lisans eğitimimi Atılım Üniversitesi psikoloji bölümünü onur bursuyla tamamladım. İstanbul Arel Üniversitesi Klinik psikoloji ve Selçuk Üniversitesi Aile Danışmanlığı bölümlerinde yüksek lisans yaptım. Stres ve depresyon ilişkisinde şemaların aracılık rolleri üzerine tamamladığım tezimle İstanbul Arel Üniversitesi klinik psikoloji dalında doktoramı tamamladım. Üniversite yüksek lisans programında halen öğretim görevlisi olarak ders ve klinik süpervizyon eğitimleri vermekteyim. Bilişsel Davranışçı terapiler ve dinamik Terapi ekollerinde eğitim ve süpervizyonlarımı aldım. Halen Bakırköy'de ofisimde yetişkinlerle bireysel terapiler yürütmekteyim.
Hakkımda
Dirim Psikoloji
kartaltepe mahallesi, Bakırköy, İstanbul
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Yeliz Börekçi adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Yeliz Börekçi isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Yeliz Börekçi, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Yeliz Börekçi tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoloji Randevusu.
Yeliz Börekçi adresi nerede?Yeliz Börekçi şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- kartaltepe mahallesi İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Yeliz Börekçi isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Yeliz Börekçi online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Yeliz Börekçi isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Yeliz Börekçi, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Yeliz Börekçi isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Yeliz Börekçi bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Yeliz Börekçi ile iletişime geçmenizi öneririz.
Yakınlardaki Psikologlar
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar