Psk. Zeynep Şimşek

Psikoloji daha fazla

İstanbul 1 adres

Lisans eğitimini Doğuş Üniversitesi Psikoloji bölümünü onur derecesi ile tamamladıktan sonra, uzmanlık alanını yetişkin, aile ve çift görüşme teknikleri, kaygı ve depresyon üzerine belirlemiş Üsküdar Üniversitesinde lisansüstü eğitimine devam etmektedir. Geçmiş meslek yaşamında, Göztepe Semiha Şakir Çocuk Evleri Sitesinde, psikolojik danışmanlık merkezleri ve kliniklerde stajyer psikolog olarak çalışmıştır. Türk Psikologlar Derneği ile DEPSDA projesi kapsamında gönüllü psikolog olarak Hatay’a bağlı Antakya ilesinde İSO Konteyner Kentte dezavantajlı gruplarla psikososyal destek çalışmalarına katılmış daha sonra Adıyaman Merkez, K6 Konteyner Kentte bireysel görüşmeler, grup psikoeğitim süreçlerini belirleme ve uygulama, ebeveyn danışmanlığı ve hane ziyaretleri ile bireylerin psikolojik destek ihtiyacını belirleme rollerinde etkin görev almıştır. Gönüllü Psikolog olarak, Türk Psikologlar Derneği Bursa Şubesinde ve çeşitli STK’larda psikososyal destek çalışmalarına devam etmektedir. 2025 yılı itibari ile Meditown Bursa Medical Center'da yer alan ETERNA Psikolojik Danışmanlık ve Sağlıklı Yaşam Mekezi'nde danışanlarını kabul etmektedir.

Psk Zeynep Şimşek

Şişli, İstanbul

• Sigortası olan hastalar

Gösterdiği anlayış, sabır ve güven verici yaklaşımı sayesinde kendimi rahatça ifade edebildim.

Seanslarımız ilerledikçe, farkındalığım arttı; duygularımı daha sağlıklı şekilde tanımayı ve yönetmeyi öğrendim. Özellikle kaygı ve değersizlik duygularıyla baş etmemde bana çok yol gösterdi. Yargılamadan, sadece dinleyerek ve doğru sorularla düşünmemi sağlayarak kendi içimdeki çözümleri bulmamı teşvik etti.

• Online Danışmanlık Online Terapi  •