de kesinlikle tavsiye edeceğim bir süreç yaşamış oldum.
d...
Uzmanınıza DoktorTakvimi üzerinden ulaştım. Takıntılı düşünce ve davranışlarım yüzünden bir psikolog arayışındaydım. Bir süredir seanslar gerçekleştiriyoruz ve takıntılarımda gözle görülür bir azalma mevcut. Kendisini bu konularda yardıma ihtiyacı olan herkese tavsiye ederim.
Selman Şerbetçioğlu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selman Şerbetçioğlu, Psikoloji. Size Selman Şerbetçioğlu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu, Bender Gestalt Motor Algı Testi, Cattell 2a Zeka Testi, Cattell 3a Zeka Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Çift Terapisi, Aile Terapisi, Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Denver Gelişim Tarama Testi.
Selman Şerbetçioğlu adresi nerede?Selman Şerbetçioğlu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Suadiye Mah. Bağdat Cd. İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selman Şerbetçioğlu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Selman Şerbetçioğlu uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Selman Şerbetçioğlu isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Selman Şerbetçioğlu, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Selman Şerbetçioğlu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selman Şerbetçioğlu tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Selman Şerbetçioğlu hakkında ne düşünüyor?Toplam 14 hasta / danışan, Selman Şerbetçioğlu hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Selman Şerbetçioğlu hangi sigortaları kabul ediyor?Selman Şerbetçioğlu tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.