Uzm. Psk. Tuba Oruç 2009 yılında İstanbul Tİcaret Üniversitesi Psikoloji Bölümünden mezun olmuştur. 2013 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Aile Eğitimi ve Danışmanlığı tezli yüksek lisans eğitimini tamamlayan Tuba Oruç danışanlarına hizmet vermektedir.

Online danışmanlık

Kadıköy, Kadıköy, İstanbul

Kadıköy, İstanbul

Kadıköy, İstanbul

Online Görüşme

Gerçekten nereden başlasam bilmiyorum… Tuba ile tanışmak hayatımda dönüm noktası oldu diyebilirim. İlk seansa giderken çok tedirgindim ama o kadar içten, o kadar sıcak karşıladı ki kendimi hiç zorlanmadan açabildim.
    Beni hiç yargılamadan, sabırla dinlemesi ve olaylara bakış açımı yavaş yavaş değiştirmesi… Şu anda bulunduğum noktaya Tuba sayesinde geldim desem hiç de abartmış olmam. Farketmemi sağladığı o kadar çok şey oldu ki… Bazen sadece bir cümlesi günlerce aklımda dönüp durur ve o cümle bile bazı şeyleri toparlamama yeter.
    Kısacası, iyi ki yolum kesişmiş. İyi ki böyle bir destek almışım. Hem profesyonel hem de samimi bir insanla çalışmak insanın kendine yapabileceği en güzel iyiliklerden biri bence.

• Online Görüşme Normal Randevu  •

• Y

Tuba Hocam, hayatıma en doğru zamanda en güzel şekilde giren insanlardan biri oldu. Bazı insanlar hayatınıza bir şekilde dokunur ve siz fark etmeseniz de sizi şifalandırır; kendisi, tek başıma olmadığımı hatırlatan içtenliğiyle içimi ısıtan, çok değerli bir insan.

Bunları paylaşmak istiyorum çünkü hepimiz, hayatlarımızda iyisiyle kötüsüyle sığınacak noktalar arıyoruz. Tuba Hoca benim için, kendime bile söylemekten çekindiğim kelimeleri paylaşabildiğim biri oldu. İçtenliğini, işine olan saygısını ve bilgi birikimini paylaştıkça sizlerin de hissedeceğinize kalben eminim.

Bu yolumda onunla birlikte olduğum için çok şanslıyım.İyi ki yollarımız kesişti.

Kalpten sevgilerimle.

• Ş

İzmir de, en zor zamanımda tesadüfen denk geldiğim, hayatıma dokunan, bakış açımı geliştirmeme destek olan yegane insan. İstanbul da da peşini bırakmayarak arayıp bulmuşluğum vardır kendisini :))) Herkesin bu zorlu yaşam yolculuğunda güvenerek ve rahatça içini dökerek destek alabileceğine inancım sonsuz. Tuba hanım bi danışandan çok sıcaklığı ve samimiyetiyle ailenizden biri oluveriyor. Koşulsuz tavsiye edebileceğim bi danışman. İyi yollarımız kesişmiş!

• Ö

Tuba hn çok ilgili ve iletişim şekli tam aradığım gibi, kendimi çok yakın hissediyorum ve ihtiyacım olan bağı kurabiliyorum, kendisiyle tanıştığım için çok mutluyum. Benim için gemimin demiri gibi oluyor ve farklı bakış açıları geliştirebilmem açısından çok faydalı görüşler sağlıyor. Kendi yolunuzu aydınlatmanızda farklı ve faydalı yönlendirmeler yapıyor. Kendisi rehberim olduğu için mutluyum.

• Tuba Oruç  •

• B

Tuba hanımı internetten yorumlarda bulmuştum iyi ki bulmusum çok tatlı biri. EMDR ile başlamıştık bitti, şimdi ara ara görüşüyorum yine tavsiye ediyorum

• Online Görüşme Randevu  •

10 sene önce İzmir'de kendisinin danışanıydım. Yıllar sonra internet üzerinden tekrar kendisini buldum. İyi ki de buldum. Güleryüzlü , karşısındakini çok iyi anlayan mükemmel bir terapist. EMDR yöntemiyle kısa sürede ilerleme kaydettik. Daha yolumuz var , iyi ki tekrar sizi buldum. Yolun sonu sizinle aydınlık.

• Online Görüşme  •

Tuba hanım kesinlikle çok samimi ve ilgili.Bir terapistte bulunması gereken en önemli özellik bence samimiyettir ve kendisi anlattıklarınıza ruhsuz bir şekilde sadece teorik olarak yaklaşamak yerine size pratik olabilecek çözümlerde sunuyor ve kendinizi anlama sürecinde kesinlikle sizlere çok yardım ediyor.İlk seansımızdan itibaren, sosyal fobimi yenebilme açısından sayesinde büyük yol katettim, kendisini kesinlikle tavsiye ederim.

• Tuba Oruç Randevu  •

• F

Oncelikle belirtmek isterim yorumlarin ictenligiyle hareket ettim. Tuba hanim ile online gorus gerceklestirdim ve ettirmeye devam edicem. Kendisi dakik ve saatimiz doldu gibi soylemde bulunmadi konusmamiz bitene kadar devam ettik.
    ANLIYORUM kelimesini bosuna soylemeyen biri kendisine burdan bir kez daha tesekkur ediyorum…

• Online Görüşme Randevu  •

• F

Kızım ile aramızda ki problemleri çözmek için Uzman Psk. Tuba Oruç'u ziyaret ettik. Sorunumuzu çok kısa sürede çözüme ulaştırdı. Uzmanımız seanslarda çok ilgili ve yardımcı oldu. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.

• Tuba Oruç  •

• D

Tuba ablaya yaklaşık 1.5 aydır gidiyorum. Şimdiden kendimdeki değişiklikleri fark ediyorum. Olaylara ve daha önemlisi kendime başka bir açıdan bakmamı sağladı. Güler yüzlü, çok içten birisi.

• Mavi Holistik Yaşam Merkezi Normal Randevu  •