Doç. Dr.
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi
Daha fazla
uzmanliklar hakkinda
Ankara 1 adres
2015 yılında Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi dalında Doçent oldu. Aynı yıl Turgut Özal Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde çalışmaya başladı. 2016 - 2017 yıllarında Özel Minasera Aldan Hastanesi’nde çalışmalarına devam etti. 2017 yılından itibaren kendi özel kliniğinde çalışmalarına devam etmektedir.
- Burun eğriliği
Burun Estetiği
Dermabrazyon
Dudak ve Yüz Dolgusu
Doç. Dr. Serdar Yüce Muayenehanesi
Fokuslu ultrason ile yüz ve vücut germe
Fue Yöntemiyle Saç Ekimi
Genital Estetik
Göz Kapağı Germe
Göğüs Kası Protezi
Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı
Doç. Dr. Serdar Yüce Muayenehanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Estetiği
Ödeme yöntemleri
- Nakit
- Kredi kartı
Kabul edilmeyen sigortalar
Bu uzman sadece özel hastaları kabul etmektedir. Rezervasyon için cebinizden ödeme yapabilir veya sigorta şirketinizi kabul eden başka bir uzman bulabilirsiniz.
Görüşler
Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen
- Detaylı açıklamalar
- Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
- Harika kurum şartları
dy...b
08 Haziran 2026 tarihinde Serdar Hocama jinekomasti ameliyatı oldum. Serdar bey çok kibar çok nazik ve işini layıkıyla yapan bir insan. Ameliyat ile ilgili tüm süreci ve aklımdaki tüm soruları açıklayıcı bir şekilde cevapladı. Serdar beyin ekibi ameliyat öncesi ve sonrasında yapmam gerekenler hakkında sık sık bilgilendirme yaparak süreci olumlu bir şekilde geçirmeme yardımcı oldular ve oluyorlar. Henüz iyileşme sürecinde olduğumdan ödem ve morluklarım bulunmakta ancak zamanla bunların geçeceğini ve ameliyat yapılan bölgenin istenilen düzeye ulaşacağına inanıyorum. Serdar hocama ve ekibine başarılar diliyorum.
gö...
21 Mayıs tarihinde eşim burun eti, burun kemiği ve estetik işlemlerini kapsayan oldukça kapsamlı bir ameliyat oldu. Bu süreçte doktorumuz Serdar Bey ameliyat öncesinde tüm detayları anlatarak aklımızdaki soru işaretlerini giderdi ve kendimizi güvende hissetmemizi sağladı.Eşimin ameliyatı oldukça zor ve kapsamlı olmasına rağmen süreç beklediğimden çok daha rahat geçti. Ameliyat sonrası neredeyse hiç morluk oluşmadı. Biraz ödemi vardı. Şuan ameliyat olalı 18 gün olmasına rağmen burnunun şekli şimdi bile çok iyi. Ameliyat sonrasında da doktor bey ve ekibi kontrollerde ve takip sürecinde her zaman ulaşılabilir, ilgili ve açıklayıcı bir yaklaşım sergiledi. Hastasını sadece ameliyat eden değil, iyileşme sürecinin her aşamasında yanında olan bir doktor olması bizim için çok değerliydi.Serdar Bey ve ekibi profesyonellikleri, güler yüzleri ve hasta odaklı yaklaşımlarıyla gerçekten takdiri hak ediyor.
sı...a
Burun eğriliğimden ve kemerli yapıdaki burnumdan yıllarca şikayatçiydim ama biraz korkularım vardı. Görüşme sağlayınca çok sıcakkanlı sorduğum sorulara son derece açık ve net bi şekilde açıklama aldım. O güveni hissedince amiliyat tarihi konuşup 16.04.2026 tarihinde amiliyatım gerçekleşti. Hiç ağrım olmadan süreci atlattım. Çok doğal yapay durmayan bi görüntü olması beni çok mutlu etti. Tam istediğim gibi beni mutlu eden bi sonuçtu. Şuan 22.05.2026 tarihinde yazıyorum. Ödemlerimin çoğu gitti çok rahat nefes alabiliyorum normal hayatıma döndüm beni rahatsız etcek hiçbirşey yaşamıyorum. Herkesin gidip görüşebilceği kesinlikle randevu alıp korkularınızın gideceğinden emin olunn
ay...y
Yaklaşık iki hafta önce burun estetiği ameliyatı oldum. Hem ameliyat öncesinde hem de süreç boyunca içim hep çok rahattı. Süreci çok kolay ve hızlı atlattığımı düşünüyorum kendisi sayesinde. Doktoruma ilk andan itibaren gözüm kapalı güvendim ve şu an geldiğim noktada ne kadar doğru bir karar verdiğimi daha iyi anlıyorum. Alçım çıktığında yaşadığım mutluluğu gerçekten tarif etmek çok zor burnum tam hayal ettiğim gibi olmuştu. Şu an sonuçtan çok mutluyum. Daha şimdiden çevremden ve arkadaşlarımdan burnumla ilgili çok güzel yorumlar ve iltifatlar alıyorum. Süreç boyunca yaklaşımı ve verdiği güven içimi çok rahatlattı ve benim için çok önemliydi. Elinize sağlık hocam.
ed...a
Bundan 4 ay önce Serdar hocama rinoplasti ameliyatı oldum. Ameliyat öncesi sonrası o kadar ilgili ve güler yüzlüler ki çok memnun kaldım. Serdar hocamın eli çok hafif morluğum ve şişliğim çok çok az oldu burnum yüzüme en uygun şekilde yapıldı ve bence en önemlisi çok rahat nefes alabiliyorum düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim işinin hakkını veren sevgili doktoruma ve ekibine sevgiler..
ga...a
Güzel bir görüşme oldu memnunum. Hastalar için önemli bilgileri paylaşmayi devam etmenizi rica ederim
ma....
Sürecin en başından itibaren çok ilgili, profesyonel ve güven verici şekilde yaklaştılar. Kepçe kulak ameliyatım beklediğimden çok daha rahat geçti ve sonuçtan gerçekten çok memnun kaldım. Özellikle Serdar hocanın ilgisi, tecrübesi ve ekibinin samimi yaklaşımı sayesinde kendimi çok rahat hissettim. Bu operasyonu düşünen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim, kendinizi güvenle emanet edebilirsiniz.
i.....
13 ocak tarihinde Serdar beye burun ameliyatı oldum ameliyat sürecinde kendi ve ekibi oldukça ilgili ve kibarlardı fakat maalesef ameliyat sonrası burun ucumda hafif sola doğru eğrilik ve burun düşüklüğü oldu zamanla geçeceğini oturacağını ilettiler bu durum beni rahatsız etsede sürece güvenmek istiyorum , haziran gibi tekrar muaneye gittiğimde bunun ile ilgili aksiyon alacaklarını yol göstereceklerine umuyorum
Doç. Dr. Serdar Yüce
Merhaba kontrol için geldiğinizde muayene sonrası gerekli planlama yapılacaktır. Geçmiş olsun iyi günler.
me...g
4 Nisan günü Serdar Hocam burun ameliyatımı gerçekleştirdi. Hem ameliyat öncesi hem de ameliyat sonrası hastaya yaklaşımı son derece profesyonelce ve empati odaklıydı. Ameliyattan sonra hiçbir şekilde ağrı sızı çekmedim ve hocanın verdiği tavsiyelere uyarak süreci çok rahat bir şekilde atlattım. İstediğim görüntüde bir buruna kavuştum bu sebeple rinoplasti olmak isteyen herkese ve çevreme Sn. Serdar Yüce'yi kesinlikle tavsiye ederim.
hü...a
İlgi, alaka güleryüzlü, işini layıkıyla yapan bir ekip.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz, sağlıklı günler dileriz.
Serdar Yüce isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serdar Yüce, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Serdar Yüce tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Burun Estetiği, Göz Kapağı Germe, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Meme Büyütme, Meme Küçültme, Meme Protezi, Meme Estetiği, Meme Dikleştirme, Yüz Germe, PRP Yüz Gençleştirme.
Serdar Yüce adresi nerede?Serdar Yüce şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Neorama İş Merkezi Beştepe Mah. Yaşam Cad. Kat:13 No:61 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serdar Yüce isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serdar Yüce online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Serdar Yüce isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serdar Yüce, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Serdar Yüce hangi dilleri konuşuyor?Serdar Yüce ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Serdar Yüce isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serdar Yüce tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Serdar Yüce hakkında ne düşünüyor?Toplam 239 hasta / danışan, Serdar Yüce hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra