2015 yılında Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi dalında Doçent oldu. Aynı yıl Turgut Özal Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde çalışmaya başladı. 2016 - 2017 yıllarında Özel Minasera Aldan Hastanesi’nde çalışmalarına devam etti. 2017 yılından itibaren kendi özel kliniğinde çalışmalarına devam etmektedir.
- Burun eğriliği ,
Burun Estetiği
Dermabrazyon
Dudak ve Yüz Dolgusu
Doç. Dr. Serdar Yüce Muayenehanesi
Fokuslu ultrason ile yüz ve vücut germe
Fue Yöntemiyle Saç Ekimi
Genital Estetik
Göz Kapağı Germe
Göğüs Kası Protezi
Karpal Tünel Ve Sinir Basısı Onarımı
Doç. Dr. Serdar Yüce Muayenehanesi
Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın)
Kaş Estetiği
Yüz Germe
İple Yüz Germe
Ç
ça...
Serdar hocama bir hafta önce burun estetiği ameliyatı oldum.Şu ana kadar ki süreç harikaydı.Ameliyat öncesi bilgilendirmeler,gerek ameliyat safhası,gerek ameliyat sonrası ilgi alaka çok iyiydi.Hocama ve ekibi iyi ki varsınız.
Ş
şü...
Serdar Yüce ve ekibiyle harika bir deneyim yaşadım. Korku ile gittiğim muayeneden kafamdaki tüm soru işaretlerine içime sinen cevaplar alarak mutlu olarak çıktım. Serdar Bey'in hastalarına olan tutumu, yaklaşımı çok ilgili ve özenliydi. Rinoplasti öncesi ve sonrası çok çok memnun kaldım. Gerek Dr. Serdar Yüce tecrübesi, gerek ekibinin muntazam ilgisi, gerekse ameliyatın gerçekleştiği hastanenin konforu beni fazlasıyla memnun etti. Bu süreci düşünen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
İyi ki siz Doç. Dr. Serdar Yüce ve harika ekibi!.• Doç. Dr. Serdar Yüce Muayenehanesi • Burun Estetiği •
na....
Yaklaşık 15 gün önce üst göz kapağı germe işlemi için başvurdum. Görüşme sırasında Serdar Bey’in konuya profesyonel yaklaşımı, muayenesi ve ayrıntılı açıklamaları kafamda hiç soru işareti bırakmadı. Hızlıca randevu oluşturuldu ve lokal anestezi ile operasyonum gerçekleşti. Anestezi iğneleri dışında hiçbir ağrı, acı hissetmedim. Operasyondan sonra sadece ilk gün ağrı kesici kullandım. Onun dışında hiç ihtiyacım olmadı. Gözümde kanlanma, sulanma veya görme ile ilgili herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Günlük aktivitelerime ilk günden itibaren devam edebildim. İyileşme sürecim beklediğimden iyi geçti. Herhangi bir morarma, aşırı ödem vs. olmadı. İlgili personeli sayesinde Doktor Bey iyileşme sürecini fotoğraflarla yakından takip etti.
Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine alternatifleri hiç araştırmadan gelmiştim. Beklediğimden memnun kaldım. Kesinlikle tavsiye ediyorum.• Doç. Dr. Serdar Yüce Muayenehanesi • Göz Kapağı Germe •
Ş
şe...n
Kızımın ve oğlumun burun ameliyatlarını Dr.Serdar bey yaptı.Ameliyat sürecinin en başından en sonuna kadar doktor beyin ve ekibinin ilgisinden ,güler yüzünden biz çok memnun kaldık.Ameliyat sonrası da 1 hafta boyunca,hergün arayıp ,ilgilendiler.Ve kızım da,oğlum da tam istedikleri gibi bir buruna sahip oldular.
me...e
Ameliyatım tüm süreciyle çok başarılı ve güzel geçti. Ekibi de çok ilgili ve tatlılardı. Burun ameliyatı oldum ve ne bir morarma ne de aksi bir durum yaşamadım. Hocamın eline sağlık :)))
K
k....e
Eskişehir'den özellikle hocamız için geldik.nKızım 1 ay öncesi burun ameliyatı oldu. Estetik ve burun kanalları yapıldı. Daha önce çok korkuyordum bir aksilik olurmu isteği gibi olurmu vs. Hocamız endişelerinizi giderdi ve beklentilerimizi düşük tuttu. İlgi ve alakası gayet güzeldi. Ameliyat sonrası ne tampon nede kesik izi vardı. Tavsiyelerini harfiyen yerine getirdik. Buz presi gibi. Hiç şişik ve morluk olmadı bir haftaya toparladı. Hocam beklentimiz düşük tutu ama bizim beklentimiz bile aştı ellerine sağlık. Ameliyat sonrası da gayet ilgiliydi arayıp sordular. Çok iyi
ah...t
Otoplasti hemen sonrası simetri sorunu ve önden bakıldığında katlanmış gibi estetik açıdan hoş olmayan bir görüntü ile başladık sonrasında da sadece 3-4 ay içerisinde kulaklarım neredeyse eski haline döndü. Sonuç olarak neye para ödediğim pek anlaşılmadı, kulak arkasında tam iyileşmemiş izlerle kaldım ve bu sürecin böyle ilerlemesi beni gerçekten hayal kırıklığına uğrattı. Serdar Hoca’dan böyle bir sonuç beklemiyordum. Bu yorumu, benzer bir işlem düşünenlere fikir vermesi için paylaşıyorum.
• Doç. Dr. Serdar Yüce Muayenehanesi • Diğer •
Ö
öz...k
Şu ana kadar hiç bir sıkıntı yaşamadım, zaten yeni olduğu için şişliklerim var, doktor çok ilgili
ay...n
Kendimin farkına vardığım andan itibaren en takıntılı olduğum şey burnumdu kuzenim aracılığıyla tanıştığım Serdar hocam sayesinde süreç çok kolay geçti.Burnumun ödemleri geçtiğinde de çok güzel olacağına eminim.
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz, sağlıklı günler dileriz.
Kulak estetiğimi hocam Serdar Yüce’de yaptırdım. Süreç boyunca ilgisi, açıklayıcı yaklaşımı ve güven veren tavrıyla gerçekten mükemmeldi. Her soruma sabırla cevap verdi, kendimi güvende hissetmemi sağladı. Böyle işinin ehli, ilgili bir doktora denk gelmek büyük şans. Gözüm kapalı tavsiye ederim
Güzel yorumunuz için teşekkür ederiz, sağlıklı günler dileriz.
Serdar Yüce isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Serdar Yüce, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Serdar Yüce tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Burun Estetiği, Göz Kapağı Germe, Karın Germe - Abdominoplasty (Tummy Tuck)(Liposakşın), Meme Büyütme, Meme Küçültme, Meme Protezi, Meme Estetiği, Meme Dikleştirme, Yüz Germe, PRP Yüz Gençleştirme.
Serdar Yüce adresi nerede?Serdar Yüce şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Neorama İş Merkezi Beştepe Mah. Yaşam Cad. Kat:13 No:61 Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Serdar Yüce isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Serdar Yüce online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Serdar Yüce isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Serdar Yüce, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Serdar Yüce hangi dilleri konuşuyor?Serdar Yüce ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Serdar Yüce isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Serdar Yüce tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Serdar Yüce hakkında ne düşünüyor?Toplam 225 hasta / danışan, Serdar Yüce hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- Ankara bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Ankara bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Ankara bölgesinde Mapfre Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Ankara bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Ankara bölgesinde Anadolu Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra