Kulak Burun Boğaz daha fazla

İstanbul 1 adres

Dr Öğretim Üyesi Yusuf Eren 1991 yılında İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp fakültesi mezunudur. Kulak Burun Boğaz Uzmanlık eğitimini Beyoğlu Eğitim ve Araştırma Hastanesnde tamamlamıştır. Uzun yıllar çeşitli devlet ve özel hastanelerinde uzman hekim olarak görev yapmıştır. Meslek hayatının son 16 yılında özel tebabet yapan Dr Eren, halen İstanbul Kent Üniversitesinde öğretim üyesi olarak görev yapmaktadır.

Yusuf Eren Muayenehanesi

Esentepe mh Anadolu cd No:5, Kartal, İstanbul 34780

• Sigortası olan hastalar

Makaleler
Röportaj

• F

Uykuda tıkanma problemi olan kızımı Yusuf Hocam bir süre takip etti. Şikayetler ilaçla gerilemeyince geniz eti ameliyatını yaptı. Aynı gün hastaneden taburcu olduk ve daha bir hafta geçmeden çocuğum çok rahat nefes almaya başladı

• Yusuf Eren Muayenehanesi Adenoidektomi  •

• T

Burundan nefes almada zorluk şikayeti ile Yusuf Hocama muayeneye gittim. Burun etlerimin büyük olduğunu ve lazer ile küçültülebileceğini söyledi. Narkoz uygulamadan burun etlerimi küçültme işlemi uyguladı. Şu an çok rahat nefes alıyorum

• C

Sürekli gittiğimiz Çocuk doktorumuzun tavsiyesi ile Yusuf Hocama gittik. Uzun süredir yaşadığımız problemlerin geniz eti kaynaklı olduğunu tespit etti. Ameliyattan korkuyordum ama Yusuf Hocam bize bütün süreçlerde destek oldu ve başarılı bir ameliyat yaptı

• Yusuf Eren Muayenehanesi Adenoidektomi  •

yusuf beyin kliniğinde çalışan ekip çok ilgili ve sabırlıydı. Denge testlerim yapıldıktan sonra rehabilitasyon programına başladım. Şimdi çok daha iyiyim.

Teşekkür ederiz, şifalar dilerim

Yusuf beyi bir arkadaşımızın tavsiyesi ile bulduk. Manevra ile baş dönmem tamamen geçti. Kendisi ve ekibi çok donanımlı ve ilgiliydi

• Yusuf Eren Muayenehanesi Randevu  •

Uzun süredir devam eden baş dönmem için çok yardımcı oldu. Kontrollerim devam ediyor, kendisine minnettarım

Dr. Öğr. Üyesi Yusuf Eren

Memnun kalmanıza çok sevindim. Geçmiş olsun, şifalar dilerim