Zeynep Keklik, İstanbul Üniversitesi'nde Psikoloji lisansını ve İstanbul Medipol Üniversitesi'nde Klinik Psikoloji yüksek lisansını yüksek onur derecesiyle tamamlamıştır. Klinik psikolog olarak terapi pratiğinin yanı sıra travma, cinsiyet, göç ve iyi oluş alanlarında araştırmalar yürütmektedir.
Klinik deneyimini Çapa Tıp Fakültesi, Medipol Mega Hastanesi ve Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde yetişkin psikiyatri rotasyonunda ve bireysel terapi süreçlerinde derinleştirmiştir. Yüksek lisans tezinde bir RCT çalışmasına liderlik etmiş, İstanbul Üniversitesi Davranışsal Ekonomi Araştırma Merkezi'nde araştırma asistanı olarak görev yapmıştır. Çalışmaları Helsinki, Tokyo ve Madrid'de uluslararası konferanslarda sunulmuş; TÜBİTAK ve AB destekli çeşitli projelerde yer almıştır.
Seanslarını online ve yüz yüze (Üsküdar) olarak sürdürmektedir.
- Depresyon
- Nakit
- Banka Havalesi
Görüşler
e....
Zeynep Hanımla depresyonla ilgili görüşme yaptık. Terapi süreci benim için etkileyiciydi ve en önemlisi hayatıma entegre edebilmemdi. Zeynep hanım bu konuda her zaman profesyonel şekilde yaklaştı. Süreçte iyileşmeyi gözle görülür şekilde fark ettim kendimde.
Kl. Psk. Zeynep Keklik
Teşekkür ederim, bu yorumu okumak benim için gerçekten anlamlı. Süreçte gösterdiğiniz çaba ve kararlılık çok değerliydi, iyileşmeyi kendinizde fark etmeniz en güzel sonuç. İyi olmanız dileğiyle.
Kaygı ve stres nedeniyle başvurdum. Yaklaşık 7 aydır düzenli seans alıyorum. Özellikle zorlandığım dönemlerde yaklaşımı bana çok iyi geldi. Her seanstan sonra kendimle ilgili yeni bir şey düşündüğümü hissediyorum
Kl. Psk. Zeynep Keklik
Teşekkür ederim, süreci birlikte yürütmek benim için de değerliydi. Her seanstan bir şey taşıdığınızı bilmek çok anlamlı. İyi olmanız dileğiyle.
Z
z....s
Terapiye başlamak benim için oldukça zor bir karardı Zeynep Hanım'ın güven veren yargılamayan ve gerçekten anlayan yaklaşımı sayesinde kendimi zamanla çok daha rahat ifade etmeye başladım. Seanslarda sadece siz konuşmuş gibi hissetmiyorsunuz gerçekten dinlendiğinizi ve anlaşıldığınızı hissediyorsunuz. Özellikle kendime karşı olan sert tutumumu ve ilişkilerimde tekrar eden sorunları fark etmem konusunda bana çok yardımcı oldu. Kendimi daha iyi tanımama hayata farklı bir yerden bakabilmeme katkı sağladı. Terapiye başlamakta tereddüt eden herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
Kl. Psk. Zeynep Keklik
Teşekkür ederim, bu yorumu okumak çok anlamlıydı. Terapiye başlamak gerçekten cesaret isteyen bir adım. O adımı attığınız ve sürece kendinizi açtığınız için ben de size minnettarım. Kendinizi daha iyi tanıma yolculuğunuzda yanınızda olmak güzeldi. İyi olmanız dileğiyle.
Zeynep Keklik isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zeynep Keklik, Psikoloji. Size Zeynep Keklik tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bireysel Terapi, Yetişkin Terapisi, Psikodinamik Psikoterapi, Bütüncül Psikoterapi, Randevu, Ön Görüşme, Normal Randevu, Yas Terapisi, Stres Yönetimi.
Zeynep Keklik adresi nerede?Zeynep Keklik şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Uncular Caddesi İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zeynep Keklik isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Zeynep Keklik uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Zeynep Keklik isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zeynep Keklik, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Zeynep Keklik hangi dilleri konuşuyor?Zeynep Keklik ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Zeynep Keklik isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zeynep Keklik tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zeynep Keklik hakkında ne düşünüyor?Toplam 3 hasta / danışan, Zeynep Keklik hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zeynep Keklik hangi sigortaları kabul ediyor?Zeynep Keklik tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.