Ben psikolog Zeynep Cansu Samsama,
İstanbul Sabahattin Zaim Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun oldum. Eğitim sürecim boyunca bireylerin psikolojik iyi oluşunu desteklemeye yönelik çeşitli eğitimler ve çalışmalarla mesleki gelişimimi sürdürdüm.
Çocuk, ergen ve yetişkinlerle çalışmaktayım. Danışanlarımla kurduğum terapötik ilişkide güvenli, yargısız ve anlayışlı bir alan oluşturmayı önemsiyorum. Her bireyin yaşadığı deneyimin kendine özgü olduğuna inanıyor ve terapi sürecini kişinin ihtiyaçlarına göre şekillendirmeye özen gösteriyorum.
Başakşehir, İstanbul
Psk. Zeynep Cansu Samsama
Başakşehir, İstanbul
Psk. Zeynep Cansu Samsama
Başakşehir, Başakşehir, İstanbul
- Sigortası olan hastalar
me...n
Zeynep Cansu Hanıma tavsiye üzerine geldim. iş yoğunluğumun yarattıgı stresin yanısıra duygusal olarakta bir çöküş sürecininin başlangıcındayken doğru bir karar aldığımı düşünüyorum. Etkin konuşması seanslarımızın devam edeceğini gösteriyor, açıkçası rahatlıyorum. Kendisinin danışanı olmaktan dolayı ,kendimi çok şanslı hisettiğim doğrudur bunuda paylaşmadan edemeyeceğim. Sevgilerle..
• Psk. Zeynep Cansu Samsama • Randevu •
Zeynep Cansu Samsama isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Cansu Samsama, Psikoloji. Size Zeynep Cansu Samsama tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu.
Zeynep Cansu Samsama adresi nerede?Zeynep Cansu Samsama şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Başakşehir İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Cansu Samsama isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zeynep Cansu Samsama online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zeynep Cansu Samsama isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeynep Cansu Samsama, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Zeynep Cansu Samsama isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Cansu Samsama bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Zeynep Cansu Samsama ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Zeynep Cansu Samsama hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Zeynep Cansu Samsama hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Zeynep Cansu Samsama hangi sigortaları kabul ediyor?Zeynep Cansu Samsama tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.