Klinik Psikolog/Psikoterapist (Bireysel Terapi, Çift ve Evlilik Terapisi ve Aile Terapisi) Dr. Zübeyit Gün, yüksek lisans ve doktora çalışmalarını Sorbonne Üniversitesi (Fransa/Paris), Psikoloji Enstitüsü, Klinik Psikoloji ve Psikopatoloji Anabilim Dalında tamamlamıştır. Yurt dışında bulunduğu süre içinde ruh sağlığı alanında Dünya'nın önde gelen uzmanlarından terapi eğitimleri ve süpervizyon hizmetleri almıştır. 28 yıllık meslek yaşamı boyunca ruh sağlığının farklı alanlarında yurt içinde ve yurt dışında psikolog, klinik psikolog ve psikolog doktor olarak çalışmış, ayrıca Yrd. Doç. Dr. olarak lisans ve yüksek lisans düzeyinde klinik psikoloji, psikopatoloji, çift ve evlilik terapisi, grup terapisi ve terapi yaklaşımları dersleri vermiş ve Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı Direktörlüğü yapmıştır. Bu deneyimleri sırasında bireysel, çift ve aile terapisi yapmış ayrıca grup terapisi ve psiko-drama yöntemleriyle ruh sağılığına yönelik bireysel, grup ve kurumsal düzeylerde müdahalelerde bulunmuştur. Diğer yandan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı “Aile Danışmanlığı Eğitimi”nde ve Adalet Bakanlığı’nın avukatlara yönelik “Arabuluculuk Eğitimi”nde eğitmen olarak görev almıştır. Dr. Gün, TDI (Türk-Alman Enstitüsü), ILO (Uluslararası Çalışma Örgütü), UNICEF ve çeşitli üniversitelerde ruh sağlığıyla ilgili yürütülen bilimsel projelerde proje yöneticisi ya da proje uzmanı olarak görev almıştır. Ruh sağlığının çeşitli alanlarında Fransızca, İngilizce ve Türkçe olarak yayınlanmış kitap, kitap bölümü ve makaleleri bulunmaktadır. 2002 yılından beri ruh sağlığı ile ilgili ulusal ve uluslararası kongrelere (100’den fazla) konuşmacı olarak katılmıştır. Çalışmalarına kurucusu olduğu GENESİS Psikolojik Danışmanlık Merkezinde devam etmektedir.
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu ,
- Panik Atak ,
- Obsesif-Kompulsif Bozukluk ,
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu) ,
- Stres ,
Mansuroğlu Mah. 1593/1 Sk, 286. Sk. No:32 BAYRAKLI İNCE MEMED PLAZA KAT:4 DAİRE:22, Bayraklı, İzmir 35530
- Sigortası olan hastalar
Mansuroğlu Mah. 1593/1 Sk, 286. Sk. No:32 BAYRAKLI İNCE MEMED PLAZA KAT:4 DAİRE:22, İzmir
b...
Zübeyit Bey’in yanında hissettiğim güven, terapiye devam etmemin en önemli sebebi oldu. Hayatımda ilk defa birinin karşısında maskelerimi çıkarabildim. Daha önce kimseyle paylaşamadığım şeyleri, onun yanında korkmadan söyleyebildim. Çünkü biliyordum ki yargılanmayacağım, eleştirilmeyeceğim, olduğum gibi kabul edileceğim. Bu güven sayesinde yıllardır ertelediğim yüzleşmeleri yapabildim. Zorlandığım anlarda bile onun sakinliği ve anlayışı bana güç verdi. Seanslar ilerledikçe, içimdeki karmaşanın yavaş yavaş azaldığını fark ettim. Artık kendime daha dürüst davranabiliyorum. İhtiyaçlarımı yok saymadan, gerçek benliğime daha yakın yaşıyorum. Onunla konuşmak yalnızca bir seansı tamamlamak değil; hayatıma yeni bir pencere açmak gibiydi. Şimdi hayata daha sağlam basıyor, ilişkilerimde daha net durabiliyorum. Bu süreç benim için yalnızca bir terapi değil, aynı zamanda yeniden başlama şansı oldu.
a...
Zübeyit Hocam, benim için yalnızca bir terapist olmadı; hayatımda önemli bir dönüm noktası oldu. Daha önce farklı yollar denemiştim, çeşitli destekler almıştım, ama hiçbirinde kalıcı bir değişim hissedemedim. Onunla birlikte bu süreç çok farklı ilerledi. Hazır cevaplar vermedi, bana reçeteler sunmadı. Bunun yerine doğru sorular sorarak kendi yolumu bulmam için beni cesaretlendirdi. Her görüşmeden sonra eve dönerken içimde yeni bir bakış açısı taşıyordum. Sadece sorunlarımla değil, kendimle, ilişkilerimle, hatta hayata bakışımla yüzleşmeye başladım. Zamanla fark ettim ki terapi sadece sıkıntılarımı hafifletmek değil, aynı zamanda beni ben yapan yanlarımı keşfetmekmiş. Önceden kendime yabancı gibiydim; şimdi kendime çok daha yakın hissediyorum. İçtenliği, samimiyeti ve güven veren yaklaşımıyla bana güç verdi. Daha önce yaşadığım hiçbir deneyimle kıyaslanamayacak kadar özel bir yolculuk oldu.
C
c...
Terapi sürecinde en çok istediğim şey bana özel bir alan bulmaktı. Daha önceki deneyimlerimde çoğu zaman hazır kalıplara sıkışmış gibi hissediyordum. Zübeyit Hocamla bu tamamen değişti. Her seans benim ihtiyaçlarıma göre ilerledi. Sorduğu sorular, üzerinde durduğu noktalar hep bana özgüydü. Bu yaklaşım sayesinde, daha önce dile getirmeye cesaret edemediğim şeyleri onun yanında söyleyebildim. Kendimi daha iyi tanımaya başladım. Yavaş yavaş hayatımda gizli kalmış yönler ortaya çıktı. Seansların ardından gündelik yaşantımda da fark edilir değişiklikler oldu. Daha sakin kararlar alabiliyor, kendime daha şefkatli davranabiliyorum. Onunla birlikte fark ettim ki terapi sadece sorunları çözmek değil, insanın kendini yeniden tanımasıymış. Bu süreç bana hayatımda yeni bir başlangıç fırsatı sundu.
e...
Uzun zamandır terapiye ihtiyaç duyduğumu biliyordum ama hep ertelemiştim. Bunun sebebi, “yine yüzeysel kalacak” korkusuydu. Zübeyit Bey ile başladığımda bu korkularımın yersiz olduğunu gördüm. İlk günden itibaren bana güvenli bir alan sundu. Zor sorular sordu, kolay cevapları olmayan yerlere dokundu. Başta zorlandım ama zamanla anladım ki asıl değişim tam da orada başlıyor. İçimde uzun süredir görmek istemediğim yanlarımla yüzleştim. Bu yüzleşme beni hem yordu hem de özgürleştirdi. Artık hayatıma daha net bakabiliyorum. Kendime ve başkalarına karşı daha dürüst olmayı öğrendim. Onun yanında güçsüz yanlarımı göstermekten korkmadım çünkü yargılanmadığımı, anlaşıldığımı hissettim. Şimdi geriye dönüp baktığımda, sadece sorunlarımla değil, kendimle de barıştığımı fark ediyorum.
f...
Zübeyit Bey ile tanışmadan önce terapiye dair kafamda birçok soru işareti vardı. Önyargılarım vardı; “Sadece konuşarak ne değişebilir ki?” diye düşünüyordum. İlk görüşmeye giderken hem umutlu hem de tedirgindim. Fakat daha ilk seansın sonunda farklı bir şeyin başladığını hissettim. Onun sakinliği, empatisi ve karşısındakini gerçekten dinleyen hali bana güven verdi. Yıllardır içimde taşıdığım, kimseye söyleyemediğim şeyleri dile getirme cesaretini buldum. Seanslar ilerledikçe üzerimdeki yükler yavaş yavaş hafifledi. Yargılanmadığımı, aksine olduğum gibi kabul edildiğimi fark ettim. Bu, bana uzun zamandır hissetmediğim bir rahatlama sağladı. Zamanla sadece sorunlarıma değil, güçlü yanlarıma da odaklandık. Kendime daha şefkatli olmayı öğrendim. Hayata daha sakin, daha umutlu bakabiliyorum. Önceden çıkmaz gibi gördüğüm şeylerin aslında farklı yolları olduğunu anladım. Şimdi geriye dönüp baktığımda, terapiye başlama kararımın hayatım için en doğru adımlardan biri olduğunu düşünüyorum.
b...
Bir psikolog seçmek, insanın hayatındaki en kişisel ve en hassas kararlardan biri. Benim için bu süreç uzun bir arayış oldu; defalarca farklı yollar denedim, pek çok destek aldım ama aradığımı bulamadım. Zübeyit Bey ile tanıştıktan sonra bu arayışın neden bu kadar uzun sürdüğünü anladım: Çünkü bana yalnızca anlık rahatlamalar değil, hayatımı kökten dönüştürecek bir bakış açısı gerekiyormuş. Onun bilgisi, dikkati ve özgün yaklaşımı bana hem zihinsel hem de duygusal düzeyde yeni bir düzen kazandırdı. Seanslar yalnızca "iyi hissetmek" değil, düşüncelerimin ve davranışlarımın temelinde yatan yapıları yeniden görmek anlamına geldi. Kendi kendimi yeniden kurduğum bir sürecin içinde buldum. Şimdi geriye dönüp baktığımda, yaşadığım değişimin geçici bir rahatlama değil, kalıcı bir içsel güçlenme olduğunu görüyorum.
Zübeyit Bey'le terapi sürecim, daha önce yaşadığım tüm psikolojik destek deneyimlerinden çok daha derin, kapsamlı ve etkili oldu. Onunla her seans, sıradan bir görüşmeden öte, kişiliğime, hikâyeme ve ihtiyaçlarıma özel biçimde yapılandırılmış bir yolculuk gibiydi. Eğitim geçmişi ve mesleki deneyimi, yalnızca bilgiyle değil, derin bir iç görüyle birleşerek bana benzersiz bir deneyim sundu. Daha önce farklı terapilerde yaşadığım "iyi hissettim ama sonra eskiye döndüm" duygusu burada tamamen değişti. Çünkü bu süreçte geçici bir iyi hissetmeden çok, kalıcı bir değişimin mümkün olabileceğini deneyimledim. Kendimi yeniden anlamlandırdığım, hayata farklı bir gözle bakmayı öğrendiğim bu yolculuk, şüphesiz ki bana en büyük armağan oldu. Gerçek bir dönüşüm arayan herkese gönülden tavsiye ederim.
f...
Zübeyit Bey’in farkı, sizi asla yüzeyde bırakmaması. Seanslarımız hiçbir zaman yalnızca o odanın sınırlarında kalmadı; söyledikleri, hissettirdikleri ve kurduğu bağ günlük yaşamıma yayıldı. Onunla yaptığımız konuşmalar seçimlerime, ilişkilerime, hayata bakış açıma sirayet etti. Kendisinde gördüğüm akademik derinlik, özgün bir terapötik yaklaşımla birleşince, geçici çözümler değil, uzun vadeli değişimler mümkün hale geldi. Artık olaylara farklı gözlerle bakabiliyorum; sorunları yalnızca anlık rahatlatmalarla değil, daha geniş bir farkındalıkla karşılayabiliyorum. Bu süreç bana, terapinin yalnızca bir destek değil, insanın kendi özüne doğru derin bir yolculuk olduğunu öğretti. Çok memnunum.
Z
z...
Zübeyit Hocamla tanıştıktan sonra terapinin sadece konuşmaktan ibaret olmadığını, insanın kendi iç dünyasına doğru derin bir yolculuk olduğunu fark ettim. Seanslar ilerledikçe hissettiğim şey bir dönüşümden çok daha fazlasıydı; sanki hayatımın farklı köşelerine uzun zamandır değmemiş ışıklar giriyordu. Onun "ezber bozan" bir tarzı var; basmakalıp cümlelerle değil, bana özel sorularla, derinlemesine düşündüren bir yöntemle ilerliyor. Bu sayede sadece belli sorunlarımı değil, hayatımın bütününü yeniden değerlendirmeye başladım. Uzun zamandır kendime bu kadar yaklaşmamış, kendimi bu kadar içten tanımamıştım. Şimdi her seans bana yeni bir iç görü, yeni bir pencere açıyor. Artık sadece sorunlarımla baş etmeyi değil, kendimle temas kurmayı öğreniyorum.
f...
Zübeyit Bey, yalnızca psikolojik destek sunan bir terapist değil; insanın ruhuna dokunmayı bilen, empatiyi sahici bir ilişkiye dönüştüren bir yol gösterici. İlk seansa giderken içimde büyük bir tedirginlik vardı; “Acaba doğru yerde miyim? Bana iyi gelir mi?” soruları kafamı kurcalıyordu. Fakat daha ilk görüşmeden sonra, kalbimde bir şeylerin değişmeye başladığını hissettim. Seanslar ilerledikçe kurduğu güvenli alan sayesinde yıllardır içimde taşıdığım, kimseyle paylaşamadığım yükleri yavaş yavaş bırakmaya başladım. Onunla konuşurken kendimi yargılanmayan, anlaşılan ve değer gören bir insan gibi hissettim. Zamanla sadece kendime karşı daha şefkatli olmayı değil, hayatın getirdiği zorluklarla daha sakin ve sağlam durabilmeyi de öğrendim. Şimdi dünyaya daha umutla bakabiliyor, geçmişte imkansız gördüğüm bir iç huzura yaklaşabiliyorum. İyi ki hayat yolculuğumda onunla karşılaşmışım.
Zübeyit Gün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zübeyit Gün, Psikoloji. Size Zübeyit Gün tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Aile Terapisi, Çift Terapisi, Yetişkin Terapisi, Aile Danışmanlığı, Online Terapi, Bireysel Terapi, Normal Randevu.
Zübeyit Gün adresi nerede?Zübeyit Gün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Mansuroğlu Mah. 1593/1 Sk, 286. Sk. No:32 BAYRAKLI İNCE MEMED PLAZA KAT:4 DAİRE:22 İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zübeyit Gün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Zübeyit Gün online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Zübeyit Gün isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zübeyit Gün, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Zübeyit Gün hangi dilleri konuşuyor?Zübeyit Gün ile Fransızca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Zübeyit Gün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zübeyit Gün tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zübeyit Gün hakkında ne düşünüyor?Toplam 81 hasta / danışan, Zübeyit Gün hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zübeyit Gün hangi sigortaları kabul ediyor?Zübeyit Gün, sigortanın mevcut olup olmadığını belirtmedi. Sigortanızı kapsayıp kapsamadığını veya yalnızca sigortasız hastaları kabul edip etmediğini öğrenmek için önce Zübeyit Gün ile iletişime geçmenizi öneririz.