Tıbbi Onkoloji
Talas Yolu, Melikgazi • Harita
Mehmet Kemal Dedeman Onkoloji Hastanesi
Medistate Kavacık Hastanesi
Tıbbi onkoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Romatoloji, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk onkolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaRüzgarlı Bahçe Mahallesi Cumhuriyet Cad. No:24 Kavacık, Beykoz • Harita
Medistate Kavacık Hastanesi
Seyrantepe, Abdulkadir Konukoğlu Cd No:1, Şehitkamil • Harita
Liv Hospital Gaziantep
Acıbadem Kayseri Hastanesi
Tıbbi onkoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Fizyoloji, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikoloji · Daha fazlaMustafa Kemal Paşa Bulvarı, Melikgazi • Harita
Acıbadem Kayseri Hastanesi
Bursa • Harita