Lisans eğitimi sırasında Nilüfer Anaokulu ‘nda ve Göztepe Eğitim ve Araştırma hastanesi Psikiyatri kliniğinde staj yaparak mesleki deneyim elde etmiştir. NP Beyin hastanesinde Klinik stajını tamamlamıştır. 1 yıl Ümraniye Dudullu Emniyette Çocuk Büro’da Mağdur çocuklara psiko-sosyal destek sağlamıştır. 2017’den beri Türkiye’de Çocuk -Ergen ve Yetişkin odaklı danışan görmeye devam etmektedir. Oyun Terapisi Eğitimi almıştır. MMPI,CAT, TAT, WISC-R ve birçok test eğitimini lisans döneminde uygulayıcı uzmanlığını almıştır. Testleri uygulamaktadır.
Suadiye’de özel bir klinikte danışan görmektedir.
- Depresyon ,
- Stres ,
- Aile İçi İletişim Sorunları ,
- Sosyal Fobi ,
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu ,
Bostancı Mah. Bağdat Cad. Nermin German Apt. No:456 Kat:4 D:4, Kadıköy, İstanbul 34744
- Sigortası olan hastalar
Bostancı Mah. Bağdat Cad. Nermin German Apt. No:456 Kat:4 D:4, İstanbul
Uzm. Klinik Psikolog Tuba Koldağ
Bostancı Mah. Bağdat Cad. Nermin German Apt. No:456 Kat:4 D:4, İstanbul
Uzm. Klinik Psikolog Tuba Koldağ
K
ka...y
Yaşadığım anksiyete ve panikatak sorunlari sebebiyle Tuba hanıma başvurduk. Benim için artik çekilmez hale gelen anksiyetemi yönetmeyi kendisi sayesinde öğrendim. Seanslarimiz hala devam ediyor ancak bu kadar kısa sürede böyle bir sonuç alacağımıza inanmıyordum. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.
f....y
Bir avukat olarak çok fazla stresin ve sorumluluğun içerisinde olduğum ve bu stres ve sorumluluklar artık sosyal hayatımı da etkilemeye başladığı için seanslara başladım. Tuba Hanım sayesinde hem iş stresini yönetmeyi hem de bu stres ve sorumlulukların özel hayatıma olan olumsuz etkilerini en aza indirmeyi başardım. Kendisinin ilgisi ve tutumundan çok memnun kaldım.
me...r
Tuba hanıma ailemle yaşadığım sıkıntılardan dolayı başvurdum. Seansımız devam etmekte, mesleğine gerçekten gönül vermiş bir uzman. Profesyonel yaklaşımıyla hayatımda önemli değişimler yaşadım. Destek arayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
em...e
İlk görüşmeden itibaren kendimi anlaşılmış ve güvende hissettim. Tuba Hanım’ın sakinliği, samimiyeti ve profesyonelliği sayesinde içimi açmak çok kolay oldu. Sorduğu doğru sorularla farkındalık kazandırıyor ve kendinizi daha iyi tanımanızı sağlıyor. İyi ki yollarımız kesişmiş, hayatımda aldığım en doğru kararlardan biri oldu.
ni...n
Kendimi çok kötü hissettiğim bir dönemde aynı zamanda arkadaşımın da psikoloğu olan Tuba hanıma terapiye başladım. Şuan terapimiz güzel ilerliyor daha iyi hissediyorum kendimi. Sizi çok seviyorum.
• Uzm. Klinik Psikolog Tuba Koldağ • Normal Randevu •
Ö
ö....
Tuba hocayla sürecimizin sonlarındayız. Anksiyete ve bağlanmayla ilgili ciddi problemlerim vardı ve çok büyük yol katettik. Kendinizi rahat hissedeceğiniz, güler yüzlü ve profesyonel yaklaşımı vardı. Bana soran kişilere gözüm kapalı öneriyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş.
• Online Danışmanlık • •
fa...h
Psikoloğumdan aldığım destek hayatımda büyük bir fark yarattı. Empatisi, anlayışı ve profesyonelliği sayesinde kendimi her seansta daha güçlü hissediyorum. Onun rehberliğinde, zor zamanlarımda bile umut bulmayı öğrendim ve bu benim için gerçekten yaşadığım bu dönemde çok önemliydi. Kendi iç dünyamı keşfetmemde bana ışık tuttuğu ve her adımda yanımda olduğu için minnettarım. Tatlı ve güven veren ses tonuyla gerçekten işinde uzman bir profesyonel.
bu...u
Hayvan fobim için gittim, çok faydasını gördüm. Gördüğümde elim ayağım titrerdi şimdi gayet aşmış durumdayım. İyi ki Tuğba Hanım
i̇...r
Değerli psikologum Tuba hanım sayesinde obsesyonlarımdan kurtuldum oto kontrole sahibim artık değerli hocam iyi ki varsınız
• Online Danışmanlık • •
me...a
Tavsiye üzerine tuğba hocayla terapi sürecine başladım. Kısa sürede çok yol katettik ve devam ediyoruz özgüvenim yerine geldi anksiyete ataklarımla artık baş edebiliyorum
İyiki varsınız hocam.• Uzm. Klinik Psikolog Tuba Koldağ • Randevu •
Tuba Koldağ isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Tuba Koldağ, Psikoloji. Size Tuba Koldağ tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Normal Randevu, Randevu.
Tuba Koldağ adresi nerede?Tuba Koldağ şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bostancı Mah. Bağdat Cad. Nermin German Apt. No:456 Kat:4 D:4 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Tuba Koldağ isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Tuba Koldağ online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Tuba Koldağ isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Tuba Koldağ, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Tuba Koldağ isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Tuba Koldağ bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Tuba Koldağ ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Tuba Koldağ hakkında ne düşünüyor?Toplam 21 hasta / danışan, Tuba Koldağ hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Tuba Koldağ hangi sigortaları kabul ediyor?Tuba Koldağ tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.