Uzm. Dr. Sinan Sönmez

Psikiyatri · Daha fazla

İstanbul 1 adres

Uzm.Dr. Sinan Sönmez Cerrahpaşa Tıp Fakültesinden mezun olmuştur.Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Psikiyatri İhtisasını tamamlamıştır. Özel muayenehanesinde hizmet vermektedir.

Teşvikiye Mah. Güzelbahçe Sok. Yonca Apart. No: 25 Kat: 4 D: 11 Nişantaşı, İstanbul

Sinan Sönmez Muayenehanesi

Teşvikiye Mah. Güzelbahçe Sok. Yonca Apart. No: 25 Kat: 4 D: 11 Nişantaşı, Şişli, İstanbul

Bugün kendisiyle görüştüm gittiğimde çok stresli ve kaygılıydım senelerdir bu sıkıntıyı çekiyordum görüşmeye girdiğim andan ve çıktığım an ile arasında çok büyük fark vardı konuşurken beni tamamıyla anlayıp çok güzel ifadelerle anlattı mükemmel bir doktor kendisi sonuna kadar tavsiye edebilceğim biri

• I

Yaklaşık 2.5 senedir Sinan Bey’le görüşüyorum. Hayatım komple değişti diyebilirim, beni çok iyi anlıyor ve çok doğru tespitler yapıyor. Dinamiğimiz çok iyi tuttu ve bence terapide en önemli şey de bu. İşinin ehli bir doktor olduğu için zihnimi ve psikolojimi Sinan Bey’e emanet edebiliyorum.

• Sinan Sönmez Muayenehanesi Dinamik Psikoterapiler  •

Sinan Bey, alanında son derece uzman, güven ve rahatlık veren bir psikiyatrist. Anksiyete bozukluğum konusunda kısa sürede güzel ilerlemeler kaydediyorum. Güleryüzlü yaklaşımı ve derin bilgisi sayesinde kendimi emin ellerde hissediyorum.

• Sinan Sönmez Muayenehanesi Psikoterapi  •

Sinan bey ile uzun süredir birlikte bir tedavi sürecindeyiz.Bu süreç içinde tüm desteği üzerimde tıpkı çok yakın bir arkadaş gibi benim yanımda oldu.Bu tedavi sürecinde beni sorunlarımla başa çıkmamın nasıl daha kolay olacagını sakin bir şekilde bana aktardı.Ve beni çok doğru bir yönlendirdi.

• Sinan Sönmez Muayenehanesi Normal Randevu  •

• K

Terapi sürecinde yolum Sinan Bey ile kesiştiği için çok memnunum. Terapilerde hiç yargılandığımı hissetmeden kendimle ilgili her sorunumu anlatabildim, seanslarda bana söyledikleri ve fark ettirdikleri kendimde pek çok şeyi değiştirmemi ve iyileştirmemi sağladı.

• T

Danışan olarak bana gerçekten iyi geldiğine inandığım bir yoldayım. Bu yolda Sinan Bey'in yardımları çok etkili oldu.

• Sinan Sönmez Muayenehanesi Yetişkin Terapisi  •

• C

Sinan Bey yaşadığım sorunların üstesinden gelmemi sağladı, onun sayesinde kendimi çok iyi hissediyorum. Sinan beyin zarif ve naif yapısı insana huzur veriyor

• Sinan Sönmez Muayenehanesi Diğer  •

• B

Sinan Bey ile 1,5 yıldır belirli aralıklarla görüşmeler yapıyorum. Başladığımız ilk günden bugüne baktığımda değişeceğine asla inanmadığım kötü duygu ve düşüncelerin değiştiğini Sinan Bey sayesinde gördüm. Kendimi çok daha mutlu, özgüvenli ve duygusal olarak güvende hissediyorum. Emekleriniz için teşekkür ederim.

• Sinan Sönmez Muayenehanesi Randevu  •

Özellikle geliştirmemi ve iyileşmemi sağlayacak alanlarda farkındalığım oluşmasını sağladı.

• Sinan Sönmez Muayenehanesi Randevu  •

• Sinan hoca bana cok iyi gelen bir doktordur.Onun sayesinde hayatim degisti.Daha mutlu ve huzurlu bir hayat sürmekteyim.Artik kendimi daha hafiflemis hissediyorum.Tesekkur ederim iyiki varsiniz…