Klinik Psikolog Zühra Gizem Özer, bireylerin içsel dengeyi yeniden kurmalarına ve yaşamlarında anlamlı değişimler yaratmalarına yardımcı olmayı amaçlayan bir terapisttir.
MEF Üniversitesi Psikoloji Bölümü’nden mezun olduktan sonra, Antalya Bilim Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı’nı tamamlamış ve Klinik Psikolog unvanını almıştır. Eğitim sürecinde psikodinamik terapiler ve bilişsel davranışçı terapiler (BDT) üzerine yoğunlaşmıştır.
Kariyerine farklı alanlardaki deneyimlerle başlayan Özer, devlet hastaneleri ve özel kliniklerde edindiği gözlemler sayesinde çeşitli psikolojik ihtiyaçlara yönelik derin bir klinik bakış açısı geliştirmiştir.
2020–2025 yılları arasında, kurumsal bir global şirkette çalışanların psikolojik iyi oluşlarını destekleyen programlar yürütmüş; birebir görüşmeler aracılığıyla stres yönetimi, tükenmişlik, iş-özel yaşam dengesi ve motivasyon konularında çalışmalar gerçekleştirmiştir.
2020 yılından bu yana yetişkin ve ergen danışanlarla psikoterapi süreçlerini yürütmektedir. Seanslarında Şema Terapi, Bilişsel Davranışçı Terapi (BDT) ve EMDR ekollerini bütüncül bir yaklaşımla kullanmaktadır.
Profesyonel gelişimine önem veren Özer, lisans yıllarında Prof. Zümra Atalay’ın asistanı olarak yer aldığı Mindfulness Temelli Stres Azaltma (MBSR) programını başarıyla tamamlamıştır. Bu program, bireylerin hızlı tempolu yaşamlarında anda kalma ve duygusal dayanıklılık becerilerini artırmaya odaklanır.
Ayrıca, Yıldız Teknik Üniversitesi Aile Danışmanlığı Sertifika Programı’nı tamamlayarak çift ve aile terapisi alanında da yetkinlik kazanmıştır. Yüksek lisans sonrasında Bahar Köse’den ISST onaylı Şema Terapi eğitimi ve Asena Yurtsever’den EMDR 1. Düzey eğitimi alarak travma odaklı çalışmalarda uzmanlaşmıştır.
Bugün Zühra Gizem Özer, danışanlarının geçmişten gelen kalıpları fark etmelerine, kendilerini şefkatle anlamalarına ve yaşamlarını daha dengeli bir biçimde sürdürmelerine destek olmaktadır.
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- İş ve Çalışan Psikolojik Problemleri
- Panik Atak
- Bağlanma Problemleri
- Depresyon
Kültür Mahallesi, Şehit Nevres Bulvarı, No:7 Eczacıbaşı Apt. Kat:1 Daire: 2, Alsancak/İzmir, Konak, İzmir
- Sigortası olan hastalar
- Sigortası olan hastalar
Kültür Mahallesi, Şehit Nevres Bulvarı, No:7 Eczacıbaşı Apt. Kat:1 Daire: 2, Alsancak/İzmir, İzmir
ADHD (Dikkat Eksikliği - Hiperaktivite Bozukluğu) Testi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Çözüm Odaklı Terapi
Şema Terapi
i...
Gizem Hanımla tavsiye üzerine tanıştım.
İş hayatındaki stres ve sorunların yönetimi için başvurdum.
Çok olumlu bir süreç geçirdik. Gizem Hanım'ın tavrı çok iyiydi, ilgiliydi, çözüm odaklıydı. Gerçekten anlaşıldığımı hissettim.
Tavsiye ederim.• • •
e...
İnternet üzerinden ulaştım. Yaşadığım bazı ilişki problemleri nedeniyle ulaştım. Farklı bir bakış açısı görmemi sağladı, tekrar eden döngülerimi kendimi yargılamadan suçlamadan görebildim ve ufak tefek değişiklikler yaptım. Şu anda daha iyi. Tavsiye ederim. İlgili bir uzman.
i...
Gizem Hanım’a stres ve kaygı sebebiyle başvurdum. Gayet memnunum; bence en önemlisi karşıdan güven ve samimiyet alabilmek. Gizem Hanım bu konuda çok başarılı. Şahsen gönül rahatlığıyla kendisine her düşüncemi iletebiliyorum. Bence her seansta böyle olmalı.
C
c...
Gizem Hanımla seanslara başlamadan önce sanki hep terapiye gitsem iyi olacağını biliyordum, ama bir türlü uygun zamanı bulamadım. İyi ki de bulamamışım diyorum Gizem Hanım'ın rehberliğinde kendimi, duygularımı tanıdım, alışkanlığım olan ve bana zarar veren davranışlarımı değiştirmeye bile başladım. Çok rahat ve özgürleşmiş hissediyorum. Daha da devamının geleceğini biliyorum. İyi ki yolumuz kesişmiş.
i...
Zühra Gizem Özer’e Doktortakvimi.com üzerinden ulaştım ve bu şekilde terapi sürecine başladım. Uzun süredir yaşadığım stres ve duygusal yoğunluk nedeniyle destek almak istiyordum. Zühra Hanım’la ilk seanstan itibaren kendimi rahat hissettim. Yaklaşımı, sakinliği ve beni gerçekten dinlediğini hissettirmesi sürece çok iyi gelmemi sağladı. Seanslarımız ilerledikçe kendimi daha iyi tanımaya başladım; günlük hayatımı etkileyen bazı konuları daha net görüp yönetebilir hale geldim. Genel olarak süreçten oldukça memnunum. Bu yüzden ihtiyacı olan birine de gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim bir uzman olduğunu söyleyebilirim.
b....a
Online terapiyle alakalı soru işaretlerim vardı ama iyi ki yolum Gizem Hanım'la kesişti. Uzun zamandır ertelediğim problemlerim, halının altına süpürdüğüm konular ve vermem gereken kararlar varken sürecimize başladık. Yolumu aydınlattı. Kendimi güvende hissederek konuşabilmek davranış şekillerimi görmek çok daha iyi hissettirdi.
K
ke...n
Bir süredir kaygılarımla baş edemez hale geldiğimden epey zorlanıyorum. Gizem Hanım ile ilk seansımız olmasına rağmen iyi bir adım oldu benim açımdan. Kendisinin yaklaşımı ve mesleki bilgisiyle ilerleyen seanslarda daha da iyi bir noktaya gelerek, baş edemediğim şeylerin üstesinden gelebileceğimi umuyorum.
• Klinik Psikolog Gizem Özer Sağlık Meslek Hizmet Birimi • Yetişkin Terapisi •
ay...r
Terapiye başladığımdan beri kendimle ilgili çok önemli şeyleri keşfettim. Anlaşıldığımı dinlenildiğimi her zaman hissettirdi.
C
c....a
Gizem Hanım gerçekten çok ilgiliydi. İlişkimde yaşadığım sorunlar sebebiyle kendisine başvurdum ve beni o kadar iyi dinleyip o kadar yardımcı oldu ki kendimi çok daha iyi hissediyorum. İyi ki yollarımız kesişti
m....t
kendimi rahatça ifade edebilmeme yardımcı oldu, oldukça etkili bir seanstı
• Klinik Psikolog Gizem Özer Sağlık Meslek Hizmet Birimi • Randevu •
Zühra Gizem Özer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Zühra Gizem Özer, Psikoloji. Size Zühra Gizem Özer tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikoterapi, Bireysel Terapi, Aile Terapisi, Beck Depresyon Ölçeği, Online Terapi, Çözüm Odaklı Terapi, Evlilik Terapisi, Yetişkin Terapisi, Çift Terapisi, Şema Terapi.
Zühra Gizem Özer adresi nerede?Zühra Gizem Özer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Kültür Mahallesi, Şehit Nevres Bulvarı, No:7 Eczacıbaşı Apt. Kat:1 Daire: 2, Alsancak/İzmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Zühra Gizem Özer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Zühra Gizem Özer uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Zühra Gizem Özer isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Zühra Gizem Özer, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Zühra Gizem Özer hangi dilleri konuşuyor?Zühra Gizem Özer ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Zühra Gizem Özer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Zühra Gizem Özer tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Zühra Gizem Özer hakkında ne düşünüyor?Toplam 10 hasta / danışan, Zühra Gizem Özer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Zühra Gizem Özer hangi sigortaları kabul ediyor?Zühra Gizem Özer tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.