Psikolog Zehra DURAK, Yaşar Üniversitesi psikoloji bölümünden mezun olmuştur. Lisans eğitimi süresince kendisini geliştirmek adına hastanelerde, anaokullarında ve danışmanlık merkezlerinde staj deneyimleri elde etmiştir.

Mezun olduktan sonra anaokulunda ve özel eğitim kurumunda çocuklar ve engelli bireylerle ayrıca danışmanlık merkezlerinde ise yetişkin ve ergenlerle çalışmaktadır. Yetişkinler ile depresyon, stres, fobiler, anksiyete, obsesif kompulsif bozukluk, yeme problemleri gibi konularda Bilişsel Davranışçı Terapi ekolüyle ve travma terapilerinde EMDR ekolüyle, çocuklarda ise Oyun Terapisi ile çalışmaktadır.

Ayrıca özel gereksinimli bireyler ile de özgül öğrenme güçlüğü, dikkat eksikliği, disleksi ve sosyal beceri alanlarında çalışmaktadır.

Puente Psikoloji

Kültür Mah. Ali Çetinkaya Blv. No:31/1, Konak, İzmir 35250

• Sigortası olan hastalar

• Sigortası olan hastalar

Röportaj

Psikolog Zehra Hanım’la oğlumun Asperger sendromu tanısı sonrası tanıştık. Oğlumla yaptığı çalışmalar sayesinde kısa sürede çok olumlu gelişmeler gözlemledik. Zehra Hanım’ın yaklaşımı hem çok profesyonel hem de içten; oğlum kendini güvende hissediyor ve seanslara istekle katılıyor. Her görüşmeden sonra oğlumun duygularını daha iyi ifade ettiğini, sosyal ortamlarda daha rahat olduğunu fark etmek bizi çok mutlu ediyor. Zehra Hanım’ı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Emeği için minnettarım

• Puente Psikoloji Psikoloji Randevusu  •

Travma için kendisine başvurdum. Kendimi iyi hissetmiyordum, destek almak istedim. 1.5 sene gittim. Seanslar iyi geldi, verimli geçti. Zehra Hanım maddi manevi her türlü desteği sağlıyor. Düşünmekten bazen anksiyete krizleri geçiriyordum, gece yazdığımda yardımcı oluyordu. Çok memnun kaldım kendisinden.

•  •

Hocamız ile her görüşmemizde oğlumun hayatına öyle güzel dokunuyor ki oğlum hocamızın yanından çok keyifli ayrılıyor, ilerleme kaydediyor ve ilerlemesi farkediliyor. Kendisini çok seviyoruz, iyi ki yollarımız kesişmiş.

• Puente Psikoloji Öğrenme Güçlüğü Olan Çocuklar İçin Özel Eğitim  •

Otizmli oğlum için başvurdum. 7-8 seans gittik, bize seanslar çok iyi geldi. Seanslar sayesinde oğlumda değişimler oldu. Zehra hanım çok iyi, sevecen, iyi kalpli ve güler yüzlü bir uzman. Memnun kaldım kendisinden.

•  •

Çocuğumun ergenlik dönemi için başvurdum. 3 yıldır gidiyoruz, seanslarımız çok iyi geçiyor. Değişimler oldu ve farkındalıkları arttı. Her aradığımda ulaşabiliyorum. Zehra Hanım çok iyi bir uzman. Kendisini çok seviyoruz.

•  •

Zehra hanım ergenlikte olan çocuğumun için çok faydasını gördüm iyiki tanımışız İzmir’in en iyi psikologu olduğunu düşünüyorum iyiki tanımışız kendisini

• Puente Psikoloji Anne-Baba Eğitimi ve Danışmanlığı  •

• Ö

Kendisi alanında çok başarılı ve ilgili.ne zaman ihtiyacım olsa yanımda oldu çalışma saatleri dışında bile.zor bir dönemdeydim düzlüğe çıkmama kendimi tanımama ve sevmeme sebep oldu.kesinlikle tavsiye ediyorum.ve çok güzel kahve ikram ediyor

• Puente Psikoloji Psikoloji Randevusu  •

Zehra hanim,ilk anda her problemimi rahatca anlatabileceginiz bir guven duygusu verdi bana... cok yeni tanismamiza ragmen kendimi rahatca anlatabildigim bir uzman.. cok ilgili.. takip ediyor danisanini..

• Puente Psikoloji Aile Danışmanlığı  •

• B

Hayatta bazı insanlar insana ödül gibi şifa gibi gelir ya, işte öyle geldiniz benimde oğlumunda hayatına. iyiki sizi tanımışım iyiki hayatımıza dokundunuz zehra hocam

• Puente Psikoloji Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite  •

• D

Zehra hanımla kısa süre önce tanıştık bize fazlasıyla yardımcı oldu çocuğumuzun yaşantısını olumlu derecede düzeltti iyiki tanıdık sizleri