0850 333 0388 Ücret öğren

Merhaba, ben Klinik Psikolog Zühra Gizem Yıldırım.

Psikoloji alanındaki eğitimimi MEF Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde tamamladıktan sonra Antalya Bilim Üniversitesi Klinik Psikoloji Yüksek Lisans Programı'nı bitirerek klinik psikolog unvanını aldım. Eğitim sürecim boyunca insan davranışlarını, duyguları ve psikolojik zorlukları daha derinlemesine anlamaya yönelik çalışmalar yürüttüm.

Meslek hayatım boyunca devlet hastaneleri, özel klinikler ve kurumsal yapılarda farklı deneyimler edinme fırsatı buldum. Bu süreçler, farklı yaşamlardan gelen bireylerin yaşadığı güçlükleri daha yakından tanımamı ve terapi yaklaşımımı zenginleştirmemi sağladı.

2020 yılından bu yana yetişkin ve ergen danışanlarla çalışıyorum. Danışanlarımla yürüttüğüm terapi süreçlerinde kaygı, depresyon, özgüven sorunları, ilişki problemleri, stres yönetimi, travmatik yaşantılar, duygusal zorluklar ve yaşam dönemlerine uyum gibi birçok konuda destek sunuyorum.

Terapi çalışmalarımda şema terapi, bilişsel davranışçı terapi (BDT) ve EMDR yaklaşımlarından yararlanıyorum. Her danışanın ihtiyaçlarının farklı olduğuna inanıyor, terapi sürecini kişiye özel olarak planlamaya özen gösteriyorum.

Mesleki gelişimimi sürekli sürdürmeyi önemsiyorum. Lisans yıllarımda Prof. Dr. Zümra Atalay'ın asistanı olarak yer aldım ve mindfulness temelli stres azaltma programını tamamladım. Ayrıca Yıldız Teknik Üniversitesi Aile Danışmanlığı Sertifika Programı'nı bitirdim. Yüksek lisans sonrasında ise ISST onaylı şema terapi eğitimi ve EMDR eğitimi alarak uzmanlık alanlarımı geliştirmeye devam ettim.

Terapiyi, kişinin kendisini daha iyi tanıyabildiği, yaşadığı zorlukları anlamlandırabildiği ve yaşamında kalıcı değişimler oluşturabildiği güvenli bir alan olarak görüyorum. Amacım, danışanlarımın geçmiş deneyimlerinin bugünkü yaşamlarını nasıl etkilediğini fark etmelerine, kendilerine daha şefkatli yaklaşmalarına ve daha doyumlu bir yaşam kurmalarına destek olmaktır.

Eğer siz de yaşadığınız zorlukları anlamak, duygusal yüklerinizi hafifletmek ve yaşamınızda yeni bir denge oluşturmak istiyorsanız, bu süreçte size eşlik etmekten memnuniyet duyarım.

Yetişkin
En az 16 yaşındaki çocuklar (İlgili adreslerde)

Online danışmanlık

EMDR Terapi

Şema Terapi

Kültür Mahallesi, Şehit Nevres Bulvarı, No:7 Eczacıbaşı Apt. Kat:1 Daire: 2, Alsancak/İzmir, İzmir

Zühra Gizem Yıldırım
Klinik Psikolog Gizem Özer Sağlık Meslek Hizmet Birimi

Kültür Mahallesi, Şehit Nevres Bulvarı, No:7 Eczacıbaşı Apt. Kat:1 Daire: 2, Alsancak/İzmir, Konak, İzmir

Ödeme yöntemleri

• Banka Havalesi

Kabul edilen sigortalar

• Diğer (İade)

Görüşler

Hasta/danışanlar tarafından en çok bahsedilen

• Tedavinin/danışma sürecinin etkisi
  • Dakiklik
  • Detaylı açıklamalar
  • G

Bireysel terapi için gönül rahatlığıyla seans alabilirsiniz

• Klinik Psikolog Gizem Özer Sağlık Meslek Hizmet Birimi Psikoterapi  •

• C

c...

Gizem Hanım’la 1 yıldır online olarak terapi yapıyoruz. Erteleme sorunlarım sebebiyle terapiye başlamıştım. Daha önce de terapi deneyimim oldu ancak Gizem Hanım’la ilerleyebildiğimi ilk defa hissettim. Aynı döngünün içinde kalmaktan çıkabildiğim için ve kendimi daha güvende hissettirdiği için memnunum.

• K

k...

Gizem Hanım ile hayatı yaşadığımı bile fark etmediğim bir dönemde yollarımız kesişti. Yaşadıklarımı, hislerimi anlamlandıramadığım; yaşadığım her şeyde bir şekilde kendimi hatalı ve kusurlu gördüğüm bir dönemimde tanıştım. Kendisi ile uzun zamandır terapi yapmaktayız. Daha önce de terapiye gitmiş birisi olarak Gizem Hanım'ın beni anladığını, bana destek olduğunu ve yaşadıklarım konusunda farklı bir pencereden bakması sayesinde aslında ne yaşadığımı, kendime yaptığım haksızlıkları ya da aşırılıkları fark edebildim. Duygularımı regüle edebilmeyi öğrendim. Yapmış olduğumuz görüşmeler sayesinde bugün sağlıklı iletişim, sınır çizebilmek, özsaygımı, öz değerimi fark edebiliyorum. Sürecimiz hâlâ devam ediyor fakat ilk seansımızdan bu güne baktığımda kendimdeki değişimi görebiliyorum. Çevremdeki herkese övgüyle, minnetle bahsediyorum. Etik çerçevesinde tanıdığım kişileri yönlendiremiyorum ama gerekirse kesinlikle tavsiye ederim. Nazikliği, kibarlığı, iyi niyetiyle bende ki yeri gerçekten çok başkadır.

• Y

y...

İlk kez terapi sürecine Gizem Hanım ile başladım. Yurt dışında yaşadığım için seanslarımızı çevrim içi olarak gerçekleştiriyoruz. Buna rağmen süreç boyunca kendimi oldukça rahat ve anlaşılmış hissettim.

Aylar içinde Gizem Hanım’ın desteğinin hayatımda çok önemli bir etkisi olduğunu düşünüyorum. Kendimde birçok olumlu değişim gözlemliyorum ve terapi sürecinin bana çok şey kattığını hissediyorum. Hatta yılbaşında kendim için verdiğim en iyi kararlardan birinin terapiye başlamak olduğunu söyleyebilirim.

Kendimi daha iyi ifade edebilmek adına özellikle Türk bir uzman arıyordum. DoktorTakvimi uygulamasını bir arkadaşımın tavsiyesiyle keşfettim ve Gizem Hanım ile yollarımızın kesişmiş olmasından çok memnunum. Kendisi son derece ilgili, bilgili ve özenli bir uzman. Her seansa profesyonel bir yaklaşım sergilerken aynı zamanda güven veren ve samimi bir ortam oluşturuyor.

Terapi desteği düşünen herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• O

o...

Öncelikle Gizem Hanım ile bir tanıdık tavsiyesi ile tanıştım. Kararsızlık ve kişisel gelişim sürecim için başvurdum. Kendisi ile benden kaynaklı aralıklar olsa da 3 senedir görüşme yapıyoruz.
    Kendisini çevremdekilere tavsiye ederim.

• R

r...

Gizem Hanım’la uygulama aracılığıyla yollarımız kesişti. Kendisiyle dolu dolu bir sene seans yaptık. Yoğun iş stresinde bunaldığımda anlatıp dertleşecek profesyonel bir omuz oldu kendisi. Birlikte güzel bir terapi süreci geçirdik, herkese tavsiye ederim.

• Ş

ş...

Gizem Hanım’la birkaç seans gerçekleştirdim ve kendimi gerçekten dinlenmiş ve anlaşılmış hissettim. Dikkat dağınıklığı ve erteleme konusunda uzun süredir çözüm arıyordum, kendisiyle çalışmaya başladıktan sonra somut bir ilerleme görmeye başladım. Yaklaşımı sabırlı, profesyonel ve yargılamaktan uzak. Seanslar sayesinde hem kendimi daha iyi anlamaya başladım hem de günlük hayatta küçük ama önemli adımlar atabiliyorum. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

a...

Geçen yazdan beri kendisinden destek alıyorum. Çok memnunum; başladığım dönemle şu anki ben arasında kayda değer bir değişim bulunmakta. Kendisi verdiği tavsiyelerle benim yanlış düşünce kalıplarımı yok etti. Hem sosyal hem okul hem kariyer anlamında çok iyi gelişme katettik. Şu an aktif olarak terapi desteğine çok ihtiyaç duymasam da terapist olarak sevdiğim kadar insan olarak da sevdiğimden dolayı life update geçebilmek için görüşme sağlıyorum.

s...

Gizem Hanım'dan boşanma dönemimden önce kendimi daha iyi hissedebilmek için terapi almaya başladım ve bana çok iyi geldi. Bugünkü seçimlerimin aslında geçmişimden getirdiğim yaşanmışlıklar, tecrübeler, zaman zaman yükler olduğunu seanslarımızda konuştukça fark ettim. Bu farkındalık sayesinde değişmeye başladım. Farkında olarak bir şeyleri değiştirmeye çabalamaktan keyif aldım ve hayattan keyif almaya başladım.
    Gizem Hanım, süreci öyle güzel yönetti ki sorularımın cevabını kendimde bulabilmem için can alıcı soruları sormayı her zaman başardı. Tavsiye ederim.

• O

o...

Eşimin önerisi ile ulaştım. Kendisi de psikolojik destek alıyor. Gizem Hocam ile adım adım ilerleyip sorun çözdüğümüzü düşünüyorum. Psikolojik korkularım için başvurdum. Araba kullanmakta güçlük çekiyordum. Cuma günü 400 km x 2 (git gel) araba sürdüm. Özetle Gizem Hoca bana iyi geliyor. Saygılarımla