Psikolog Şevval Saygı, Afyon Kocatepe Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olmuştur. Lisans eğitimi devam ederken ve mezun olduktan sonra birçok danışmanlık merkezinde gönüllü staj yaparak teorik bilgilerini uygulamada gözlemlemiş ve geliştirmiştir. Mezun olduktan sonra aldığı eğitimlerle birlikte bireysel görüşmelerine başlamış, aktif olarak da çocuk, ergen ve yetişkin danışanlarla bireysel görüşmelerine devam etmektedir.
Çalışma Alanları:
Ergen ve yetişkin bireyler için; Kaygı bozuklukları, sosyal kaygı, panik atak, travma sonrası stres bozukluğu, obsesif kompulsif bozukluk, öfke, fobi, depresyon, sınav kaygısı, yas danışmanlığı şeklindedir.
Çocuk danışanlar için; Kardeş kıskançlığı, kaygı ve korkular, öfke kontrol problemi, okula uyum, yeme problemi, uyku problemi, alt ıslatma şeklindedir.
Aldığı Eğitimler: • İleri Düzey Bilişsel ve Davranışçı Terapi (Datem, Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu) • Duygu Odaklı Terapi (Pozitif Bilimler Akademisi) • Çocuk ve Ergenlerde BDT Uygulamaları (Dr. Nevin Dölek) • Çocuk Değerlendirme Testleri Eğitimi (B&S Psikoloji) • Resim Analizi Eğitimi (B&S Psikoloji) • Oyun Terapisi Eğitimi (B&S Psikoloji)
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Agte- Ankara Gelişim Tarama Envanteri
Aile İçi İletişim Sorunları
D2 Dikkat Testi
AYDINLIK YARINLAR DANIŞMANLIK
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Fobilerden Kurtulmak
Stres Yönetimi
Travma Terapisi
Çocuk Değerlendirme Paketi
AYDINLIK YARINLAR DANIŞMANLIK
Psikolojik olarak çok zorlandığım bir dönemde yardım almaya karar verdiğim zaman Şevval hocamla karşılaştım. İyi ki de karşılaşmışım diyorum. 3 aydan fazladır devam ediyorum. Gerçek anlamda büyük yol kat ettiğimizi ve kendimde eskiye göre bir rahatlama gözlemliyorum. Gün geçtikçe daha özgüvenli, düşünce yapısı daha rahat ve kendini seven birisi oluyorum. Bu süreçte bana kattığı ve katacağı her şey için hocama çok minnettarım.• Online Danışmanlık • Online Terapi •
a....r
Şevval hanımla depresyonum sebebiyle görüşme sağladım. Ankarada olmama rağmen online olarak sürece başladık çünkü içimden hiçbir şey yapmak gelmiyordu, evden bile çıkmak çok zor geliyordu. Bugün ilk yüzyüze seansımızı yaptık. Terapiyle başladığımdan beri ilerleme kaydettiğimi gözle görüyor olmak terapiye olan inancımı pekiştirdi. Hem seanslarımız hem de gündelik yaşantımdaki gelişmeler için daha hevesliyim. Hayat sizi bir çıkmaza sürüklediyse Şevval hanımla görüşme sağlayarak ilerleme sağlayabilirsiniz.
• AYDINLIK YARINLAR DANIŞMANLIK • Psikoloji Randevusu •
T
tu...h
Şevval hanım ile 1 yıldır devam ettiğimiz görüşme sürecimizi bugün başarılı bir şekilde sonlandırdık. Kendisine deprem sonrası tssb ve anksiyete ile gitmiştim. Terapi inişli ve çıkışlı bir süreç fakat tüm bu dip ve pik noktalarında beni ne kadar ileriye taşıdığını çok iyi gözlemliyorum şuanda. İletişim dili çok kuvvetli, alanında ne kadar yetkin olduğunu her zaman hissettiğim ve bundan sonraki süreçlerde ihtiyacım olursa ilk tercih edeceğim isim kendisi. Psikolojik bir desteğe, hayatınızda bir rehbere ihtiyacınız varsa gönül rahatlığı ile tavsiye ederim.
• Online Danışmanlık • Online Terapi •
i̇....
Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine Şevval hanımla iletişime geçtim ve sürece başladık. Yoğun bir sosyal kaygım vardı ve davranışlarımı çok kısıtlıyordu hayatımı olumsuz etkiliyordu ama ben yüzleşme cesareti gösterememiştim. Süreç içinde zaman zaman çok zorlandım küçük adımlar attık ve şu an kendimi çok daha iyi hissediyorum. Sürecimiz devam ediyor doğru psikoloğu bulduğum için kendimi şanslı hissediyorum ve ben de danışmanlık isteyen herkese şevval hanımı içtenlikle tavsiye ediyorum.
• Online Danışmanlık • Psikoloji Randevusu •
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim :)
şevval hanımla 3 ay önce bu serüvene başladık. ilk günler stres içinde korka korka terapiye giderken artık tüm korkumu aştım ve sayesinde kuş gibi hafiflemiş hissediyorum. bana çok yardımcı oldu. şevval hocam iyi ki tanışmışız.
• AYDINLIK YARINLAR DANIŞMANLIK • Randevu •
Değerli yorumunuz için teşekkür ederim :)
Şevval Saygı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Şevval Saygı, Psikoloji. Size Şevval Saygı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bireysel Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Psikoterapi, Yetişkin Terapisi, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Fobilerden Kurtulmak, Online Terapi, Ergen Terapisi, Psikoloji Randevusu, Stres Yönetimi.
Şevval Saygı adresi nerede?Şevval Saygı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Hipodrom Caddesi 9, 06560 Ankara
- Barbaros, John F. Kennedy Cd. No:28, Çankaya/Ankara Ankara
Adresine gitmek zorunda kalmadan Şevval Saygı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Şevval Saygı online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Şevval Saygı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Şevval Saygı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi, Nakit.
Şevval Saygı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Şevval Saygı bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Şevval Saygı ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Şevval Saygı hakkında ne düşünüyor?Toplam 5 hasta / danışan, Şevval Saygı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Şevval Saygı hangi sigortaları kabul ediyor?Şevval Saygı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.