Psikolog Zilan Yaren Coşkun,
Lisans eğitimini Ankara Atılım Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nde tamamlamıştır. Akademik yolculuğunu derinleştirmek ve mesleki bilgisini güçlendirmek amacıyla İstanbul Aydın Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programına devam etmekte olup, şu anda tez dönemindedir. Tez çalışmasını, bireyler arası bağların ve ilişki dinamiklerinin anlaşılmasına odaklanarak yakın ilişkiler alanında yürütmektedir.
Mesleki gelişim sürecinde yalnızca akademik bilgiyle yetinmeyip, sahada deneyim kazanmayı önemsemiştir. Bu doğrultuda çeşitli gönüllülük çalışmalarında aktif rol almıştır.
Ankara Otizm Vakfı ile Avusturya Viyana “Çocuklarımız İçin El Ele Terapi ve Eğitim Merkezi” bünyesinde yürüttüğü çalışmalar, farklı gelişimsel ve kültürel bağlamlarda bireylerle çalışma deneyimi kazanmasına katkı sağlamıştır.
Mesleki yaklaşımında, bireyin ihtiyaçlarını merkeze alan, danışanlarının ihtiyaçlarına uygun, bütüncül ve esnek bir anlayışı benimsemektedir. Çalışmalarında ağırlıklı olarak Bilişsel Davranışçı yaklaşım, Şema yaklaşımı ve EMDR temelli yöntemlerden yararlanmakta; her bireyin sürecini kendine özgü bir çerçevede ele almaktadır. Aynı zamanda MOXO Dikkat Testi uygulamakta; dikkat, dürtüsellik, hiperaktivite ve zamanlama alanlarının değerlendirilmesine yönelik ölçüm süreçlerini gerçekleştirmektedir.
Ergenler ve yetişkinlerle çalışmaktadır.
İstanbul’da yüz yüze görüşmelerin yanı sıra online danışmanlık hizmeti de sunmaktadır. Özellikle yurt dışında yaşayan Türk danışanlara, kendilerini daha rahat ifade edebilmeleri ve ana dilin güvenli alanını hissedebilmeleri için ana dilde psikolojik danışmanlık sağlamaktadır.
Aldığı Eğitimler
EMDR Terapisi – Davranış Bilimleri Enstitüsü, Emre Konuk
Bilişsel Davranışçı Terapi – Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği, Hakan Türkçapar
Şema Terapi – İstanbul Aydın Üniversitesi, Esra Yancar Demir
Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi – Kim Psikoloji, Nevin Dölek
Aile Danışmanlığı Eğitimi – Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezi, Gedik Üniversitesi
Evlilik ve İlişki Danışmanlığı Eğitimi – Sürekli Eğitim ve Araştırma Merkezi, Gedik Üniversitesi
MOXO Dikkat Testi Uygulayıcı Eğitimi – MOXO Türkiye
İstanbul, İstanbul
Psk. Zilan Yaren Coşkun (Kadıköy)
İstanbul, İstanbul
Psk. Zilan Yaren Coşkun (Kadıköy)
İstanbul, İstanbul
Psk. Zilan Yaren Coşkun (Üsküdar)
İstanbul, İstanbul
Psk. Zilan Yaren Coşkun (Üsküdar)
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
istanbul, Bakirköy, İstanbul 34000
İstanbul, Kadiköy, İstanbul 34000
İstanbul, Üsküdar, İstanbul 34674
n ...y
Sürece başlarken oldukça kararsızdım ne anlatacağımı nereden başlayacağımı bilmiyordum. Zilan hanım sayesinde kendimi ilk görüşmeden itibaren rahat hissedebildim. Yargılamayan, sakin ve anlayışlı yaklaşımı sayesinde kendimi daha iyi tanımaya başladım. Görüşmelerimiz ilerledikçe ilişkilerime bakışımda fark edilir değişimler oldu.
• Online Danışmanlık • Diğer •
C
c.....
Benim için başlamak çok zor bir süreçti lakin Yaren Hanım ‘ ın yaklaşımı ile beraber başlangıç evresini çok rahat bir şekilde geçiriyorum . Görüşmelerimiz devam etmekte olup ilerleyen süreçlerde yorumlarımı tekrar güncelleyeceğim .
• Online Danışmanlık • Randevu •
Zilan Yaren Coşkun isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zilan Yaren Coşkun, Psikoloji, Aile Danışmanlığı. Size Zilan Yaren Coşkun tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Aile Danışmanlığı, EMDR Terapi, ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi, Moxo Dikkat Ölçme Testi, Şema Terapi, Boşanma Danışmanlığı, Evlilik Öncesi Danışmanlık, Psikoloji Randevusu.
Zilan Yaren Coşkun adresi nerede?Zilan Yaren Coşkun şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- istanbul İstanbul
- İstanbul İstanbul
- İstanbul İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zilan Yaren Coşkun isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Zilan Yaren Coşkun uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Zilan Yaren Coşkun isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zilan Yaren Coşkun, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Zilan Yaren Coşkun hangi dilleri konuşuyor?Zilan Yaren Coşkun ile Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
Zilan Yaren Coşkun isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zilan Yaren Coşkun tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zilan Yaren Coşkun hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Zilan Yaren Coşkun hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zilan Yaren Coşkun hangi sigortaları kabul ediyor?Zilan Yaren Coşkun tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.